2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dunurum Allab analı babalı büyütsün maşallah normal mi doğdu sezaryanla mi aldılar kilosu nasıl?sütun için komposto iç canım biri yapsin getrsn sana
Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz

Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz
Çok iç canım ben içtim geçenlerde geldi göğüslerini sisti fln doktor abartmisin dedi..kiyamam çok geçmiş olsun canım inşallah saglicakla alican pasami

Canım allah analı babslı büyütsün
Su iç bol bol
İnşallah küvözden çıkar hemen emzirirsin bi an önce olumsuz duygulara da kspılma pes etme süt konusunda arz talep meselesi bu olumly düşün nolur :)
Bebişinin fotosunu bekliyoruz

kızlar benim sağ göğüs ucum kıpkırmızı ve çok hassas ağrıyor yanıyor gibi .. doğurmadan yaramı olacak ne?:mad: böyle olan var mı

Cimcim geçmiş olsun canım benim oğlum 40 haftalık doğup 3550 gr dı 15 gün kuveze girdi..sakın pes etme ben de hergün hem ağladım hem sağdım sen moralini yüksek tutmaya çalış yeşil soğan dere otu aşure bulgur ye gelir sütün..iyi düşün benişin için olduğunu düşün emin ol gelicek Allah sabır versin yaşayan ablar..

Back
X