- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #52.661
Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuzDunurum Allab analı babalı büyütsün maşallah normal mi doğdu sezaryanla mi aldılar kilosu nasıl?sütun için komposto iç canım biri yapsin getrsn sana
Bende sürekli oluyo canım.her gün yani kasılmaKizlar bikac haftadir kasilmam ve karnimda sertlesme var suan baya artti surekli sertlesiyo..gecen hafta muayene olmustum herhangi bir sıkıntı yoktu ama simdi ne yapmam gerekiyi bilmiyorum adet ve gaz sancisi gibide..sizce acile gitmelimiyim hemen
Ay bende canım aşağıdan vuruyo ben anlamstm ilk döndüğünde ama şuan kafası yukarda hissedebiliyor sert cunkuya bi de dönünce evde kendimiz anlar mıyız acep? benim alt tarafa kasığıma eli mi ayağı mı ne bişileri değiyo oynuyo orda merak ediyorum valla
ne kadarlık dogdu? ne zaman dogdu?Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok
Çok iç canım ben içtim geçenlerde geldi göğüslerini sisti fln doktor abartmisin dedi..kiyamam çok geçmiş olsun canım inşallah saglicakla alican pasamiAminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz
yok yahu ne dogumugördün bebişini maşallahhhhh kuzuşaaa .....dr doğuma çağıraydı direkt
![]()
Evet canım sen goturcen istiyosan sen 2kasik gotur bi hastahaneye sor eşim simba aldı ama aptamil istemişlerMamayida biz mi goturecez hastaneyee canim
Canım allah analı babslı büyütsünAminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz
Maşallah canım benim gozunaydn bende gidicen yarinyok yahu ne dogumu
4 haftalardan falan bahsedıyor.. 2 hafta sonra kesınlestırcez inşallah
zaten yatarak geçiyor yat kalk ye lafı tam benim için söylenmişAl benden de o kadar![]()
Dualarimiz sizinle bebegm bak sağlıklı oğlusun üzülme nolurAminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz
cimcim doğurdumu bende onu meerak ediyordum.hiç ortalarda da yok diyorumalekta movik movik sen naptn canım doğdu mu?uç dogumumuz oldu şuan demikizlar zipircik cupcake çimcim
Evet canım bi önceki sayfaya bakcimcim doğurdumu bende onu meerak ediyordum.hiç ortalarda da yok diyorum
geçmiş olsun canım.Biran önce bebişini alırsın kucağına evinize gidersiniz.Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
yeni gördüm biran önce kucağına alır inşallah. insana iyice heyecan basıyor cumartesi kontrolüm var bakalım bize ne diyecekEvet canım bi önceki sayfaya bak
Allah anali babali buyutsun biran evvel yanina verirler insallahKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum