2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk.gecen hafta doktor kontrolünde tansiyonum 14/9 çıkmıştı.doktorum idrar ve kan tahlili istedi. Normal çıktı hersey.sonra bir hafta olc tür kontrole gel dedi.bende gittim bugün doktorum yoktu.baska doktora geçtim bi görsün diye.gitmez olaydım. Beni daha görmeden nst ye gönderdi.girdim bi sorun yoktu.yanina gittim.tansiyonumu ölçü. 13/8 çıktı. Sonra ultrasona baktı. Bebek çok büyük dedi.ters dedi tansiyon var dedi.bu bebek 35.haftayi zor görür almamız lazım dedi.herhafta geleceksin nst ye gireceksiniz dedi.bide tansiyon ilaci yazdı alfamet günde 2 defa iç dedi.sok oldum.bide biraz ateşin var gibi bir serum taktırdı dedi.ben istemedim.ilacida almadım. P.tesi doktorum a gidicem bakalım o ne diyecek.erken olur diye korkuyorum yaa.napim kızlar ben simdi:KK43:
Tansiyonunu yukseltecek seyler yıyıp gıttıysen o anlık bı yukselme olabilir cnm,sen kendı dr unu bekle,konuş.yok şunu bunu zor görür tarxında kasap bı konuşan dr larada ayar oluyorum,çıkışsaydın keşke.Çok moral verdiniz sağolun deseydiin.

Kızlar benımde moralim bozuk,haftalardır kaçak köçek olan marangozumuz ve patronuna ulaştık,1 kasım da guya teslım edecekleri oda takımını her hafta bu hafta getirecgz diye oyaladılar.Bugun eşim yerlerine gitti(avrupa yakasında) üsenmeden,cuma cumartesi getırıcz demişler,ağlıycam ya 37.haftamda oda gelicek,hersey hurçlarda duruyo,yıkanmadı utulenmedi,inş erken doğum olmaz.

Kızlar benımde moralim bozuk,haftalardır kaçak köçek olan marangozumuz ve patronuna ulaştık,1 kasım da guya teslım edecekleri oda takımını her hafta bu hafta getirecgz diye oyaladılar.Bugun eşim yerlerine gitti(avrupa yakasında) üsenmeden,cuma cumartesi getırıcz demişler,ağlıycam ya 37.haftamda oda gelicek,hersey hurçlarda duruyo,yıkanmadı utulenmedi,inş erken doğum olmaz.
Canım yıkayıp ütüle bence kendi dolabında yer aç as şimdikik.ne olur ne olmax.ben 32. Haftada hallettim o işleri.tedbirli olmakta fayda var

Kızlaaarrr slmmm :)
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 158
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare :KK66:
Canım çok gğzel görünüyorsun.yorulmuşsun ama değmiş bence.güzel bi anı olarak kalacak :KK73:

ohh be guzel olmus tatlm,hep boyle kismetli olsun bebiskon ins :nazar::KK45:

Canım yıkayıp ütüle bence kendi dolabında yer aç as şimdikik.ne olur ne olmax.ben 32. Haftada hallettim o işleri.tedbirli olmakta fayda var
İzne daha ayrılmadığım için,bu hafta izne ayrılıp yaparım dıye planlıyodum cnm ama vakıt daraldı ya diyorum ani bisey olursa,ateş basıyor düşünce.yarın atıp yıkıycam sbh erkenden,doğru diosun

evvet o kadar kasiniyorum dedim dedim kasima catlama belirtisi dediniz de ki elimde degildi kasidim hala da gidio elim. sagimda solumda mora yakın 2 cm uzunluğunda cizgi cikmis.. ve de karnimin cogu yerinde boyle tirnak izi olur ya beyaz beyaz minik izler var..yogun yagli krem surunce acayip belli edio kendini yoksa gorunmuyo. umrumda degil acikcasi da deli edio kasintisi.. gerildi catladi yani sebep buymus demek:KK47:

İzne daha ayrılmadığım için,bu hafta izne ayrılıp yaparım dıye planlıyodum cnm ama vakıt daraldı ya diyorum ani bisey olursa,ateş basıyor düşünce.yarın atıp yıkıycam sbh erkenden,doğru diosun
Canım sakin ol öncelikle :) yarın koca bi gün var yaparsın
Özellikle hastaneye gidecekleri haxırla.yetişir hepsi dert etme :)

Süper ya,sendee masadaaa:KK3:

evvet o kadar kasiniyorum dedim dedim kasima catlama belirtisi dediniz de ki elimde degildi kasidim hala da gidio elim. sagimda solumda mora yakın 2 cm uzunluğunda cizgi cikmis.. ve de karnimin cogu yerinde boyle tirnak izi olur ya beyaz beyaz minik izler var..yogun yagli krem surunce acayip belli edio kendini yoksa gorunmuyo. umrumda degil acikcasi da deli edio kasintisi.. gerildi catladi yani sebep buymus demek:KK47:
Bnmde karnımın altı çatladı cnm,basta gordugumde cok uzulmustum,lierac kremler sürdüm o kadar yınede çatladı dıyodum ama şimdi takmıyorum,sadece kalıntı fena gece özellikle uyanıp kaşıntıdan kremlediğim oluyor.

Kızlar bu haftalarda bsş dönmesi yaşaysn var mı?bugün başım döndü hrp
Tansiyonum hep düşük zaten.10 a 6 idi bugün de.demir ,kalsiyum magnexyumu da içiyorum aksatmadan
Korktum valla öyle bi dönmr geliyo ki düz yolda yüreyemiyom evin içinde
hafif baş dönmesi bende de var. tansıyon normalmiş
benımde o sekılde çıkıyor. aman yüksek cıkmasın önemli olan.

üzüldüm inş. kötü bişey olmaz...
amin cnm insallah

Tansiyonunuz cok ta yuksek degil korkmayin beencee
Bencede öyle ama doktor çok korkuttu beni.esimde yoktu yanimda:KK43:
Tansiyonunu yukseltecek seyler yıyıp gıttıysen o anlık bı yukselme olabilir cnm,sen kendı dr unu bekle,konuş.yok şunu bunu zor görür tarxında kasap bı konuşan dr larada ayar oluyorum,çıkışsaydın keşke.Çok moral verdiniz sağolun deseydiin.
Aynen eşim de senin gibi dedi cnm.bu doktor hastaneye para kazandırma derdinde sanırım dedi.hemen nst ye sokup hadi sezeryan a demesi ve acayip moralim bozmasi canımı sıktı.insallah pazartesi doktorum iyi şeyler soyler...teşekkür ederim.

Back
X