- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.201
ay daha ayni sekliyle devam mi edio yani sancilarin : ( doktorun bise diyo mu peki sancilari hizlandirmak gbi ya da kesmeyi denemek gbi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay daha ayni sekliyle devam mi edio yani sancilarin : ( doktorun bise diyo mu peki sancilari hizlandirmak gbi ya da kesmeyi denemek gbi?
Ben migrostan almıltım canımKoskoca başkentte prima premıum bulunmaz mı yaw bingölde bile bundan kolay buluyodum
Belden karnıma karnımdan kasığıma. Adet sancısına benzer.nasıl sancı canım?
kasıkta var mıydı? bende yokBenim nstdeyken cektigim sancı öyleydi. Sancıymış onlar öyle çıktı.
aynen benımde öyle ama kasıkta bişi yok.Belden karnıma karnımdan kasığıma. Adet sancısına benzer.
Yarin gidicem canım bakalım ne diycek.ay daha ayni sekliyle devam mi edio yani sancilarin : ( doktorun bise diyo mu peki sancilari hizlandirmak gbi ya da kesmeyi denemek gbi?
Kasıkta da var canim. Kalçamda da bel kalca arası o kemikler ne oluyo kuyruk sokumu mu ne ora ağrıyo oturunca.aynen benımde öyle ama kasıkta bişi yok.
kalça, karın
Bana da gelmiyobeni kast edıyorsun sanırım. sevdiğimden dolayı o sekılde söyluyorum
herkesın bi hitap şekli vardır
bana anormal gelmıyor
sancın cıktı doktorun ne dedı peki bu duruma?Kasıkta da var canim. Kalçamda da bel kalca arası o kemikler ne oluyo kuyruk sokumu mu ne ora ağrıyo oturunca.
Adalat ve magnezyumu kullanma artık dedi gelsin bebek dedi. Sancıların 5dkya düserse lekelenme su vs gelirse heme gel dedi.sancın cıktı doktorun ne dedı peki bu duruma?
demek ki fazla cıkmadıAdalat ve magnezyumu kullanma artık dedi gelsin bebek dedi. Sancıların 5dkya düserse lekelenme su vs gelirse heme gel dedi.
hadi hayirlisi bakalim o zaman canim. ins bi sonuca ulasirsn oyle sanciyla beklemek cok zor olsa gerek. bizi arada yoklayinca kotu oluyoruz. Allah yardimcin olsun yrn haber ver ama bizlere,unutmaYarin gidicem canım bakalım ne diycek.![]()
Sagol canim 50yi gectiydi sancı ama bilmiyorum eve gönderdi. Yarin gitcem bakalım ya kessin sanciyi ya da dogurtsun.demek ki fazla cıkmadı
sancısı cıkanı yatırıyorlar. daha da zamanın varmıs. hayırlı olsun inşallah canım
Ben de okudum o nesajı .yeni okudum herhalde yanlis yazmamistir. masallah aralik annelernde biri normal dogum ile 4500kg dogurmus. 2 ikinista oldu dioo :) darisi hepimzie ins
benım doktor bakıyor kagıda, iyi bişi yok deyip gönderıyor.Sagol canim 50yi gectiydi sancı ama bilmiyorum eve gönderdi. Yarin gitcem bakalım ya kessin sanciyi ya da dogurtsun.
Insallah canım cümlemizin yardimcısı olsun Rabbim. Haber ederim inşallah.hadi hayirlisi bakalim o zaman canim. ins bi sonuca ulasirsn oyle sanciyla beklemek cok zor olsa gerek. bizi arada yoklayinca kotu oluyoruz. Allah yardimcin olsun yrn haber ver ama bizlere,unutma![]()
Bana sancılar başlamış dedi.benım doktor bakıyor kagıda, iyi bişi yok deyip gönderıyor.
nerde yazıyor sancı kısmı?Bana sancılar başlamış dedi.
Ben de okudum o nesajı .
Nasıl doğurmuş o kiloda bebeği bravı vallla
Ayrıntılı çeken doktora 4300 doğdupumu söyledim de şimdi normal doğuramazsın o kiloda beveği dedi.sezeryan olmuşum zaten.kakamı da yapmışım![]()
Ay bana da oluyo arada galiba o sancılardan 3-5 saniye arası ağrı gibi bişey gşrşyo aşağılarda.geçiyo hemenAdet sancısı gibi kasıklara vuran Ağrı yalancı sancılar Canım. Doktorum öyle dedi. Gaz sancısı daha karında oluyor.