- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.181
bisi dicem ben bu yastigi alsam ve boyle yatirsam popoyu isirir dururumama baya faydaliymis yastik o halde
o popo zaten ısırılcak kaçış yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bisi dicem ben bu yastigi alsam ve boyle yatirsam popoyu isirir dururumama baya faydaliymis yastik o halde
Aynen canim emzirdikten besledikten sonra 15 dk yatirmamak gerekiyormus arkadasimin bebegi kolik olmustu allah gostermesinBen kendilerine aldigim yastigi, yastik kullanma zamanlarina kadar arkalarina destek olarak kullanacam.bence ozellikle yedirildikden sonra duz yatirilmamali
Allahım ya hala bulanık goruyorum, bi gözüm vardı saglam o da çift goruyor, uyuyunca geçer umarım,,
ben çok kullanırım '' zilli, velet...'' tarzı kelımelerınıben de yeni cvp yazdm senin yazdgni gormedrn. ben bugun bikac msjmda velet veledovskim dedim. hatta sen kst fln zilli diyosunz daha dun kst yazdgnds bn bile cvpta zilli kizin dedm o bile yadirgamamis iste ne tuhaf bise insanlarn boyle seylerr takmasi..ilginc
Anladim canim.valla pek goze alamiyorum iter mi kendini:) dedgin gibi asagiyi hemen kesiyorlar artik.kesmeyince de farkli rahatsizliklar olabiliyormus.riskleri var iste.orayi o kdr kestirecegme sezaryani tercih ederim dedign gibi.eskiden her turlu doguruyorlarmis cnm dedigin gibi.henuz cati muayenesi olmadim ben.4 un ustune normal dogum yapmak yurek isterbizim bi ark yapti hem kendi mahfoldu hem bebek sakatlandi bebis fizik tedavi goruyor
![]()
sırt üstü yatıyorsa sürekli kontrol altında olması gerekİste internette bakinca en ideal konumun sirt ustu oldugu yaziyor. Acaba reflu yatagi alip (ki o da yastik kadar bi sey :) ) sirt ustu mu yatirmali
Tansiyonum normal, yarın sağlık ocağına gitcem, sorucam, hamilelik belirtilerinde hormonların etkisiyle yaşanırmış ama bi tuhaf birşey bu ya,,,cnm tansiyondan fln olmasin Allah etmesin. ya da cok yoruldun mu boyle oldu? ben once yazdysan kaçırmışım.. hamilelikle mi ilgili acaba hem..:/
ben çok kullanırım '' zilli, velet...'' tarzı kelımelerını
yapı meselesı. kimine garip gelebılır.
aynen. bebişe daha neler diyorum benben esimle bile ilginc kelimelerle anlasiyorum. demek o bilinse ne denir![]()
Yalancı sancıymış onlar. Zaten devam etse doğum başlamış oluyor. Deniyor bizi vucüdumuz.şu ara sıra giren adet sancısı şekli acaba gaz olabılır mı?
gaz falan degıldır yani?Yalancı sancıymış onlar. Zaten devam etse doğum başlamış oluyor. Deniyor bizi vucüdumuz.
Tansiyonuna baktın mı canımAllahım ya hala bulanık goruyorum, bi gözüm vardı saglam o da çift goruyor, uyuyunca geçer umarım,,
Adet sancısı gibi kasıklara vuran Ağrı yalancı sancılar Canım. Doktorum öyle dedi. Gaz sancısı daha karında oluyor.gaz falan degıldır yani?
kasıkta sancı yok. genelde kalça ve karın kısmında oluyorAdet sancısı gibi kasıklara vuran Ağrı yalancı sancılar Canım. Doktorum öyle dedi. Gaz sancısı daha karında oluyor.
nasıl sancı canım?
Benim nstdeyken cektigim sancı öyleydi. Sancıymış onlar öyle çıktı.şu ara sıra giren adet sancısı şekli acaba gaz olabılır mı?