- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.061
O anda karnindada sertlesme oluyomukalbim çarpıntı yapıyor sonra beni ateş basıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anda karnindada sertlesme oluyomukalbim çarpıntı yapıyor sonra beni ateş basıyor..
Nası yaaa son bi kez kontrol falan etmeden hadi gel doğurmu dediKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
benimde oyle oluyo. Ucundan icine dogru bi sizlama. Lansinoh surmeye baslamistim hatta 1 ay evvel. Onu kullanmaya baslamamla beraber basladi.Kızlar göğüs ucum son 1 saattir çok acıyor sanki minik minik kesikler atıyorlar
Her gün hindistan cevizi yağı sürüyorum bakim olarak ne oluyor anlamadım.
Böyle kesiliyormus gibi bir acı yasayan oldu mu? Ara ara bir kaç saniye giriyor acı
Sende hiçmi yapmadın canım :) adam haklı ozaman :) ben mecburen yapıyorum ütüyü takım elbise giyince :)Dün eşime diorumki bu ütüyü bna evlenelim artık dediğin zmn almıştım , eşim bnmle dalga geçio evlendiğinden beri ilk defa ütü yapıosun biliosun dimi die![]()
Hayırlı olsun canım,Kızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Bana doktorum son 2 haftada kullanmalısın yoksa sütun gelir sıkıntı olur dedi ve kullanmadım krem.benimde oyle oluyo. Ucundan icine dogru bi sizlama. Lansinoh surmeye baslamistim hatta 1 ay evvel. Onu kullanmaya baslamamla beraber basladi.![]()
Canim gozun aydin.biran once kavusursun insallah yavruna saglikla.spinal zor oldumu.kani niye degisiyoki bebisin.bide hangi hastanede dogum yaptinKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Benim özellikle sol ayağım acayip şişiyor. Yukarıda tutuyorum özen gösteriyorum ama kendi ayağımdan korkar oldumayak şişmem kalmadı artık
sarkıtmayı kestim çünkü![]()
Ucu biraz patlamis gibiydi o yuzden simdiden baslayayim demistim ama sut falanda gelmedi hani.Bana doktorum son 2 haftada kullanmalısın yoksa sütun gelir sıkıntı olur dedi ve kullanmadım krem.
Bende acaba Lansinoh kullanmadigim icin mi böyle aciyor diye düşünüyordum. Ilginc bir aci pek anlayamadımbenimde oyle oluyo. Ucundan icine dogru bi sizlama. Lansinoh surmeye baslamistim hatta 1 ay evvel. Onu kullanmaya baslamamla beraber basladi.![]()
Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun insallah. Tez zamanda saglikla annesine havustursun Rabbim. Cok gecmis olsunKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
benımde hep sağ şişiyordu. düzelti. fazla ayakta kalmamakta önemlı. ben hiçbişi yapmıyorum mesela.Benim özellikle sol ayağım acayip şişiyor. Yukarıda tutuyorum özen gösteriyorum ama kendi ayağımdan korkar oldum
Saol canm benm doktor da daha bişey demedi bununla ilgili de1 parmağın kalınlığını 1 cm sayıyorlarsa demek :) Zaten baş ve işaret parmakla kontrol ediyorlarmış.. Ölçe ölçe el kararı biliyorlardır ne kadar açıldığını.. Benim ilk çatı kontrolüm 38. haftada yapılmıştı.
Saol canım benm de bakmaz o zaman bi sıkıntı yok şimdilk35.haftada yapmaz genelde 37-38. Haftada yapılıyor.tabii olağanüstü bir durum olmazsa. Benim geçen ay çok ağrım vardı alt tarafta muayene yaptı mesela. Progestan kullanmıştım. Bu kontrolde 35 de gittim bir sıkıntım olmadığı için bakmadi. 2 hafta sonra bakicaz dedi.
canım gözün aydın inşallah bebişine de tez zamanda kavusursun sağlıklaKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
aynen canm günlerimizde aynı gibi bencede zayıf olmasından iyidir tabi ama cıkarmak zor olabilir bende 4300 doğmusum annem ne cektm bi ben bi Allah bilir derBizimkilerin kilosu aşağı yukarı denk gidiyo ozaman. Seninki baya bi atak yapmış gerçi ben bundan önce 29+0da gitmiştim 3 haftada 538 gr almış. Bidahaki kontrolde ne olcak bakalım. İyi bi kiloda doğmaları güzel bişi ama doğurmak nasıl olur bilemiyorum![]()
Allah analı babalı büyütsün. Canım ama ben belki Önceki yazıklar ını kaçırdım kacıncı haftada neden doguma aldı doktorKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Yapmadım valla canım evlendiğimizden beri ütücüye veriozSende hiçmi yapmadın canım :) adam haklı ozaman :) ben mecburen yapıyorum ütüyü takım elbise giyince :)
Allah analı babalı buyutsun.Gözünüz aydın.Spinal nasıldı? Sonrasinda agri siziniz oldu mu?Kızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala