- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.221
Allahım gazman gibi dolaşıyorum etrafta. Biyerde bi kaza yaşıycam diye ödüm kopuyo
Bu arada günaydınnnnnnnnnnn. Bugünde doğurmadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucummm günaydınnn :))Allahım gazman gibi dolaşıyorum etrafta. Biyerde bi kaza yaşıycam diye ödüm kopuyoBu arada günaydınnnnnnnnnnn. Bugünde doğurmadım
![]()
37yim. İşteyim ve sürekli hareket halinde olmam gereken bi iş. Gerisini anlatmıyorum buraya kadar korku filmi gibi zatenAyy nası olsa tüm gün bnm psikolojisi sanırım canımmm
Eet tatlım yarın günümüz belli olcak artk inşallahhh :)) neiseki bitiomuş seninde bu hafta işe gitmek artk gerçktn zordur eminim 35ten snrasını kaldıramadı vücudum![]()
Görünende vaktim var ama hissettiğimde yokKuzucummm günaydınnn :))
Dur daha vaktin var doğurmaya![]()
Ahh kıyamam sana benn..bnm iş masabaşıydı bide ama artık sabah kalk araba kullan et bin in zor geldi bıraktım valla :)) diren az kalmış37yim. İşteyim ve sürekli hareket halinde olmam gereken bi iş. Gerisini anlatmıyorum buraya kadar korku filmi gibi zaten![]()
Allahhh seni yaaa cuma izne çıkıp pazartesi doğursan ne güzel olur dimi :)))Görünende vaktim var ama hissettiğimde yokDoğurtun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay beeeeeeeeeeeeenGunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
![]()
ağzın bal yesin demek istiyorum sadeceAllahhh seni yaaa cuma izne çıkıp pazartesi doğursan ne güzel olur dimi :)))
Çok gecmiş olsummgözünüz aydın... Evladınıda rabbim size bağışlasın...
günaydııınnn,Kızlaaarrr slmmm :)
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare![]()
Ben varım :)Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
![]()
Epidural fln yaptiricanmi bende ondan korkuyorum neden korktugumu soylemiyim burda olacaklari etkilemiyimay beeeeeeeeeeeeenben sezeryandan korkanlardanım. Allah kısmet ederse normal istiyorum
Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
![]()
Amiiinnn....Cok sagol Allah razı olsun. Sakinim cok rahatim sanki yarin bisey olmiycak gibiyim. Yarin kontrol var.Dualarımız seninle xanım.ne zaman hayırlıysa,sağlığınız için ne zaman iyiyse o zaman gelir inşallah.lütfen moralini yüksek tut.bebiş kötü etkilenmesin
Hayaller paris kuzummm :))ağzın bal yesin demek istiyorum sadece![]()
Insallah bi aksilik cikmazsa son anda bende istiyorum zaten gecenlerde dogum odasina girdim muayene icin prova yaptim resmen. Simdi ruyamdan cikmiyoBen varım :)
Normal doğum istiyorum, şimdilik olmaması için bir sebep yok :)
Günaydınnn canımmm çok teşekkür ederimmmmgünaydııınnn,
çok güzel görünüyorsun bir de sen 20 kilo almıştın değil mi hiiiiç belli değil valla :)
selam canım aldıklarının resmini paylaşır mısın bende biblo tarzı birşey almak istiyorum ama daha hiç bakamadımGünaydın, erkenciyiz yine. Bende dün çarşıya gittim.
Mevlid icin havlu ve cam biblo siparişini verdim.
Mevlid için oğluma 1 tulum aldım. Takımlar hoşuma gitmedi.
Kapı süsü aldım. Nazar boncuklu keçeden bişey.
Yastik aldım. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte. Çikolata alacaktim hastane için ama zaman kalmadı. EşiM de yakındaki pastanelerden alırız zaman yaklasınca dedi. Hem bayatlamasın diye.