2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy nası olsa tüm gün bnm psikolojisi sanırım canımmm :KK53:
Eet tatlım yarın günümüz belli olcak artk inşallahhh :)) neiseki bitiomuş seninde bu hafta işe gitmek artk gerçktn zordur eminim 35ten snrasını kaldıramadı vücudum :anneadayı:
37yim. İşteyim ve sürekli hareket halinde olmam gereken bi iş. Gerisini anlatmıyorum buraya kadar korku filmi gibi zaten :D

Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilar :D birbirimizi gaza getirelim bari :D

Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilar :KK70: birbirimizi gaza getirelim bari :KK70:
ay beeeeeeeeeeeeen :D ben sezeryandan korkanlardanım. Allah kısmet ederse normal istiyorum

Kızlaaarrr slmmm :)
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare :KK66:
günaydııınnn,
çok güzel görünüyorsun bir de sen 20 kilo almıştın değil mi hiiiiç belli değil valla :)

Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilar :KK70: birbirimizi gaza getirelim bari :KK70:
Ben varım :)
Normal doğum istiyorum, şimdilik olmaması için bir sebep yok :)

Kesinlikle ben de normal doğum istiyorum iğnesiz filan:D Hatta sezaryandan daha çok korkuyorum diyebilirim:D

günaydııınnn,
çok güzel görünüyorsun bir de sen 20 kilo almıştın değil mi hiiiiç belli değil valla :)
Günaydınnn canımmm çok teşekkür ederimmmm :KK68:
Ya 17de kaldım diodum ama almaya devam ettm eet şuan tam 20kilodayım :)))
Boyum saolsun göstermio kilo almamışsın hiç dio gören ahh vucüdu taşıyamıo ayaklarım artıkk :))

Günaydın, erkenciyiz yine. Bende dün çarşıya gittim.
Mevlid icin havlu ve cam biblo siparişini verdim.
Mevlid için oğluma 1 tulum aldım. Takımlar hoşuma gitmedi.
Kapı süsü aldım. Nazar boncuklu keçeden bişey.
Yastik aldım. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte. Çikolata alacaktim hastane için ama zaman kalmadı. EşiM de yakındaki pastanelerden alırız zaman yaklasınca dedi. Hem bayatlamasın diye.
selam canım aldıklarının resmini paylaşır mısın bende biblo tarzı birşey almak istiyorum ama daha hiç bakamadım

Back
X