- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.741
Kıaz bir seyi 40 kere dersen olurmuş :)
Kaç Hakkı'nı kullandın![]()

Haaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıaz bir seyi 40 kere dersen olurmuş :)
Kaç Hakkı'nı kullandın![]()
İnşallah canım sıkıntı cikarmazlar.bizim idare o yüzden iyidir....ben de raporlarla dönemi kapatmayı düşünüyorum...Kızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya![]()
Bende bi sigara yakayim kavgayi izlerken![]()
Öldürcen beniiiiiii öödrücenKızlar bizim evde kavga var kocam görümcemi dövecek 15 dk sonra![]()
Hm...Arkadaşlar yardım lütfen kızım 2 aylık ama pişik ten kurtulamiyorum herşeyi yaptım
aynen, hem pahalı hem de makınede işe yaramıyor.Haci şakır çok pahalı bi de, dalan in gözünü severim
gülme ayıpKızlar bizim evde kavga var kocam görümcemi dövecek 15 dk sonra![]()
ıslak mendil kullanma. kullanırsan da yıka öyle kullanArkadaşlar yardım lütfen kızım 2 aylık ama pişik ten kurtulamiyorum herşeyi yaptım
doktora götür bence.Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
doktora götürdün mü? ne dedi?Merhaba kizlar benim bebegim iki aylik halen bile sari ligi geçmedi yeni yeni açılıyor ten rengi çok sinir bozuyor. Ve bu aralar bebegimin emme dakikaları baya azaldı napcam
Şu eski model bezleme şekliyle yeni bezler var tamamen pamuk makina da da yıkanı yor.pişirin geçmeyen bebeğine en son ondan kullandı da öyle geçti. Zor gelmeyecek se ki maddi durumun iyi ise birkaç tane alıp ondan kullan derimHm...
Bizim bi tandık bebeğine zeytinhağı sürdü ve altı acık sobanın yanında yatırdı da piiişik öyle gwçti...inşallah düzelir yaaa...anam dert bitmiyoo bbitmiyo![]()