2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aldiklarimi verdm zaten az almistim ama yememden kismiyorum emzirdigim icin..yemeklerden degil de bu abir cubur,cikolata,lokum vs kilo aldircak bu gidisle :)) gerci emzirdigm icin okdr yememe ragmen almadim da yemesem demek ne kadar zayiflarim ama yemedim mi enerjim cokuyor basim donuyor yaa :KK47: yemesem beyfendiye yetisemiciimm:KK15:
Aynen ya dün akşam az yedm annemgldeydk uyanınca yiyemedm sonra da eve geldk ütü yapmstm onları yerlestrdm geç oldu emzrdm uyudm sabah açlıktan midem bulanyodu

4 kilo fazlam kaldı doğum sonrası. .:eek:hala gitmedi. .neresi olduguna gelince 2 kilo göbek te birer kilo memelerde...:KK16::KK53:

Süt yapan bişicik duydum çörek otu yağı. :21:Sağıma başlıycam bana süt gerek ..

Bi de zayıflatıyormuş ..ay ben şoook:KK31:..kocacımı aradım hemen ..almadan gelme eve diye. ..kilo olayına girmedim süt yapar dedim:KK71::KK71:
Sende hamile değilsin ha :KK14:

ilknurrr22 ilknurrr22 kıaz :KK14:
Acık gülelim ayol..bey geldide telefonu aldım.sinir oldum telefona..kocişile değiştik mis gibi telefonum gitti 4 yılluk tel elimde :KK14: yaza kredi bitsinde bi x peria z3 aldırimEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Tavuklu patetes ve dünden kalan bulgur pilavu var..yanna bbi cacık çakacağım :cool:
Salça komayı unutmuşum :KK59:
Siz ne yiceksiniz :KK70:

IMG-20160317-WA0007.webp

:KK70::KK70:
A

Ya zaten elimdeği telefon bozuk..alıntı yapmıho uyuz oldum ..ne çenelisiniz arkadaş ya bugün...aşı olanlar gelmiş.geçmiş osunn ..
Ateşi.sürekli.ölçün yaaa yükselirse.verin...bizzim uyuz hemşire gelmeden 1 çay kaşığı verin calpol dedi..doktora gittim.hayır hayor dedi...çıkarca azıcık çay kaşığı kadat veriver drdi...ne 4 saatte biri yaaa...ölçün sürekli haa.mız mız ama ateş mi yok verin azcık ağrıyı kessin.. Bence tabi..:KK14: atom sana bişi dicedim unuttum..
E bebbek siparişim geldi..banyo arkadaşları aldık harika bişimiş...
Ne dicegdin aceba... Kapatcaklarmis siteyi merak ederim ben simdi :KK14:

Bravo ya bu sırada bebeğin napti peki?benim imkanı yok durmaz makinaya çamaşırı ancak atabiliyorum ben ya

Benimki de durmuyorr seninki gibi..yeminle ciktim makineyi calistrdm agladi geldim,bida uyudugumda mitfaga girip yiyecek biseler aldim yine agladi geldim..yok yani oyle is yapmamin imkani yok.. Oldu olali ben ust kati temizlemedim kuzenim yapmisti bi kez onunla duruyo..allahtan biz asagidayiz burayi temizlipz ustunkoru tabi..nolcak boyle yahu :((

arkdşlaar ya ben ana kucağı almk istiyorum. otomatik sallansa iyi olur ama onlar beni aşıyo pahalı geldi biraz. titreşimli müzikli bişi buldum onu da bilmiyorum sever mi ? sallanmıyo çünkü. kullanan var mı titreşim işe yarıyo mu? bi de normal yana sallanan sıradan ana kucakları var hangisini alayım fikir verin bana ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
Back
X