- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.021
Aylardan sonra ilk defa makyaj yaptım saçlarımı duzlestirdim. Kız beni tanımıyor, hiç pas vermiyor yavv

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya dün akşam az yedm annemgldeydk uyanınca yiyemedm sonra da eve geldk ütü yapmstm onları yerlestrdm geç oldu emzrdm uyudm sabah açlıktan midem bulanyoduBen de aldiklarimi verdm zaten az almistim ama yememden kismiyorum emzirdigim icin..yemeklerden degil de bu abir cubur,cikolata,lokum vs kilo aldircak bu gidisle :)) gerci emzirdigm icin okdr yememe ragmen almadim da yemesem demek ne kadar zayiflarim ama yemedim mi enerjim cokuyor basim donuyor yaayemesem beyfendiye yetisemiciimm
![]()
Kokundan yine tanır seni :)Aylardan sonra ilk defa makyaj yaptım saçlarımı duzlestirdim. Kız beni tanımıyor, hiç pas vermiyor yavv![]()
Sende hamile değilsin ha4 kilo fazlam kaldı doğum sonrası. .hala gitmedi. .neresi olduguna gelince 2 kilo göbek te birer kilo memelerde...
Süt yapan bişicik duydum çörek otu yağı.Sağıma başlıycam bana süt gerek ..
Bi de zayıflatıyormuş ..ay ben şoook..kocacımı aradım hemen ..almadan gelme eve diye. ..kilo olayına girmedim süt yapar dedim
![]()
Çok üzgünüm bugün kocam dogum gunum icin hic bisey yapmadiAlıntı yapıp cevap vermem gerekenler vardı..cisrik sana da bi çift lafım vardı
Eymenta allah belanı vermesinsen yine bişiler çevirmişindir
@Surrender kıazzxz patladın mı![]()
Gün bitmedi kıozÇok üzgünüm bugün kocam dogum gunum icin hic bisey yapmadi![]()
Ne dicegdin aceba... Kapatcaklarmis siteyi merak ederim ben simdiYa zaten elimdeği telefon bozuk..alıntı yapmıho uyuz oldum ..ne çenelisiniz arkadaş ya bugün...aşı olanlar gelmiş.geçmiş osunn ..
Ateşi.sürekli.ölçün yaaa yükselirse.verin...bizzim uyuz hemşire gelmeden 1 çay kaşığı verin calpol dedi..doktora gittim.hayır hayor dedi...çıkarca azıcık çay kaşığı kadat veriver drdi...ne 4 saatte biri yaaa...ölçün sürekli haa.mız mız ama ateş mi yok verin azcık ağrıyı kessin.. Bence tabi..atom sana bişi dicedim unuttum..
E bebbek siparişim geldi..banyo arkadaşları aldık harika bişimiş...
He kapanacakmış...Ne dicegdin aceba... Kapatcaklarmis siteyi merak ederim ben simdi![]()
Bravo ya bu sırada bebeğin napti peki?benim imkanı yok durmaz makinaya çamaşırı ancak atabiliyorum ben yaBenim öyle ama mecbur yapcam perdeleri yikadm astm koltukları cektm sildm mutfak dolaplarinin kapaklarını sildm ixiyle ugrasamicam bi yatak odası kaldi
İşe gitti ama az once, gece vardiyasindaGün bitmedi kıoz
Du bakalım![]()
Bravo ya bu sırada bebeğin napti peki?benim imkanı yok durmaz makinaya çamaşırı ancak atabiliyorum ben ya
Ay canim benim çok sagol
Aynen ya dün akşam az yedm annemgldeydk uyanınca yiyemedm sonra da eve geldk ütü yapmstm onları yerlestrdm geç oldu emzrdm uyudm sabah açlıktan midem bulanyodu