2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaama nasil tavir yaptiysam artik . o uyurken üst kat komşum oturmaya cagirdi.. Uyanip beni bulamayinca birakip gittim sanmiş .. Aradi beni yukardayim dedim geldi hemen sarildi benle çocuğa :KK48: aglayacak gibiydi sesi titriyordu.. Millet şoka girdi:KK14:
:KK14: bunlar bundan anlar...
Hala hedaye yok mu :KK14:
Barışın sevin sevişin :KK70:

Baba sling acayip bişimiş... :KK53:
Başta minickmiş ben beceremedim.sandıydım :KK14:
Kociş bu ne zmn kullanılcak diodu :KK53: boynu tutunca diyodum ama yusuf yusuftum :KK70: yoğsa araştırmadan alma der :KK70: şimdi ne desem.al diği :KK70:en ufak bi tökezlemede saltanatım sona erer..

Yağ kısmı var da çok yağlı değil yani, sagarken 2 yerden fiskiriyor başlangıçta, o yüzden 2 diyorum ben ,siz de benim oğlan obur ya, mama da icse sürekli aranıyor. ..

Araniyor cogu zaman, kucağıma gelince neremi bulsa emecek neredeyse, işte memede uyuyor, beşiğine alınca 10 dk içinde o gözler açılıyor... ciŞli bez sayısı 5-6 , kilo alımı da iyi ilk ayda 800 almisti, 2. Ay kontrolü haftaya... doktor mama verme demişti ilk, doymuyor deyince azıcık takviye et dedı de, mama miktarı giderek artmaya başladı, endişeM o yüzden... aranması elini emmesi acligindan değil diyorlar da acken huzursuz ordan anlıyorum...
Sağma makinesinde kaç delik var peki..uzun emiyo gibi geldi yada benimki 5 dk beşiktaş:KK70::KK70:

çok tatlı olurdu agız. babanı uyarmalısın. ya da doktoru bahane et. mesela geldıgınde hal hatır sordugunda bahset hemen; doktor şunu dedi. çok dikkatlı olmak lazımmıs dıye.
eşim bebegın ellerını hohladı üşümüş diye
abartı buldu silicem diye elını, kavgaya dönüştü olay geçen gün. çok kötü avga ettık bagrış çagrış.
bir daha da yapmaz sanırım.
:KK14: bırak üfürsün be...
Bi cadaloz dahan :KK11:

:KK14: bunlar bundan anlar...
Hala hedaye yok mu :KK14:
Barışın sevin sevişin :KK70:
Canim sonra ben asagiya indim o da markete gitti.. Yatak odasina bi girdim bi kucak cicek vardi.. Eger ust kata gitmeseydim cicekci bana verecekmis.kocam almis kapidan. Benide evde göremeyince yusuf yusuf tabi:KK70:

emzirme bnm maksimum on dk sürüyo iki saatten önce de acıkmıyo nasıl yarım saat emiyo senin bebek öylee çok değil mi

On dakika sonra kendi bırakıyor di mi memeyi, verirsen bi daha alıyor mu... benımkı yavaş emıyor tahminimce, uyusa bile emmeye devam ediyor, hwon dakika sonra memeden çeksem basar çığlığı. ..

Bende biri gelince cocukla ayni odada birakamiyorum elini öper gizli gizli diye:KK53:
:D benım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok :D

:KK70: benım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok :KK70:
Fena karı :KK70:
Biz uzaktayız karı koca öpüp kokluyoz 3. Kişi yok olamazda belki yazın oda zor biraz:KK70:

Back
X