2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok, memeyı hiç almıyor. alıp ıttırmıyor yani.
ne oldu anlamıyorum. beslenme saatlerını uzatmaya karar verdım. bakalım sonuc alabılcekmiyim.
bak sen paşaya :KK48:
Meme başına biraz dut şurubu sür ben öyle yaptım aldı benim de başıma geldi o kadarcik dut şurubu zararı olmaz zaten pamukçuk olan bebeklere veriyorlar :KK76:

Meme başına biraz dut şurubu sür ben öyle yaptım aldı benim de başıma geldi o kadarcik dut şurubu zararı olmaz zaten pamukçuk olan bebeklere veriyorlar :KK76:
memeyı agzına sokuyorum o paralıyor kendını
agzını kapamıyor kı.. aslında aklıma ucuna gaz ılacı sürmek geldı
emzıge ara sıra öyle yapıyorum alıyor :=)

Huysuzdur...sende cok pis yorgun ve gergin olmalısın :KK14:
İstersen kaynanana söylenelim birlikte açılırsın hı ne dersin sör:KK14:
Hahaha dur benimkine gülelim biraz eşim yokya oğlum sıkılıyor diye onlara gönderdik 10 gün kaldı önceki gün getirdi kayınpeder bende çocuğun valizini bosaltmadim hemen. Dün kayınpeder geri döndü bende evi toparliyorum valizi bosaltayim dedim ne göreyim 2 sütyen1 atlet 1 külot:KK70: bu nasıl bir yanlışlıktır anlayan beri gelsin:KK53:

Valla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilim :110:
Ya benimkininde tukurugu çok arttı ağzından akiyo uyurken hatta dış cikarmaya mi hazirlaniyo diyodum bende ama erken ya

Hahaha dur benimkine gülelim biraz eşim yokya oğlum sıkılıyor diye onlara gönderdik 10 gün kaldı önceki gün getirdi kayınpeder bende çocuğun valizini bosaltmadim hemen. Dün kayınpeder geri döndü bende evi toparliyorum valizi bosaltayim dedim ne göreyim 2 sütyen1 atlet 1 külot:KK70: bu nasıl bir yanlışlıktır anlayan beri gelsin:KK53:
:KK70: uu7u uuuuu

tükürük pek yok :)) ellerını cok emıyor ama
Tükürük yoksa başlamamıştır bir nevi kendini rahatlatma şekli parmak emme. Emme refleksiyle doguyorlar zaten yüzüne değen herşeyi emmek istiyorlar. Bir de birtek tat alma yoluyla tanıdıkları için elini tanımaya çalışıyordur pek akıl sır ermiyor bebelere herşey olabilir ama sıkıntı edecek birşey yok emer yani :KK53:

Kızlar misafirim vardı giremedim buraya baya ilerlemiş sayfalar :KK49: bebis gündüz durmuyor iki gündür huyu değişti zorla hazırlık yaptım bebek durmayinca her şey karışıyor:KK12: ev isi pasta börek hayal daha basit tarifler bulmam lazim kızlar ben çok ozeniyorum uğraştırıcı şeyler yapıyorum elinizde güzel ve basit tarifler varsa alabilirim daha çok misafirim gelecek :KK49:

Süt içen kedi eniği gibi bütün gün dili dışarda olması yetmezmiş gibi emecek bir şey bulamadığında ağlaması yok mu... Omuz olur, diz olur, el olur.. Hiç olmadı kendi alt dudağını buluyor. " Emme krizi nasıl aşılır?" bizim bugünkü gündemimiz

Ben de hollandaca ninniler dinletiyom videolu,ayrica izletmeye calisiyorum. Ama bayilmiyo yani :KK70: ben kendim de askiimmbaksana bana sarkisini soyluyom surekli,onu biliyo :KK60:
Ben bugün müslüm gürses söyledim bakti bakti suratima alt dudağı büzdü bi basladi aglamaya:KK70:korktu çocuuum çok acıklı geldi:KK16:

Gaz sancısı için neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Bir yandan kızıma kıyamıyorum bir yandan ben çok yoruluyorum...

Benim eşim kadar değildir kesin üstüne tanımam. Oğlumu 2,5 yaşında sütten kestim dokunsalar ağlardı buzluğa süt koysam durdurmaz orada duracagina midesinde dursun diye icirirdi. Hiç besiginde uyumadı oğlum ne zaman yatirsam getir ne olur oraya atma çocuğu üşüyodur orda yalnız yatmasın diye diye çocuğu aramıza alıştırdı. Emzirme dışında pek bir vasfım yoktu aslında onu da yapabilseydi tam olacaktı oğlum ilk anne dedi onu da eşime diyordu :KK70: şimdi yanımda yokta kıza yapamıyor telefondan yetişiyor gene de gerçi:p

Bunu yazdm kavga ettik , yok boyle bise ya anlasakiyoruz bu noktada.cocugu yargiliyormusum neyin var oglum diyerek.oleyim yani madem bi boka yaramiyorum.

Back
X