- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.341
Kızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problemin ne canimMrb ben yeni üye oldum da nereye yazacağım bilmiyorum yardimci olur musunuz ¿ ben hamilelikle ilgili sorular sorcaktim cnku bn de çok istyorum hamile kalmayı.
Kayisi hosafi ic bol bolKızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim![]()
Kuzum ben hergün sabaha karşı 3 incir yiyorum..sabah emmesine süte karışmış oluyor..arada 1 gün yapmadığı oluyor..mutlaka incir ve kahısı tüket..zeytinyağı müdahele bi nevii..hadi iyisinden alda hemen yeKızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim![]()
Başlıcam.ben artık o kazıklaşmaya a.aBizimkide uykusu geldiginde huzursuzladiyo.emmiyo kaxik gibi oluyo.ama uyku saatleri gecerse biyle ooluto.belirli saatlerde uyuyor
Sadece anne sütü alıyorsa normal 10 güne kadar yapmayabilir yine de hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı ver canımKızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim![]()
.Ne güzel yazmıştım..hepsi silindi..
Cisrikçim zamanla düzelecektir..yeni evlenince erkekler pek kıskanc olurda zaman geçince sesleri cıkmaz artık pnun gibi buda..
Nabza göre şerbet ver..eşinlee iletişimine göre..benim herif analık taslamaga başlayınca memelerimi sjkıyor bunlar sende mi.diyorum..ben gidip yatıyorumm acıkınca cok biliyon emzir.diyorum içeri.geçiyom..10 dk geliyor.sinir ittiği ile kalıyorum yani..
Bazende tatlı tatlı konuşuyorum
Deneye yanıla bunu da öğrenicez..
Ama hepimiz şu cümleleri kurucaz..
'bunu sen şımarttın böyle'rahmetli babam anama anam babama derdi
4 kızdık en ufağıda ben![]()
Sizin ergenlik zor geçecek belli. Değişik bir tipler kaynanadan beter bu tipler. İşe giderken aşısı var getirin derim ona bile getirmezdi bende aşıyı getirir evde yapardım odada bile durmazdı. Eşim yokken farklı eşim varken farklı bir çocuk oğlum eşim varken pek sallamaz beni bu durumda çok canımı sıkar
Ara ara okudum ama yazamadim. Zeynep hanimla ugrasiyorum.Meme almaz biberon almaz emzik almaz. Illa sokacak o elini agzina
tam memeyi aldi 5-10 dk emdi hop gaz ikinma kaka.. Uyku yok, durma yok. Napicami sasirdim ya
asidan sonra degisti cocuk yaa
![]()
Kızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim![]()
Mübarek o kadar boş vaktin var mı ben buraya yetişemiyorumFace dünden beri kabul edilmeyi bekliyok
Tepemin tası atıcak az sonra![]()
Bu çpcuk sabahtan beri.neye uyumaz![]()
Yaaaa...hamakta eli ağzında herhalde diş yine..uyumuyo kiMübarek o kadar boş vaktin var mı ben buraya yetişemiyorum
O neydi gıızzz içim daraldıYaaaa...hamakta eli ağzında herhalde diş yine..uyumuyo kiemzzikte aldıgı yok...başındayım ayamlan salllıuom..işim çok,adamın gömleği kalmadı
üttü bekliiği..çarşaflar yıkanacak minnoşubyanımıza alıyoz o kusuyo çarşafa..birrikti birikti
Bi süpürge vileda lazım..
Bulaşık makinası boşalacak yerine yeniliri koncak..arabanın yedek anahtarı kayıp bulunack...yağlı boya tablom yapılacak...
Kaş bıyık...
Ispanak bozulmadan hangi ara yıkanacak bilmem kaç kere de doğranacak
Ne boş vakti hanım hanım![]()
O neydi gıızzz içim daraldı![]()