- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.321
Ara ara okudum ama yazamadim. Zeynep hanimla ugrasiyorum.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara okudum ama yazamadim. Zeynep hanimla ugrasiyorum.
Evin sicakligi 21-22 dereceden yuksekse icirmekızlar lansinohun süt biberonunda sağımdan sonra kaç saat saklanabilir soğutucuda buzlukta değil acil!! 3,5 saat oldu içirebilirmiyim
buzdolabında kaç saaat durabilir buzlukta değil alt taraftaEvin sicakligi 21-22 dereceden yuksekse icirme
3 gunbuzdolabında kaç saaat durabilir buzlukta değil alt tarafta
Denedin mi aldı mı Memişi senin kuzucukmemeyı agzına sokuyorum o paralıyor kendını
agzını kapamıyor kı.. aslında aklıma ucuna gaz ılacı sürmek geldı
emzıge ara sıra öyle yapıyorum alıyor :=)
Yok canım ya benimki de öyle sanmam diş. .abovvv diş çıkınca memeleri isiracaklar yiyecekler memeleri hiiiiYa benimkininde tukurugu çok arttı ağzından akiyo uyurken hatta dış cikarmaya mi hazirlaniyo diyodum bende ama erken ya
Yok be pinkdon donpink benimki de öyle her yer tükürük benim elimde bez silip duruyorum eller yumruk şap sup emiyorValla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilim![]()
3 günbuzdolabında kaç saaat durabilir buzlukta değil alt tarafta
onu az önce denedım almadı. akşamda uyurken aldım besıgınden öyle emzırdım.Denedin mi aldı mı Memişi senin kuzucuk![]()
Biberonu aliyomu? Benimki cildirdi hicbisey almiyoonu az önce denedım almadı. akşamda uyurken aldım besıgınden öyle emzırdım.
şimdi emmedi ama biberonla verdım.
Ay onu hiç dusunmek istemyrm şimdi bile nasl acitiyo birinin iyileşmeye niyeti yok zaten öyle duruyoYok canım ya benimki de öyle sanmam diş. .abovvv diş çıkınca memeleri isiracaklar yiyecekler memeleri hiiii![]()
Uyurken alıyorsa emecek merak etme verme biberon biraz aç kalsınonu az önce denedım almadı. akşamda uyurken aldım besıgınden öyle emzırdım.
şimdi emmedi ama biberonla verdım.
Dişleri yerleşmeye başlıyor artık çıkması daha sürer ama bu aylardan başlıyor belirtilerAy bizde tükürük var, köpüklü tükürük vaaar, salya var. Ne başladı şimdi bizde?
Sizin ergenlik zor geçecek belli. Değişik bir tipler kaynanadan beter bu tipler. İşe giderken aşısı var getirin derim ona bile getirmezdi bende aşıyı getirir evde yapardım odada bile durmazdı. Eşim yokken farklı eşim varken farklı bir çocuk oğlum eşim varken pek sallamaz beni bu durumda çok canımı sıkarBunu yazdm kavga ettik , yok boyle bise ya anlasakiyoruz bu noktada.cocugu yargiliyormusum neyin var oglum diyerek.oleyim yani madem bi boka yaramiyorum.
Bizimkide uykusu geldiginde huzursuzladiyo.emmiyo kaxik gibi oluyo.ama uyku saatleri gecerse biyle ooluto.belirli saatlerde uyuyorHı...kucağıma alıhorum kazık gibi kesilip o ezivericiğim kafacığını arkaya artırıyor ...
Emmiyor aç aç işte
Bende vermiyorum ..kalkıp geziyoruz ..yibe almıhor canına tak ediyor onunda benimde yatırarak veriyorum emerken uyuyor ..
Ne bu böyle anlamış değilim
Kıaz stokta 90 cc var yaaa...bi misafir gelir falan elwim ayağım dolaşır bişi olur ellemem onu ...