2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom heart mother Atom heart mother adom hiert matır nirdeyin gı :KK59:
Ara ara okudum ama yazamadim. Zeynep hanimla ugrasiyorum. :110: Meme almaz biberon almaz emzik almaz. Illa sokacak o elini agzina :KK20: tam memeyi aldi 5-10 dk emdi hop gaz ikinma kaka.. Uyku yok, durma yok. Napicami sasirdim ya :110: asidan sonra degisti cocuk yaa :KK12:

Son düzenleme:
kızlar lansinohun süt biberonunda sağımdan sonra kaç saat saklanabilir soğutucuda buzlukta değil acil!! 3,5 saat oldu içirebilirmiyim

Valla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilim :110:
Yok be pinkdon donpink benimki de öyle her yer tükürük benim elimde bez silip duruyorum eller yumruk şap sup emiyor:p

Bebegi emmeyi reddeden anneler, yediginiz kokusu ya da aroması yuksek birseyin tadi sutunuzun tadini degistirmis olabilir. Örneğin, sogan, sarımsak, karanfil, tarcin gibi.. Pes etmeyin. Birkacgun direnin. Incir, hurma gibi seyler yiyerek sutunuzu lezzetlendirin. Benim basima gelmişti, nohut 've tarcindan. 4-5 gun surmustu. Dilerim sizinki daha kisa sürer. Uykulu halinde emzirmeye devam...
Kolayliklar diliyorum.

Ayni sutu biberondan içiyor, ama sizi almıyorsa, acaba vücut sampuaninizi vs degistirdinizde kokunuz mu yabanci geldi?
Suyla temizlenip, kurulandiktan sonra emzirseniz acaba kabul eder mi emmeyi?
Eger hiçbirşeyi agzina almıyorsa, acaba pamukçu mu oldu ki kuzucugun agzinda?

Bunu yazdm kavga ettik , yok boyle bise ya anlasakiyoruz bu noktada.cocugu yargiliyormusum neyin var oglum diyerek.oleyim yani madem bi boka yaramiyorum.
Sizin ergenlik zor geçecek belli. Değişik bir tipler kaynanadan beter bu tipler. İşe giderken aşısı var getirin derim ona bile getirmezdi bende aşıyı getirir evde yapardım odada bile durmazdı. Eşim yokken farklı eşim varken farklı bir çocuk oğlum eşim varken pek sallamaz beni bu durumda çok canımı sıkar

Ne güzel yazmıştım..hepsi silindi..
:KK12:
Cisrikçim zamanla düzelecektir..yeni evlenince erkekler pek kıskanc olurda zaman geçince sesleri cıkmaz artık pnun gibi buda..
Nabza göre şerbet ver..eşinlee iletişimine göre..benim herif analık taslamaga başlayınca memelerimi sjkıyor bunlar sende mi.diyorum..ben gidip yatıyorumm acıkınca cok biliyon emzir.diyorum içeri.geçiyom..10 dk geliyor.:KK11: sinir ittiği ile kalıyorum yani..
Bazende tatlı tatlı konuşuyorum :KK50:
Deneye yanıla bunu da öğrenicez..
Ama hepimiz şu cümleleri kurucaz..
'bunu sen şımarttın böyle' :KK70: rahmetli babam anama anam babama derdi :KK70:
4 kızdık en ufağıda ben:cool:

Hı...:KK14: kucağıma alıhorum kazık gibi kesilip o ezivericiğim kafacığını arkaya artırıyor ...
Emmiyor aç aç işte :KK12:
Bende vermiyorum ..kalkıp geziyoruz ..yibe almıhor canına tak ediyor onunda benimde yatırarak veriyorum emerken uyuyor ..
Ne bu böyle anlamış değilim:KK14:
Kıaz stokta 90 cc var yaaa...bi misafir gelir falan elwim ayağım dolaşır bişi olur ellemem onu ...
Bizimkide uykusu geldiginde huzursuzladiyo.emmiyo kaxik gibi oluyo.ama uyku saatleri gecerse biyle ooluto.belirli saatlerde uyuyor

Back
X