- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.621
evet.1 hafta öncesinden derken 30 gün dolmadan 1 hafta mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet.1 hafta öncesinden derken 30 gün dolmadan 1 hafta mi
Ayneen 1 saattir uğraşıyorum ağla ağla en sonunda ana kucağında uyudu yerine koysam hemen açılıyor gozler sonra tekrar başa don ya sabirrCocuk 30-40 dk dan fazla uyumuyor kafayi yicem en sonunda![]()
Kaynanamla cok pis kavga edecemtakipte kalın
![]()
Korkusuz gelin oEymentaa kadınla niye ugrasiyorsun boşver bak ilerde biz de kayınvalide olacaz![]()
Kadin kafayi cocugu odasinda uyutmama takti..neymis cocuk odada uyursa sesini duymazmisim .. Ay saol ben bunu düşünememiştim dedim.. Halbuki 10 dk da bir kontrol ediyorum..bugün gene ayni seyi dedi.. Gelirsin basina bekci gibi dikilirsin bende isimi yaparim dedim çıldırtti![]()
Evet dedim lafi istiyor arkadasim ben sivri dilliyim hala niye karisiyor ben anlamiyorum
Kadin kafayi cocugu odasinda uyutmama takti..neymis cocuk odada uyursa sesini duymazmisim .. Ay saol ben bunu düşünememiştim dedim.. Halbuki 10 dk da bir kontrol ediyorum..bugün gene ayni seyi dedi.. Gelirsin basina bekci gibi dikilirsin bende isimi yaparim dedim çıldırtti![]()
Profesörlük sinavina nerde girmistin derim ben olsam.. Töbe Allahim cok biliyolar yaOff sanki sen bilmiyon cocugun icin ne daha iyi..benimki de felaket tellali,ztn cok sk konusmuyoz ama konustugmzda da hep hastalik sayiyor..sonra ben kafami takiyorum deli ediyor beni..ona gore cocuk her hastaligi yasio olabilir nedense..sayiyo sayiyo
Yan etkileri ne canım
Ayagima kara sular indi, besigine koydum 11 dk eee ledim. Eee lememi kayit ettim. Ticaretini yapmayi dusunuyorumA
Ayneen 1 saattir uğraşıyorum ağla ağla en sonunda ana kucağında uyudu yerine koysam hemen açılıyor gozler sonra tekrar başa don ya sabirr![]()
adi ustunde "kaynana" bende sokarim lafi. Hic umrumda olmaz... O deliyse, ben onun iki kati deliyim.Evet dedim lafi istiyor arkadasim ben sivri dilliyim hala niye karisiyor ben anlamiyorum![]()
Bendensin yamacima geladi ustunde "kaynana" bende sokarim lafi. Hic umrumda olmaz... O deliyse, ben onun iki kati deliyim.![]()
Konuyu anlatta ona göre gazlayalimInternetten araştırdım canım
yaptıran anneler yazmışlar yaşadıklarını
sende bak istersen
şimdi yanlış bişey yazmayım buraya
Telsiz al da ikimiz de rahatlayalım de
Banada gaz ver bende kavga etmek istiyorum benimki ile![]()