2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi ne biliyosa oğluma onu yapmaya çalışır
Göbeği düşmedi diye yumurta pişirip koyacaktı zor engel olduk
Yastıkla yatırmıyoruz buna yastık alacam diye tutturdu
aynaya baktırmayın
tuzlayın
burnunu sıkın burnu güzel olsun....
uzar gider
en siniri de sanki annesi o
asla benim kucağıma vermez
dün aldım kucağından ilk kez
Duramadı iki dakka sonra geldi aldı hemen çocuğu benden :KK62:
Koca egitimli mi? O cok onemli... Benim findik cok kusuyo mesela. Bi aksam basladi benim koca cocuga "su ver" demeye. Ben yermiyim? Tabi yemem. Anan soyledi demi dedim? Yok mok etti. Anlarim ben. Bokunun rengini bilirim onun. Kocanin soyleyebilecegi cumle degil bu. Kendi diyemedigini ogluna soyletmeye calisir. Yani kisacasi kocana oyle bi gaz verecenkiii, bunlarin hicbirini yapamayacak, uzaktan soyleyebilecek ancak. 15de bir sevip gidecek. Bunlarin boylesi makbul... Bu soylediklerinin hepsini duydum benim kaynanamdan. Bana anca nasil soyleyebiliyo biliyormusun? Filanca burnunu siktilar burnu guzel oldu, filancanim cocugu... Seklinde. Disini goster :KK62:

Koca egitimli mi? O cok onemli... Benim findik cok kusuyo mesela. Bi aksam basladi benim koca cocuga "su ver" demeye. Ben yermiyim? Tabi yemem. Anan soyledi demi dedim? Yok mok etti. Anlarim ben. Bokunun rengini bilirim onun. Kocanin soyleyebilecegi cumle degil bu. Kendi diyemedigini ogluna soyletmeye calisir. Yani kisacasi kocana oyle bi gaz verecenkiii, bunlarin hicbirini yapamayacak, uzaktan soyleyebilecek ancak. 15de bir sevip gidecek. Bunlarin boylesi makbul... Bu soylediklerinin hepsini duydum benim kaynanamdan. Bana anca nasil soyleyebiliyo biliyormusun? Filanca burnunu siktilar burnu guzel oldu, filancanim cocugu... Seklinde. Disini goster :KK62:
Atom senden korkuyom ben

Her kafadan bi ses cikiyo bizim eşler de milletten duyduklarını soyluyo geçen mevlut yaptk akşam dayısının karısı yarım saatte bi emzr dedi onu duydu smdi cock 2 saat uyusa çocuk ackmstr sen onu surekli emzr demeye başladı oldu dedm yarım saatte bi cock mu emzrilir o süt ne ara yenilenecek dolcak biz hiç dinlenmeyelm

Her kafadan bi ses cikiyo bizim eşler de milletten duyduklarını soyluyo geçen mevlut yaptk akşam dayısının karısı yarım saatte bi emzr dedi onu duydu smdi cock 2 saat uyusa çocuk ackmstr sen onu surekli emzr demeye başladı oldu dedm yarım saatte bi cock mu emzrilir o süt ne ara yenilenecek dolcak biz hiç dinlenmeyelm
Eşler öyle ne çabuk doldurup geliyorlar.bizimkinde de bi ablama sorim hastalığı vardı. Bi gün patladim şimdi sormuyor

Ortak düşman kaynanami:KK57: ikinizin yaptiginin %5 ini yapsam bi 5 yıl en az rahat ederim. Bende 2 gorumce 2 kayin+1kayinvalide var:KK57: eşimden büyük kaynimi ayirdilar:KK62:öyle şirretler..çok muhatap olmuyom ben:KK59: ama arada sizden taktik alsam fena olmax:KK22:
Canim 3 elti+1 kaynana da bende var. dedigin gibi muhatap olmayinca is cozuluyor. Yuz goz olmayinca sikintida cikmiyor. Cikacagi varsa adama yonlendiriyorum. :cool:

Eşler öyle ne çabuk doldurup geliyorlar.bizimkinde de bi ablama sorim hastalığı vardı. Bi gün patladim şimdi sormuyor
O zaman bizde gaza gelelim biz annemz şöyle dedi bu böyle dedi desek konsrlar ama sen herşeyi anlattiyo msn onlar doktordan daha mi iyi bilcek annesinden de cock ağzı açık geziyo diye açmış onu öğrendi aç olan çocuk ağlar bunlar herşeye ağzını açıyo

Back
X