- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.721
Kasinmasa hic vurmayacam. Ama olmuyoryarasından vurmussun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasinmasa hic vurmayacam. Ama olmuyoryarasından vurmussun
![]()
laf edıyorsa sende esırgemeyeceksınKasinmasa hic vurmayacam. Ama olmuyor![]()
gunde 1 kere belden aşağı zeytınyagıyla yapıyorumBebeklerinize jimlastik ve masaj yaptırıyomusumuz
Aynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyorlaf edıyorsa sende esırgemeyeceksın
sonucta kendı annen olsaydı da aynı seyi yapardın. ayrıma gerek yok dimi![]()
Babasi aksam eve gelince yapiyor cokda hosuna gidiyoBebeklerinize jimlastik ve masaj yaptırıyomusumuz
Aynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyorbabamin muhabbetlerini babam oldugunu belirtmeden yazsam kaynana zannedersin inan
![]()
Benim de ilk oğlum öyleydi yapışık yasiyodukhic unutmam bi keresinde sabahın 7sinden gece 12 ye kadar göğsümde kalmıştı zombiye donmustm tuvalete bile gidemiyodm pek bi gazliydi hatta kolikti emer dururduYatagina yatinca uyumuyor,gogsumde-omzumda saatlerce uyuyorsu an gogsumde ve 1saati gecti sanirim,kupek ogluss
![]()
Bi atlete sütünü akitmayi dene cisrik. Sonra daya burnuna bakalim sizde işe yarayacak ki:) Uyursa atleti geri al ama.Yatagina yatinca uyumuyor,gogsumde-omzumda saatlerce uyuyorsu an gogsumde ve 1saati gecti sanirim,kupek ogluss
![]()
Hahaha bizimki de direkt soyleyemez yazik, ama soru cumleleri ile mesaji verir.''şunu yap'' diyemez
böyle kendı kendıne söyler işte
dogumda bir tane kulplu reşat mıdır, cumhurıyet mı adı neyse. ondan taktı
sankı 5 i bır yer takmıs da '' acaba boynuna mı taksaydım 'dedi
görümcemın cocuguna bakıyor cocuk 3 yaşına gırcek
altını çok nadir acıyor. kız kıızıyor ama nafile.
Hayy dilimi eşşşek arıları sokaydi... Kocama bebegin altinlariyla dogum parami birlestirip araba alalim dediydim ... Adam sabah aksam internetten araba bakiyor.. Sabah 5 bucukta bi uyandim ise gitcek diye o da ne uyanmisda araba arastiriyo..Allah da beni top etsin
![]()
Hahaha bizimki de direkt soyleyemez yazik, ama soru cumleleri ile mesaji verir.
Mesela ilkmdogdugunda tek gogus veriyordum hep. Digerini de ver demek isterken " Şimdi sağ gögsunu mu vereceksin?" derdi her emzirmede :)
sorma hep söylüyodu kabul etmiyodum bi sürü borç var bi araba eksik diye..şimdi kendi ağzımnan tuzağına düştümdur sen daha aşkım üzerine kredi çeksekteee acabaa şunu mu alsak der
Adam buny bekliomuş gibi geldi bana![]()
tadını cıkara cıkara gelıyor
selam anneler, amma kaynana dedikodusu yapmıssınız
benımkıninin de sayıkladıklarını söyleyeyim size bari;
acıkmış annesi emzir
ek gıdaya gecınce mama verme obez olur ( doktor 5. ay başlarız dedi diye )
2 yıl tuz verılmıyor
emsin emsin
kız cadı erkenden bezi bırak ki para gıtmesın ( bebege söyluyor, feci cimridir. sesini çıkaramaz ama içi gider pahalı şeyler alındıgında.)
çok işememiş galiba
dalin çok iyi ( benım aldıgım şampuanın en küçük boyu 35 tl )
AhaahjakslşisAynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyorbabamin muhabbetlerini babam oldugunu belirtmeden yazsam kaynana zannedersin inan
![]()