- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #79.481
Ergobaby. Super bir ürün. Tavsiye ederim.Kızlar kanguru kullanan varmı? Hangi marka ? Memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergobaby. Super bir ürün. Tavsiye ederim.Kızlar kanguru kullanan varmı? Hangi marka ? Memnun musunuz?
Kızlar bebeklerinizin kilosu ne kadar. Biz 65günlüğüz kız bebeğim var 3.1 kilo doğdı şu an evde kendim tartıyorum 4.7 -4.8 civarı çıkıyor. Biraz az gibi geliyor bana günde bir kere 60cc mama veriyordum aslında doktor artır demişti ama dinlemedim. Özellikle kız bebeklerin kilolarını yazarsanıx karşılaştırmış oluruz
Kızlar kanguru kullanan varmı? Hangi marka ? Memnun musunuz?
24 ocak doğımlu 3540 doğfu şimdi 6100 canımKızlar bebeklerinizin kilosu ne kadar. Biz 65günlüğüz kız bebeğim var 3.1 kilo doğdı şu an evde kendim tartıyorum 4.7 -4.8 civarı çıkıyor. Biraz az gibi geliyor bana günde bir kere 60cc mama veriyordum aslında doktor artır demişti ama dinlemedim. Özellikle kız bebeklerin kilolarını yazarsanıx karşılaştırmış oluruz
Bizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?Yine maşallah iyi uyumuş. . Bizimki 23.00 -24.00 civarı uyuyor. 4 de kalkıyor. 5 de tekrar yatıyor 9 da kalkıyor. 10 gibi geri yatıyor. 11 de kalkıyor. . Sonrası çok düzensiz. 13.30 da yatıyor 15-16 gibi kalkiyor bazen.. başka da uyumuyor.. 3 ayligiz bu arada
Gündüz uykusu yok maalesef.devamli sallasan ancak uyuyor bırakınca uyaniyor.ya da memede uyuyor çekince uyaniyor. Sizinde kotuymus. Ne zaman düzelecek bakalim merakla bekliyorumBundan sikayet mi ediyosun diger saatlerde mi uyumuyo yoksa 2 de uyuyodu 4e 5e cekti uyuma saatini 9dada kalkiyo arada uyanip emiyo 2 kere felan yarim saat 1 saat suruyo uyumasi gunduzde bi bakiyosun uyuyo bi bakiyosun 5 dk uyuyo
Aynen canım ben de çok bunaliyorum bu aralarBiz odamiza ciktik diye mi bilmiyorum gece uykusu cok bozuldu,dun ozellikle baya cektirdi..tumgunun yorgunlugunun uzerine de bu eklenince dun canavara donustum bi ara,sanki bebek bilerekyapiyor gibi ve cok utaniyorumesim de konustu hem destek oldu hem de guzel seyler hatirlatti.. Bidaha of bile dememeye caliscam
Anne olmak buyuk sorunluluk ve sabir isi gercekten de
Aynen canım ben de çok bunaliyorum bu aralargaz bitmiyor ya kıvranıp duruyor uyuyamiyor gece gündüz belirsiz 40 dan sonra düzelir dediler hala bir duzenimiz yok her gün farklı uykusu durumu kakasini artik iki uç güne yapıyor artik boyle devam edecek sanırım annelik çok zormus
ama bir o kadar da güzel gözleriyle surekli beni takip ediyor kucağıma alinca gülüyor çok ayrı ya sariliyorum unutuyorum her şeyi
![]()
Canım ya agladiginda konuşuyorum onunla öyle susuyor hele gece 11 12 arası kesin ağlıyor babasinda da durmuyor ben alınca susuyor sürekli omzumda göğsümde günler geçiyor böyle boyle buyuyecekler sanırımAynen canim :) bi de aglarken ben geriliyorum tam onanda guluyor bazen durup duruplen sen anneyle dalga mi geciosunn diyorum. 40falan hikaye sanirm,boyle boyle degiscek insallah. Bizm kaka durumu da ayni. 2gune bir yapiyor 10gundur
Canım ya agladiginda konuşuyorum onunla öyle susuyor hele gece 11 12 arası kesin ağlıyor babasinda da durmuyor ben alınca susuyor sürekli omzumda göğsümde günler geçiyor böyle boyle buyuyecekler sanırım![]()
Bi kaç modeli var sanırım canım sen hangisini kullanıyorsun bebegim 72 günlük kullanabilir miyimErgobaby. Super bir ürün. Tavsiye ederim.
Ergonomik mi canımBabybjorn kullaniyorum ve gayet iyi cnm
Gece yatarken elektrik süpürgesi sesi ve emzik eşliğinde, gece kalktığında sadece emzik veriyorum birazda pispisliyorum.. ama sabah tekrar dalmak istediğinde uyumuyor ayağımda salliyorum mecburen.. hic yapmam dediklerimi yaptım. . Şuan oturma odasında uyuduğumuz ve kızımda koltukta yattığı için bu şekil. . Ama havalar ısıninca kendi odasına geçince uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. . Bu arada evimiz Sobalı. . Ama ayakta sallamaya çok çabuk alıştıBizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?
Biz ölctügümüz de 400 gr kadar fark çıktı ama biz ölçerken kıyafet ve bezi vardıKizlar evdeki yetiskin baskulun hastabedeki bebek tartisiyla arasinda fark oluyo mu
Annelik teoriyle olmuyormus canım bende yapmam dediklerimi yapıyorum ayakta sallama olayına girmedik henüzGece yatarken elektrik süpürgesi sesi ve emzik eşliğinde, gece kalktığında sadece emzik veriyorum birazda pispisliyorum.. ama sabah tekrar dalmak istediğinde uyumuyor ayağımda salliyorum mecburen.. hic yapmam dediklerimi yaptım. . Şuan oturma odasında uyuduğumuz ve kızımda koltukta yattığı için bu şekil. . Ama havalar ısıninca kendi odasına geçince uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. . Bu arada evimiz Sobalı. . Ama ayakta sallamaya çok çabuk alıştı((
Aynen canım. . Sonra kendi kendime 'amannn bizde sallanarak buyumusuz çok şükür neyimiz var ' deyip telkin ediyorum:))Annelik teoriyle olmuyormus canım bende yapmam dediklerimi yapıyorum ayakta sallama olayına girmedik henüz
Aman bebisler huzurlu sağlıklı olsunlarda
500 gram yeterli canimKızlar bebeklerinizin kilosu ne kadar. Biz 65günlüğüz kız bebeğim var 3.1 kilo doğdı şu an evde kendim tartıyorum 4.7 -4.8 civarı çıkıyor. Biraz az gibi geliyor bana günde bir kere 60cc mama veriyordum aslında doktor artır demişti ama dinlemedim. Özellikle kız bebeklerin kilolarını yazarsanıx karşılaştırmış oluruz
Bizde hic olmadi.evin isisini 22 derecede tutuyoz.avrupada 21dereceymis bu arada.dikkat wdin kixlarAynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım biraz
Klasik olanı kullanıyorum ama ergo 360 olan model bence daha güzel bebek one dönük şekilde de pozisyonu var.ben çekilişten kazandım. Parayla alsam ergo 360 olanı alırdım.bebegim çevreye pek meraklı çünkü. Bi tane de kraft var evde ama onlar ağrı yapiyormus taşıyan kişide. Bu arada yerli marka momfortbaby de bakabilirsin instagramdan takip ediyorum kullananlar çok memnunBi kaç modeli var sanırım canım sen hangisini kullanıyorsun bebegim 72 günlük kullanabilir miyim