• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de mesafeyi seviyorum ama esim tek erkek çok bağlılar şuan az mesafe var ama ise başlayınca yakınına tasinacam zor günler beni bekliyor iki de görümce var yandım :KK12:
Benim esimde tek erkek ve bende 2 görümce var evlendirip kurtulaydim bi:KK14:

Bebeğimin yüzünde temre çıktı kıpkırmızı yanakları pütür pütür oldu. Var mı bildiğiniz bi çözüm

Kızlar dün 2. Ay aşıları yapıldı kızımın, bacaktan olan 2 tane. Çocuğum dünden beri öyle huzursuz ki, zaten doktor kilosunu da az buldu, 2 aylık ve 5130 kilosu, doğum kilosu 3650 idi, emzirmenin yanısıra mama da veriyorum ama yine de doktorun belirlediği kiloya ulaşamıyor bebeğim. Doktor bu kontrol için 5500 demişti, benim kızım 12 gün gibi bir sürede sadece 330 gram almış. Doktor şimdi önceliği mamaya ver dedi, yani mama ile doyur, anne sütünü üstüne ver şeklinde. Sanki sütüm bebeğe fayda etmiyor gibi dediğimde "olur mu Can'ım öyle şey" diyor ama sonra da anne sütünden hayır yok mama ile yapalım bu işi der gibi mama ile doyur sonra anne sütü ver diyor. Çok üzüldüm valla dünden beri, zaten bebeğim ağlaya ağlaya helak oldu, sanki bambaşka bir çocuk. Elimden bir şey gelmiyor, o ağlıyor ben geriliyorum onun o çaresizliğine, bir yandan da süt sağıyorum.

Of valla gerim gerim gerildim, Cuma da Verem aşısı var koldan, hay lanet aşılar...
benim oğlumda şuan aynı kiloda ama doktor hiç az falan demedi.
sizin doktor doğum kilosuna göre bakıyor herhal olaya. çünkü benimki doğduğunda 2700 kg. du.
bende diğer yorumlara katılıyorum. sütünüzü vermeyi ihmal etmeyin.
birde verem aşısını niye sonradan vuruyorlar ki.. bize üçünü bir vurdular.

dünden beri aşırı kusuyor oğlum. yediğini çıkarıyor gündüzleri. nedense...

T

Temre ne ola ki çünkü bizde de çıktı

Screenshot_2016-03-31-22-04-46-1.webp
Böyle birşey bunu internetten buldum. Bnm bebegin yanaklarında var kıpkırmızı oluyor sürekli bebeyağı ve vazelin sürüyorum ama tam geçmiyor. Umarım geçici birşeydir

Uyucam ben ...koca olacak beyfendi tv başından kalksa bi kap yoğurda muz doğrasa içine bi avuç yulaf ezmesi atsa :KK14:
Ökk...küzzz
:KK14:
Yarın yemek yapmıcam bakalım napcak :KK16:
@Surrender nerde be ...
Cisrik de yok
Ülen ben geldim kimse yok :KK11:
İyice dağıldınız haaa...gidicem bak kasım annelerine:KK14:

Uyucam ben ...koca olacak beyfendi tv başından kalksa bi kap yoğurda muz doğrasa içine bi avuç yulaf ezmesi atsa :KK14:
Ökk...küzzz
:KK14:
Yarın yemek yapmıcam bakalım napcak :KK16:
@Surrender nerde be ...
Cisrik de yok
Ülen ben geldim kimse yok :KK11:
İyice dağıldınız haaa...gidicem bak kasım annelerine:KK14:

Cok hayallere kapilma yapmazlar :63: ben yemek yapamadim,kocis 1saate anca evde olur biseler getircek artik.. Alpis izin vermio bnm de disim cok kotu zaten hic keyfim yok :KK43:

Back
X