Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım geç olsun güzel haberler olsun inşaallah .kötü olmuş bu durumun üzerine böyle olması ama vardır bunda da bir hayır .Bu seferkinde durumu söyleseydin bari de itinayla daha serice çıkarsınlar sonucu
Çok sagol canım inşallah güzel haberleri alırız 🙏🙏
Zaten stresli zorlu bir bekleyisti simdi yeniden bekleme süreci biraz zorlayacak.. ama bizde diyoruz saglikli sonuc gelsin de gec gelsin önemli degil 🙏
Kan aldiktan sonra yeniden hatirlatacagim yetkili kisiye not dusecegim dedi hizlandirilsin diye ama yine de hatirlatayim🙏

Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun🙏🏼😍😍
Ohhh misss miss 😍 bende bulantı ilaçlarına devam ediyorum bulantım yok ama iştahımda yok hiç bişey yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum hiç 😞 normalde çok sağlıklı beslenen biriydim şimdi sabah akşam ekmek peynir zeytin yiyorum 🥲 umarım iştahım açılır sebze yemekleri çorbalar yemeye başlarım 🥹

Ya aksilige bak😕 Senin oğluşun da ne kadar strese sokuyor seni hamileliğin basindan beri. Fena bişey olcak belli ☺️ sonuç güzel gelecek kuzum inanıyorum biraz daha sabır 🙏🏼
Ah sorma 🥲 hep bizi bir sekilde strese sokacak birseyler buldu oğluşumuz.. canı sagolsun napalim. O sağlıklı olsun bize sağlıkla gelsin de ...
Nerdeyse bir 10 gün daha var rahat nefes almamiza en az sanki. Zaman nasil gecer bilmiyorum artik.

Kızlar magnezyum ilacını takviye için mi yoksa özel sebebi mi var @sepide sende kullanıyordun galiba ?
Ben dr a başım ağrıyor falan diye yazdırmıştımda ağrım oldukça kullanıyorum katkısı varsa devamlı kullanayım ?
Ağrılar için veriliyor canım herhangi bir eksiklik olmasa da veriyorlar. Önceki gebeliğimde hem demir hem magnezyum çok geç başlamıştım. Demire geç baslamanin bi sakıncası olmadı ama magnezyumu keşke daha erken kullansaydim demiştim. Boşuna ağrı çekmiştim ☺️ daha ziyade eklem kas ağrıları için veriyorlar ama baş ağrısına etkisini bilmiyorum. Düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum ayrıca ☺️

Ohhh misss miss 😍 bende bulantı ilaçlarına devam ediyorum bulantım yok ama iştahımda yok hiç bişey yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum hiç 😞 normalde çok sağlıklı beslenen biriydim şimdi sabah akşam ekmek peynir zeytin yiyorum 🥲 umarım iştahım açılır sebze yemekleri çorbalar yemeye başlarım 🥹
Seninle aramızda da fark varmış canim. Birkaç haftaya mutlaka iyiye gidersin diye düşünüyorum azıcık daha sabır 🙏🏼♥️♥️♥️

Ah sorma 🥲 hep bizi bir sekilde strese sokacak birseyler buldu oğluşumuz.. canı sagolsun napalim. O sağlıklı olsun bize sağlıkla gelsin de ...
Nerdeyse bir 10 gün daha var rahat nefes almamiza en az sanki. Zaman nasil gecer bilmiyorum artik.
Çok haklısın canım ama inşallah o kadar sürmez hızlandırırız demiş ya kadın. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum ♥️

Ağrılar için veriliyor canım herhangi bir eksiklik olmasa da veriyorlar. Önceki gebeliğimde hem demir hem magnezyum çok geç başlamıştım. Demire geç baslamanin bi sakıncası olmadı ama magnezyumu keşke daha erken kullansaydim demiştim. Boşuna ağrı çekmiştim ☺️ daha ziyade eklem kas ağrıları için veriyorlar ama baş ağrısına etkisini bilmiyorum. Düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum ayrıca ☺️
Şuan bi kas bacak ağrım yok son aylarda oluyordu ama hatırlıyorum o zaman düzenli kullanmıştım dr a bir sorayım bende canım ✌️

Maşallah kızlar çok sevindim adınıza 🥰🥰

Niye anormallik olsun cnm maşallah de 😍
difembahyaa difembahyaa eliptik bisikletten bir şey olacağını düşünmüyorum sende kanama vs de yoktu 10 dk falan bence yapılır. Ben şimdi yazlıktayımda oğlanla normal bisikletle gezinti yapıyoruz annem çok kızıyor o ayrı 😀😀

Ayy canım, normal bisiklet tehlikeli aman dikkat et düşersin seni crazy Mom seniiii 🤣 Allah korusun canım 🤭🌺

Ayy canım, normal bisiklet tehlikeli aman dikkat et düşersin seni crazy Mom seniiii 🤣 Allah korusun canım 🤭🌺
Komşu hamile olduğumu bilmiyordu yüzümden bi şüphelenmiş sonra ben bisiklete binince yok cnm hamile olsa binmz heralde yanlış düşündüm demiş 🤣 oğlan isteyince kıyamıyorum işte ama babamla takılıyor artık 🥰

Günaydın kızlar 😇 ortalama kaç kilo aldınız
Canım ben tüp bebek sürecine 62 ile başlamıştım ve hamile kaldığımda 66ydım.
Şu an 3 kilo daha aldım ve 69um. İkiz gebelikle 80nin üzerine çıkmam inşallah diyorum.
Kaç kilo aldığımızdan çok kaç kilonun üzerine eklendi o önemli bence. 50 kilo olsaydım şimdiye kadar 10 kilo bile alsam çok canım sıkılmazdı 🤭

İlk karpal tünel sendromunu şuracığa bırakıyorum 😞😞😞

Eklentiler

• IMG_7406.webp
    IMG_7406.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 35
Komşu hamile olduğumu bilmiyordu yüzümden bi şüphelenmiş sonra ben bisiklete binince yok cnm hamile olsa binmz heralde yanlış düşündüm demiş 🤣 oğlan isteyince kıyamıyorum işte ama babamla takılıyor artık 🥰

Bencede doğru düşünmüş, ben de olsam derdim ki yok canım hamile değil🤣 ya ben de hareketi seviyorum, enerjim de yavaştan yerine geliyor şükür, yürüyüş yapmak istiyorum sıcaktan bayılacağım 🥵

Kızlar sizce bebeğimin cinsiyeti ne 9 haftadayız

Eklentiler

• 0cdac02a-8f70-4de5-9d6a-cadbe34627cb.webp
    0cdac02a-8f70-4de5-9d6a-cadbe34627cb.webp
    37 KB · Görüntüleme: 32
  • 30dd21bc-8e96-42e2-acd3-c80c2552bb86.webp
    30dd21bc-8e96-42e2-acd3-c80c2552bb86.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 4fb95254-f8af-4c71-a9c3-ec1d123a0d19.webp
    4fb95254-f8af-4c71-a9c3-ec1d123a0d19.webp
    40 KB · Görüntüleme: 20
  • 09486331-e3f1-4b70-a81f-b98006757563.webp
    09486331-e3f1-4b70-a81f-b98006757563.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 32
Bencede doğru düşünmüş, ben de olsam derdim ki yok canım hamile değil🤣 ya ben de hareketi seviyorum, enerjim de yavaştan yerine geliyor şükür, yürüyüş yapmak istiyorum sıcaktan bayılacağım 🥵
Aynen benimde enerjim yeni yeni geliyor çok şükür
Akşamları yürü cnm sıcakta yürümek sakıncalı zaten

Back
X