- 24 Mart 2016
- 161
- 294
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.141
Deneyecem cnm saolCanim cocugun karnina havlu isitip koysana ben oyle yapiyorum belki usütüyordur sonrada saat yönünde masaj yap inşallah iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyecem cnm saolCanim cocugun karnina havlu isitip koysana ben oyle yapiyorum belki usütüyordur sonrada saat yönünde masaj yap inşallah iyi gelir
Çok sağol canım simdilik bir sıkıntı yok aşıdan bakalım inşallah ates yapmaz cuma gununden beri çok az iki kez yaptı kakasini fitil versem mi bilemedimHadi gecmisler ola :) masallah boyu kilosu iyi,cok emzirmiyosun da ne ya ne ilgisi varmis ki..takilma sen bu kdar aralik normal..10gun yapamayan bebegin annesi hic mi beslemio o zaman :) fitil ins gerek kalmaz ama ben kullandm cunky hic durmamisri ama rahatlatti bebegi..kolay gelsn cnm :)
Merhaba guzel anneler, uzun suredir yorumlari takip ediyorum fakat ilk kez yorum yaziyorum. Ocak annesi olacakken az bi farkla 2 subatta dogum yaptim.![]()
Çok sağol canım simdilik bir sıkıntı yok aşıdan bakalım inşallah ates yapmaz cuma gununden beri çok az iki kez yaptı kakasini fitil versem mi bilemedimbu doktoru hic sevmiyorum ya hamileyken de bir kez rapor istedim hamilelik hastalık değil 9 ay rapor veremeyiz demişti eşime dedim bir daha gitmek istemiyorum değiştirelim dedim değiştirecek bakalım
zeytinyağı verdim dun de banyo yaptiirdim inşallah yapar
![]()
Canım kaç gün sürüyor ağrı üstünü değiştirirken koluna dokununca ağladı ateşi çıkmadı şuan için iyi uyuyor inşallah bir düzene girer ya paşamın hala bir uyku düzeni yokBence de degistirin gitsin,biz de degistirmistik tr deyken. Kakasini yapar cnm bugun insallah,umarm da kolayca atlatir bebis asiyi.bizmki asidan sonra o agrisi gecince uyumaya basladi eskisi gbi.onceki 2hafta ile alakasi yok cok sukur..
Valla bizim kız harıl harıl kanepeye halıya nere olursa farketmez kusuyor hemen üstüne loc ve aspirini üst üste sıkıp siliyorumKızlar halıya süt damlamış çıkmıyor leke.
Çözümünüz var mı?
Canım kaç gün sürüyor ağrı üstünü değiştirirken koluna dokununca ağladı ateşi çıkmadı şuan için iyi uyuyor inşallah bir düzene girer ya paşamın hala bir uyku düzeni yok
Anladım canım bir kaç güne geçer inşallah şuan için iyi onlar aglamasin bizim canimiz yansın ya kucucukler çok tatlılarBurda ilk ay yapmadilar,ilk kez oldu asi 2si de bacagimaydi.tam bacaginin en ustune. 5-6saat sonra agladi ama fitil alinca az surede sustu bida aglamadi cnm.sonra da rahat uyudu aksam da gece de sabah da.. Insallah agrisi olsa da surmeyecek bebisinin,olmasin tabi..ama sanirm asi yeri agriyor hemen hemen hepsinin
Mrblar göğüs pompası kullanıyor musunuz hangi marka acaba
Uçakta kulakları basinctan etkilenmesin diye kalkışta ve iniste emzirmek gerekiyormus aklınızda olsun☺Kafamda deli sorular.. Ucakta duracak mi Emmek ister mi korkar mi yada uyur mu
Lansinoh elektrikli ben memnunumMrblar göğüs pompası kullanıyor musunuz hangi marka acaba
Denedik herşeyi de sadece motor sesi sakinlestiriyorBeyaz gurultu diye bi ses var. 2 gundur cok isime yariyo bi dene derim
Cocuk bildigin gazman. Gazdan dogru duzgun ememedi butun gun. Ne zaman gececek bu gazlar yaaa![]()
Arkadaşlar bu damlayi (biogaia) 7 gun akşamları aynı saatte 3 damla olarak verdim. Ciddi faydasini gördüm. Bu bir prebiotikmis. Buzdolabında muhafaza ediyorsunuz.Dun bu sebepten hastaneye gittik.
Biogaia diye prebiyotik damla önerdi.
Aldık, iki gündür kullanıyoruz bakalım. İnsallah iyi gelir.
Henüz etkisini göremedik.
Karnının agrisindan ememiyor da yavrum, çaresiz ağlıyor gücü yettiğince...
Senin kuzuya da geçmiş olsun cnm.
Arkadaşlar bu damlayi (biogaia) 7 gun akşamları aynı saatte 3 damla olarak verdim. Ciddi faydasini gördüm. Bu bir prebiotikmis. Buzdolabında muhafaza ediyorsunuz.
Dr bebeğin sıkıntısı geçince bırakabilirsiniz dedi. Kapak açıldıktan sonra 4 hafta kullanilabiliyor.
Birine belki faydam olur diye yazdim.. benim bebegimin kesintisiz 12 saat ağladigi oluyor bazen bu nedenle.
Şu kuzulari aglatmadan bir buyutebilseydik..
1 nisanda 6300 düKızlar bebisleriniz kaç kilo oldu?
Maşallah canım çok iyi bebisin benim de 31 ocak 3720 dogumlu bugün tartildi 5600 gr 60 cm1 nisanda 6300 dü
24 ocak doğumlu 3540 doğum kilosu