• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bebekler doydugunu uzun bi zamana kadar anlamazlar hep aranır dururlar çoğunlukla gazdan . Ağzı olan konuşuyor bana da bebek biraz aglasa ac mi bu diyorlar. Düşün çocuğu olmayan bile diyo

Ben dogdugundan beri uyuyunca kundak yapıyorum . Bu gün gecikmeli kalça ultrasonu çektik . Giderken uyuyordu ve kundakliydi doktorun yanına kadar açmadım uyanmasn diye. Doktor goruncebi ton saydı yok insan doğasına aykiriymis yok sana yapsalar hoşuna gider mi yok kollar zayıf kalır . Merak ediyrm kendi çocuğu varsa karısı ne yapti

Ben yapmiyordum cocuk hem alismadi hem de ondan belki de sevmiyor.. Ama doktor hemsire surekli kundak yap diyor. Dusun hollandalilar soyluyor bunu,bizmkiler nasil bu kadar aykiri anlaamdim.. Cok skmiyoruz ki cocugu da zayif kalsin.. Amaann cnm ya bazen doktords olsalar celisiyorlar bizle :)

Zayiflamak istiyorummm En Büyük KK:KK11:

Bosa demiyorlarmis hamilelikte cok kilo alsanda almasan da 'hamilelikten kalma kilo' diye bir sey var diye..kendime aldigim 1.5kg sank 6-7kg gibi gorunuyor sinir oluyorummm:63::KK11:

canim onceden nasil yapiyorlarmis cocuklari biliyosundu cocuk put gibiydi sanki benim ilk ogluma kaynanam yapti cocuk kıpkırmızı oldu aninda çözdüm daha bol yaptim esim dedi "anne bu ne boyle cocuk patlayacak Neslihan coz bunu dedi ya o derece bagladi csyrc csyrc

Millet ac diyo bizimkide oyle "bak annem ac kaliyor diyo "diyo "onlardan iyimi bilcen kac cocuk buyutmusler " o anda cakasim geliyo hepsinin agzina:KK11:
Ya ccok blyolarms dun gordk. Kvdem bi daha derse birazdan buraya geliyoms dün seni dinledm ağzını actkca meme verdm cock bi bardak dolusu kustu bi daha da dinlemem sizi dicem

Bosa demiyorlarmis hamilelikte cok kilo alsanda almasan da 'hamilelikten kalma kilo' diye bir sey var diye..kendime aldigim 1.5kg sank 6-7kg gibi gorunuyor sinir oluyorummm:63::KK11:
Canm sarkan bi yerin oldysa ondan öyle gzkyodr benm çok sukur hiç kilom kalmadı 8 kilo almstm dogmdan cktm 10 kilo gitms 2 kiloda fazladan vermsm

C

Canim adet oldun mu olmadiysan olunca iniyo göbek benim ki indi olmadan once hamile gibiydim

Canım ben de ayniyim eski kiloma 3 kilo kaldı boyun uzun ama hic bir kıyafetim olmuyor canım çok sıkılıyor gigusler zaten çok fena ama hala tatlıdan kendimi anlamıyorum hic sevmezdim hamileyken hic yemedim ama simdi tutamıyorum kendimi ne olacak sonum bilmiyorum :KK11:

Canım ben de ayniyim eski kiloma 3 kilo kaldı boyun uzun ama hic bir kıyafetim olmuyor canım çok sıkılıyor gigusler zaten çok fena ama hala tatlıdan kendimi anlamıyorum hic sevmezdim hamileyken hic yemedim ama simdi tutamıyorum kendimi ne olacak sonum bilmiyorum :KK11:
Geçen gün tatlı yaptm bi büyük kare borcami iki günde tek basima yedm :D yemeyim diyorm tutamyrm hamileyken istahm yoktu çok kiloda almadm hatta gobegm o kadar küçüktü ki herkes zyf doğar diyodu çok sukur 3740 doğdu ama smdi agzm bos durmuyo
Dinleme canim ah bu kaynanalar:KK62:
Dinlemem artk

Geçen gün tatlı yaptm bi büyük kare borcami iki günde tek basima yedm :KK70: yemeyim diyorm tutamyrm hamileyken istahm yoktu çok kiloda almadm hatta gobegm o kadar küçüktü ki herkes zyf doğar diyodu çok sukur 3740 doğdu ama smdi agzm bos durmuyo

Dinlemem artk
Tatliya dayanabilse keske dayanilmiyo ben yapmıyorum evde ama anneme gidince dokturuyor annem bende dayanamıyorum tabiki:KK6:

Uykusu geliyor uyutmaya calisiyorum ama gazdan ya da kusma isteginden dalamiyor bir turlu Ben duzeltene kadar 2-3 Saat uyanik Kaliyor ya
Dersin yoruldu simdi emer uyur tam Tersi agliyor sinirinden memeyi emmiyor siniri gecene kadar bagirip duruyor
Dün ablasını da aldık dediğiniz gibi hava alsın diye parka gittik Nasıl yoruldu açık havada eve girer girmez kapandı gözler Amaa zil çaldı uyandı,karnı gürül gürül yatırdım gazdan uyandı,hem yorgundu hem uyuyamadı ya gece yarısına kadar cektirdi
Arkadaşım duydun mu bilmem ama gazdan bizi kurtaran Acıelma yağı oldu doktorumda onayladığı için herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum

Evim güneybatı cephesi ve kendiliğinden 25 derece. Kısa kollu body, çorap, patikli alt, üstüne tulum şeklinde giydiriyorum. Tulum yerine alt ust takim da giydiriyorum bazen. Gunduz de gecede bu sekilde.
Benim evd gunduzleri 24, geceleri 22 oluyor.ustune kisa kol cit citli body ile uzun kollu body giydiriyorum yada tulum. Altina tek kat giydiriyorum hep,gunduzleri hafif kalin alt, gecede ince alt giydiriyorum. Erkek bebek sicagi sevmez diyorlar. Annem ve babam ince giydir ustunu fazla ortme diyor. Kayinvalidemde bende kalirken usur bu bebek giydir diyordu. Ben ince giydiriyorum diye evde battaniyesiz gezdirmiyordu, isilik olduydu yavrum. Gunduzleri uyurken tek pamuklu battaniye, geceleride 2 pamuklu battaniye ortuyorum. Kayinvelidem onada laf soyluyordu, yorgan ort diye.
22-24 derecelerde bebeklerin usuyecegini dusunmuyorum, terlemek daha tehlikeli. Oglum 2 gunlukken, ustune ortulen yorgan ve battaniyeden atesi 38,5 a cikmisti, ondan sonra uzun bi sure ince giydirip, tek battaniye ortmustum, hastada olmamisti sukur. Sadece ayaklarina cok dikkat ettim, usutunce gaz olur diye patik hep giydirdim, son bi haftadir tek corap giydiriyorum.

Uykusu geliyor uyutmaya calisiyorum ama gazdan ya da kusma isteginden dalamiyor bir turlu Ben duzeltene kadar 2-3 Saat uyanik Kaliyor ya
Dersin yoruldu simdi emer uyur tam Tersi agliyor sinirinden memeyi emmiyor siniri gecene kadar bagirip duruyor
Dün ablasını da aldık dediğiniz gibi hava alsın diye parka gittik Nasıl yoruldu açık havada eve girer girmez kapandı gözler Amaa zil çaldı uyandı,karnı gürül gürül yatırdım gazdan uyandı,hem yorgundu hem uyuyamadı ya gece yarısına kadar cektirdi
Kimyonlu su ver osursun bi rahatlasin cocuk. Adacayi yagi sur topuklarina ayagina masaj yap, karninanada sur saat yonunde ve ileri geri masaj yap. Gunde sabah aksam 4 damlada zinco ver. Anca biraz rahatliyo benimki boyle... Yoksa perisan...

Kızlar benim bebegimin pamukcugu var. Geciremedik bi türlü karbonatli su ve fungostatin ile. Doktora sordum gerekirse karbonatli su ile kanaya kadar kaziman lazım dedi. Kanatmasan daha iyi tabi dedi. Okuyorum karbonatli su yanlis tedavi dil lezyonlarina zarar verir dio. Icinizde pamukcukdan kurtulan var mi?

Benim evd gunduzleri 24, geceleri 22 oluyor.ustune kisa kol cit citli body ile uzun kollu body giydiriyorum yada tulum. Altina tek kat giydiriyorum hep,gunduzleri hafif kalin alt, gecede ince alt giydiriyorum. Erkek bebek sicagi sevmez diyorlar. Annem ve babam ince giydir ustunu fazla ortme diyor. Kayinvalidemde bende kalirken usur bu bebek giydir diyordu. Ben ince giydiriyorum diye evde battaniyesiz gezdirmiyordu, isilik olduydu yavrum. Gunduzleri uyurken tek pamuklu battaniye, geceleride 2 pamuklu battaniye ortuyorum. Kayinvelidem onada laf soyluyordu, yorgan ort diye.
22-24 derecelerde bebeklerin usuyecegini dusunmuyorum, terlemek daha tehlikeli. Oglum 2 gunlukken, ustune ortulen yorgan ve battaniyeden atesi 38,5 a cikmisti, ondan sonra uzun bi sure ince giydirip, tek battaniye ortmustum, hastada olmamisti sukur. Sadece ayaklarina cok dikkat ettim, usutunce gaz olur diye patik hep giydirdim, son bi haftadir tek corap giydiriyorum.
24 derece cok sicak.ben 22 tutuyom gece gunduz.ayrica 21 olmaliymis gece.

Ben deee,hamileyken tatliyi biraktim simdi de sardim iyice.. Hep ondan zatii :KK11:

Back
X