• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falan :eek: onun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.

Bir de bebekleriniz uyumadiklari zamani nasil geciriyorlar
Kendi Kendine 10-15 dk duruyor Sorunu yoksa
BAzen cok kucakta geziyoruz yorucu oluyor
genelde oyun halısında zaman gecırıyor.
45 dk en geç 1 saat sonra yatırmıs oluyorum.

Ne yaptın da bebişin emdiği sütü burnundan getirdin:)
sabahları yatarak emzırıyorum. dün sabah emzırırken uyuyakaldım
gözlerımı açtıgımda cocugun alt yanak tarafı süt gölü ıslanmıs.
burun hıc aklıma gelmedı. 2. seferde yıne aynı sekılde yaptım
bi baktım burnundan damlıyor süt. şaşırdım hiç görmemıstım . sonucta bı yandan emıyor diğer yandan da burnunda damlıyordu.
netten baktım bıraz olabılıyormus . uyundıgımda genelde göğüs dolu oluyor süt fazla gelınce oluyormus sanırım.
inşallah önemlı degıldir.

Ben de tatlı bağımlısı oldum:KK43:
Niye gitmiyo bu kilolar
Emziriyom da
Hep sezeryandan.oysa ki normal istiyodum
Çok içimde kaldı hala aklıma geldikçe üzülüyorum gözlrrim doluyo :KK43:

normal dogum gercekten mucize,zor ama sonrasi kolay geciyor.tabi hayirlisi,tam tersi de olabiliyor oyle dusun uzulme :eek: bende de hepsi gidecekti tam ama yedim yedimtatliyi sonra iki kiloya yakin kaldi,emzirdgm halde gitmiyor onlar da. Sporla desteklemek lazim bence ondan.. Ben disari da cok nadir cikiyorum :(

Eki Görüntüle 1809144 @Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.

Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
n 11 de 105 tl

sabahları yatarak emzırıyorum. dün sabah emzırırken uyuyakaldım
gözlerımı açtıgımda cocugun alt yanak tarafı süt gölü ıslanmıs.
burun hıc aklıma gelmedı. 2. seferde yıne aynı sekılde yaptım
bi baktım burnundan damlıyor süt. şaşırdım hiç görmemıstım . sonucta bı yandan emıyor diğer yandan da burnunda damlıyordu.
netten baktım bıraz olabılıyormus . uyundıgımda genelde göğüs dolu oluyor süt fazla gelınce oluyormus sanırım.
inşallah önemlı degıldir.

Insallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum o_O

Insallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum o_O
aslında ben genellıkle hafıf uyuyakalıyorum.bakıyorum emmiş uyumus yerıne yatırıyorum:) benım kızda bi ses var duyan biri zanneder kı bebege bişi yapıyorlar.bişi olacak olursa ki allah korusun o kendını yırtar zaten :KK48:

Şu pompaları nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar yaa? Her defasında ıncık cıncık on parça sök yıka çok gıcık.. :KK34: Elimle sağlıyordum ne güzel. Çok Zahmetsizdi:) Ama baktım memeler Gül Hanım' ın ineğinden hallice olmaya başladı alıverdim bi pompa. Ahh şu yıkaması da olmasa...
bende elımle yıkıyorum :KK53: çok dert oluyorsa bulasık makınesıne koy

normal dogum gercekten mucize,zor ama sonrasi kolay geciyor.tabi hayirlisi,tam tersi de olabiliyor oyle dusun uzulme :eek: bende de hepsi gidecekti tam ama yedim yedimtatliyi sonra iki kiloya yakin kaldi,emzirdgm halde gitmiyor onlar da. Sporla desteklemek lazim bence ondan.. Ben disari da cok nadir cikiyorum :KK43:
Ben dışarı da çıkıyorum ama kilolara faydasu olmuyo :(
Havalar nasıl canım orda
Burası güzrl rüzgar olmsyınca koyuyom minnoşu arabaya geziyoz evin çevresinde
Arkadaşım doğum kilolarını jillian dı sanırım onunla vermişti hem de sıkılaşmışto

Ben de uyuyakalıyom bazen kycağımda korkuyom bişey olcak diye allahtan meme çıkmış oluyo ağzından
Gece uykusunun tadı başka valla insan yenik düşebiliyo bazen

benımkı ellerini emdikçe '' karnı acıkmıs '' tarzında kelımeler kullanıldı hep
bu dıyenlerın hepsinin de cocugu var aradan baya zaman gecmıs olsa bıle..
en sonunda '' yahu siz nasıl çocuk büyüttünüz hiçbir şeyden haberınız yok'' dedim. bu aylarda ellerini keşfettıgı için karnı patlayacak sekılde dolu bıle olsa emme kaçınılmaz bir durum '' dedim.
hepsı baktı mel mel :D

annem ne kadar inkar etse de fark ettıgım bişi var; isterse insanlar 100 cocuk baksın
eger aradan zaman gecmısse bana göre o kişi o anlık deneyımsızdır. neden mi? cocugun ne gazından, ne uykusundan, ne bilmem neyınden haberlerı var. tek sayıkladıkları şey; aç bu cocuk :KK53:
bi bebek sadece aç oldugunda aglar onlara göre

Back
X