- 20 Ekim 2011
- 192
- 195
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.461
Ben onu kolay mi dogurdum gelen giden minciklasin diye mi.dogurdumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu kolay mi dogurdum gelen giden minciklasin diye mi.dogurdumm
Ay hiç sorma canim yaaaBu bizim milletimiz kadar civik cocuk seven kimse yoktur heralde ufacık bebeleri minciklamayi sık boğaz etmeye bayiliyorlar
Ben olmadım, ama yakındığım kilo on üç kilo. Alakası var mıdırkilodan yakınanlar adet oldunuz mu?
Hem de öyle bir bakıyor ki canı çekiyor diye ona da yediresim geliyor. Sabah kahvaltıda eline bi salatalık tututşturacaktım az kalsınbişiler yıyınce sizin minnoş da izliyor mu anlıyormus gibi![]()
Ne anlayışsız ve düşüncesiz insanlar var yaa. Kesinlikle söyle hele sigara içtikten sonra asla öptürme. Yazık bebeğe yaa. Çok gıcık oldum ikisine deBenimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ
Ah ah soylesen ne fayda laftan anlamiyolarkiNe anlayışsız ve düşüncesiz insanlar var yaa. Kesinlikle söyle hele sigara içtikten sonra asla öptürme. Yazık bebeğe yaa. Çok gıcık oldum ikisine dex
Benimki de ayni, agzini sapirdatiyor ustune ustluk , Cani istiyor demekki, sirtimi bebege donerek yiyorum yedigim seyi, arada bakiyorum hala yalaniyor mu diyeHem de öyle bir bakıyor ki canı çekiyor diye ona da yediresim geliyor. Sabah kahvaltıda eline bi salatalık tututşturacaktım az kalsın![]()
Evt cnm sildim ama tekrarladi daha fazla kullanmak istemedim aile hekimimiz onerdi 3 gun kullandim ilk gun temizlendi ama nokta kadar kalsa cogaliyormus o yuzden 3 gun kullandm
Anlayana kadar soyledim ben basardim vallaAnlıyorlar mi sanki defalarca söyledim en sonunda sikcam boğazlarinı o olacak![]()
Kizlar bugun 79 gunluguz bebim oglus kafayi kaldirmaya calisiyo kalkamayincada sinirleniyo oturmak mi istiyo acaba
Hem de öyle bir bakıyor ki canı çekiyor diye ona da yediresim geliyor. Sabah kahvaltıda eline bi salatalık tututşturacaktım az kalsın![]()
Ozaman gelen giden öpsun mikroplsr bulsssin hasta olunca da bakamadin cocuga olsun oldu canim opturmem arkadasBen kimsenin çocuğunu opmedim esimde saolsun yegenlerini sapur supur öpmüş aileside cok kalabalik bekliyorlarki bizimkini opsunler. Dedim kusura bakma opemezler. Bi eltim opturuyormus digeride opturmuyormus. itici oluo opme diince demisti o opturen eltim. Iticilikte 1 numara olmaya hazırım. Eşiminde agzinda bi laf neymis doğal asiymis öpücük. O mikroplarla savasacakmiski guclensin. Bos laf bunlar hepsi bahane...
Benim kaynanam sigara içiyor. Doğumdan sonra bi gecede ben kalym yanında diye hastaneye geldi. Odanın lavabosunda sigara içti yaaa. Delirdim delirdim. Ben ameliyatlıyım orda ve bebek daha bir günlük. Kendine bir şey diyemedim o haldeyken. Oğluna söyledim. Annesini her zamanki gibi yumuşak bir dille uyardıBenimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ
Evet canim sivas topunu yakmali boyle dusuncesizlerin bende boyle bi kaynanami olcam acabaBenim kaynanam sigara içiyor. Doğumdan sonra bi gecede ben kalym yanında diye hastaneye geldi. Odanın lavabosunda sigara içti yaaa. Delirdim delirdim. Ben ameliyatlıyım orda ve bebek daha bir günlük. Kendine bir şey diyemedim o haldeyken. Oğluna söyledim. Annesini her zamanki gibi yumuşak bir dille uyardıama dinlemedi yine içti. Şu an aynı şehirde değiliz ama yaz tatilinde beraberiz şimdiden napcamı düşünüyorum
bu arada memleket Sivas mı yoksa? :)
Benimkode suda yuzunu burusturuyo cikolatada cap cup yalaniyo bitanem cok akilli ya bu ballarKuzucummm benimm yaa.. Benimki de cok bakiyordu gecen muzu diline degdirdim. Bugun de sutlacin icine duscekti azcik degdirdim ama cookk az.. Isin esprisi su vermistim kuscakti nerdeyse,bunlards hic eskitmedi suratini
farkinda degiller tmm ama sanki bilio gibibakiyolar yiyemiyoruz yemek
![]()
Ben doktora sordum dün ne zaman oturur pozisyonda tutulabilir diye. Üç aydan sonra dedi. Benimki de elini tutunca kendini kaldırmaya çalışır gibi yapıyor.65gunluk ve benimki de kaldirmaya calisiyor,zaten ellerini tutman yeter :) ve dizlerime,karnima yasliyorum o sekil hafif oturur gibi yapiyorum coksevyor.. Erken oturcaklar belki de :)
Bi de benimki çok hıçkırıyor limon veriyorum hıçkırınca. Ayy o suratı görme cisriiik. Çook tatlıııKuzucummm benimm yaa.. Benimki de cok bakiyordu gecen muzu diline degdirdim. Bugun de sutlacin icine duscekti azcik degdirdim ama cookk az.. Isin esprisi su vermistim kuscakti nerdeyse,bunlards hic eskitmedi suratini
farkinda degiller tmm ama sanki bilio gibibakiyolar yiyemiyoruz yemek
![]()
Sizi hayal ettim de öyle çok komiğime gitti:))Benimki de ayni, agzini sapirdatiyor ustune ustluk , Cani istiyor demekki, sirtimi bebege donerek yiyorum yedigim seyi, arada bakiyorum hala yalaniyor mu diye
Hemşehrimi buldum desene :)Evet canim sivas topunu yakmali boyle dusuncesizlerin bende boyle bi kaynanami olcam acaba