2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız boya gitti 70 cm ölçüldü cumartesi
masallah :nazar:

nasıl yani?:KK53: şaka
once surrender10 yapti, simdide zeyno111 neyin pesinde anlayamadim :KK53: 3 kere degisebiliyo dimi sur? Ayni uyelikte? Ben mal gibi ilk uyelik olustururken soyadimla almisim :D onu degistirirken ogrenmistim yanlis hatirlamiyorsam.. Yeni uyelik acmazsa nick degistirme hakkida kalmamistir :D

masallah :nazar:

once surrender10 yapti, simdide zeyno111 neyin pesinde anlayamadim :KK53: 3 kere degisebiliyo dimi sur? Ayni uyelikte? Ben mal gibi ilk uyelik olustururken soyadimla almisim :KK70: onu degistirirken ogrenmistim yanlis hatirlamiyorsam.. Yeni uyelik acmazsa nick degistirme hakkida kalmamistir :KK70:
Bes kere yaziyor ben araştırdim

ben bi gece çocuğu silkelerken buldum kendimi nefesini hissedememiştim..uyuyan bebeyi uyandırmıştım durduk yere,annem beni dövmekle tehdit etmişti,bende ona anne olunca görürsün demiştim :KK70:
:oha:
Birgün süt yutmuş ...nefes alamıyor..üfle yüze yok sırta vur yok..kıpkırmızı oldu..yukarı kaldırıp sallarken bağırıyordum ağlayarrak..sonra nefes aldı:KK14: bende iz yapacak berabat bir anı..
Eşim o an benden korkmuş:KK14:

O ne ki:olamaz:

Seç fenomen oldu haberi yok.
O değil de bu kadar yorum yapiyoz bi cevap yok.
A kadın taş olsa çatlar sen nasıl sabredip cevap yazmiyon:kahve::süslü:
:KK70:...
Püretosto ediği :KK70:
Watsabına boyun eğmedik diye :KK70:
.....
....

:KK14: ülen geçmişi okumuyonz..sör yazmış blv cilerin ağız büzerek konuşma taklidi...bende aldım onu bida büzdüm..blv türkiye işte...yeni moda bebek besleme:deli:

Back
X