- 12 Temmuz 2006
- 58.723
- 224.291
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.041
Hee evet o ürkünç birşey ama senelerdir kuru kafayla tanınırım biliyorsunprofil resmın dolayı çekinebilir insan![]()

Avatarım kuru kafa ama ben tatlı bir kadınımdır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee evet o ürkünç birşey ama senelerdir kuru kafayla tanınırım biliyorsunprofil resmın dolayı çekinebilir insan![]()
Benimde don adı![]()
bence bu daha güzel kuru kafadan. bilmez miyim ne kaaa tatlı ve zekı bi kadın oldugunuHee evet o ürkünç birşey ama senelerdir kuru kafayla tanınırım biliyorsun
Avatarım kuru kafa ama ben tatlı bir kadınımdırçok kendini beğenmiş bir cevap oldu ama eh olsun
![]()
Pembe mune ne demek.
Yönetici kim .
Sen ben gibi üye mi
Merak ettiğim çok şey var utancından soramiym![]()
yok artık bana kimse soru sormasınburda sorular söre sorulur ...
Eyyyyy gidiiii söööörrrrrrr eyyy yöneticiyeeeebence bu daha güzel kuru kafadan. bilmez miyim ne kaaa tatlı ve zekı bi kadın oldugunu![]()
Pırıltıdan çok olaya güneş oldun
Oh be...
Kader iste.. :)seni beklerken benımkıde geldıyazılı olana bişi yapamıyorsun işte
halbukı daha beklerdım ben yaa
valla aydınlattın mune konuyu, isteyen inanır isteyen inanmaz. resmen haksızlıga ugradım
Çok kibarsınız teşekkür ederim, maydanoz olmadım değil mi bak doğru söyleyin
Muhabbetinizin ortasına daldım ama ismim etiketlenince ne oluyor acep deyip topiği okuyunca yazmak istedim.
Bizde yönetici dedin mi düğme iliklenir efenim
Çok kibarsınız teşekkür ederim, maydanoz olmadım değil mi bak doğru söyleyin
Muhabbetinizin ortasına daldım ama ismim etiketlenince ne oluyor acep deyip topiği okuyunca yazmak istedim.
Evet ben yasamistim bi kere ayni durumu :) bi konuya yazmistim, sonrasinda muhabbet etmistik :) cok urkutucu degilmiprofil resmınden dolayı çekinebilir insan![]()
Benimde don adı![]()
ben severım ürkünç resımlerıEvet ben yasamistim bi kere ayni durumu :) bi konuya yazmistim, sonrasinda muhabbet etmistik :) cok urkutucu degilmi![]()
valla aydınlattın mune konuyu, isteyen inanır isteyen inanmaz. resmen haksızlıga ugradım
arkadasın biri benım adımı almıs nikine, burada az da olsa konusuyorduk
insan yanlış anlıyor ve hala nedenını açıklamadı. bana müneccim muamelesı yapıyor
Bendeben severım ürkünç resımlerı![]()
Onun farkinda degiller iste.. Kadinin oldugu her yerde boyle seyler olurBoşverin gerek yok böyle şeyler için birbirinizin kalbini kırmaya.
Buradaki kurallara aykırı durumu bildiren sen değilsin, ki aranızdan biri dahi bildirmiş olsa bunun iç,n gönül koymaya gücenmeye gerek yok.
Burası site sonuçta, hani gücenilecek küsülecek olsa bana küsmesi lazım herkesin değil mi? Malum sen biliyorsun yeri geldi sana da uyarı verdim banladım, işlemi yapan biziz, yeri geliyor çok samimi olduğumuz birini de banlayabiliyoruz, kurallar başka burada sizlerle karşılıklı sohbet edip latifeleşmek başka.
Bizde yönetici dedin mi düğme iliklenir efenim
Apartman yöneticisi bahri güven hariç![]()
Tabii ki çoğu akıbeti benim elimden oluyor hatununSahi sörde banlanmıştı![]()
kuralları ve sistemı bılmeyen şaşırıyor bu duruma.Boşverin gerek yok böyle şeyler için birbirinizin kalbini kırmaya.
Buradaki kurallara aykırı durumu bildiren sen değilsin, ki aranızdan biri dahi bildirmiş olsa bunun için gönül koymaya gücenmeye gerek yok.
Burası site sonuçta, hani gücenilecek küsülecek olsa bana küsmesi lazım herkesin değil mi? Malum sen biliyorsun yeri geldi sana da uyarı verdim banladım, işlemi yapan biziz, yeri geliyor çok samimi olduğumuz birini de banlayabiliyoruz, kurallar başka burada sizlerle karşılıklı sohbet edip latifeleşmek başka.