2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece sınırınm bozuldu teyzem arıyor bebek nasıl bir şey diyorum ya çalışsan nasıl olacak bebek rezil olacak benim kizim calismiyir şöyle boyle:KK62:ya bırak keyfini cikariyim şuan brbegimle sanane zamanı gelince yasar görürüz Rabbim dağına göre kar verir insanların yorumlarından biktim şöyle buyutuk sunu yap bunu yap çok biliyorsunuz :mad: ya en iyisi telefonu açmamak iletişimi kesmek kafa ancak boyle rahat oluyor neyse ben uyuyorum iyi geceler hepinize :uykucu:

Begenmeyle her alintiya cevap yazma ayni seymi ilk bunu sorarim sana..her okudugumda begen butonuna basmak zor degil bir..ikincisi neden senin isminle actim boyle bi SACMALIK yaptim(sana gore) bi dusun..bak seni tahrik edecek bisey yazmiyorum..akilli insansin bulursun diyorum..Ucuncusu senin 1 cocugun var benim iki cocugum arada daglar kadar fark var zaman acisindan.VEE EN ONEMLISI SANA DAHIL HERKEZE GRUP KURCAM DIYE YAZDIGIMDA NEDEN BU YASAK DEMEK YERINE BEN KATILAMAM DEMEYI TERCIH ETTIN.HER MSJA ALINTI YAPIYOSUNDA KK HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLUYOSUNDA BANA YASAK OLDUGUNU NEDEN YAZMADIN
yahu akıllı ınsansın bulursun ne demek açık olsana?
ben whatsapın yasak oldugunu bılmıyordum.

Gece gece sınırınm bozuldu teyzem arıyor bebek nasıl bir şey diyorum ya çalışsan nasıl olacak bebek rezil olacak benim kizim calismiyir şöyle boyle:KK62:ya bırak keyfini cikariyim şuan brbegimle sanane zamanı gelince yasar görürüz Rabbim dağına göre kar verir insanların yorumlarından biktim şöyle buyutuk sunu yap bunu yap çok biliyorsunuz :mad: ya en iyisi telefonu açmamak iletişimi kesmek kafa ancak boyle rahat oluyor neyse ben uyuyorum iyi geceler hepinize :uykucu:

:ukala::ukala: deseydin

yahu akıllı ınsansın bulursun ne demek açık olsana?
ben whatsapın yasak oldugunu bılmıyordum.
Ve sen sec'e cok tatlisin sec yaziyordun daha gecen gun... :KK12: Dogum yapmadan evvel gecen yazda bunun gibi bisey olmustu onu hatirladim simdi, burda yazan (suan bu insanlar burda yok) bi kac kiz yapilan anketlere katilip itici mi ne demislerdi sana :D niye sana takiyorlar sur ? :D sen yine sasirmistin o zaman :D

Ve sen sec'e cok tatlisin sec yaziyordun daha gecen gun... :KK12: Dogum yapmadan evvel gecen yazda bunun gibi bisey olmustu onu hatirladim simdi, burda yazan (suan bu insanlar burda yok) bi kac kiz yapilan anketlere katilip itici mi ne demislerdi sana :KK70: niye sana takiyorlar sur ? :KK70: sen yine sasirmistin o zaman :KK70:
şimdi kim hatırlamıyorum. kımse cıksın ve nedenını söylesın. hatta 1 kişi de bişiler yazmıstı hatırlamadım.
itici yazıp muhabbet etmesıne şaşırdıgım için sormustum nedenini :KK53:

Pembe mune ne demek.
Yönetici kim .
Sen ben gibi üye mi
Merak ettiğim çok şey var utancından soramiym:olamaz:
Mune liman parıltısı demek.
Yöneticiler ben, sitemizin kurucusu Kazen bey, birde editörlerimiz var onlarda yönetici.
Evet sizler gibi üyeyim.
Merak ettiklerinizi sorun çekinmeye utanmaya gerek yok :KK5:
Birde diğer arkadaşınızın yorumuna cevap vereyim bana malum olmadı, yorum yaparken birinin adını etiketlerseniz, şöyle oluyor Mune Mune birickm birickm o zaman etiketlenen üyeye bildirim gidiyor, bildirimini kontrol ettiğinde hangi topikte etiketlendiğini görüyor ve o topiğe gidiyorHoppa

Yöneticiler ben, sitemizin kurucusu Kazen bey, birde editörlerimiz var onlarda yönetici.
Evet sizler gibi üyeyim.
Birde diğer arkadaşınızın yorumuna cevap vereyim bana malum olmadı, yorum yaparken birinin adını etiketlerseniz, şöyle oluyor Mune Mune birickm birickm o zaman etiketlenen üyeye bildirim gidiyor, bildirimini kontrol ettiğinde hangi topikte etiketlendiğini görüyor ve o topiğe gidiyorHoppa
profil resmınden dolayı çekinebilir insan :KK70:

Evet sizler gibi üyeyim.
Pırıltıdan çok olaya güneş oldun :KK70:
Oh be...

Vıy...karnını döktü gitii:KK70:

Back
X