- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.021
Bide oğlumu uyandırdınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe mune ne demek.Şu saatte yöneticiyi ayaklandırdınız be![]()
yahu akıllı ınsansın bulursun ne demek açık olsana?Begenmeyle her alintiya cevap yazma ayni seymi ilk bunu sorarim sana..her okudugumda begen butonuna basmak zor degil bir..ikincisi neden senin isminle actim boyle bi SACMALIK yaptim(sana gore) bi dusun..bak seni tahrik edecek bisey yazmiyorum..akilli insansin bulursun diyorum..Ucuncusu senin 1 cocugun var benim iki cocugum arada daglar kadar fark var zaman acisindan.VEE EN ONEMLISI SANA DAHIL HERKEZE GRUP KURCAM DIYE YAZDIGIMDA NEDEN BU YASAK DEMEK YERINE BEN KATILAMAM DEMEYI TERCIH ETTIN.HER MSJA ALINTI YAPIYOSUNDA KK HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLUYOSUNDA BANA YASAK OLDUGUNU NEDEN YAZMADIN
Gece gece sınırınm bozuldu teyzem arıyor bebek nasıl bir şey diyorum ya çalışsan nasıl olacak bebek rezil olacak benim kizim calismiyir şöyle boyleya bırak keyfini cikariyim şuan brbegimle sanane zamanı gelince yasar görürüz Rabbim dağına göre kar verir insanların yorumlarından biktim şöyle buyutuk sunu yap bunu yap çok biliyorsunuz
ya en iyisi telefonu açmamak iletişimi kesmek kafa ancak boyle rahat oluyor neyse ben uyuyorum iyi geceler hepinize
![]()
Sur yöneticiye malum oldu herhalyahu akıllı ınsansın bulursun ne demek açık olsana?
ben whatsapın yasak oldugunu bılmıyordum.
benım de çok sevdiğim bi çellistin bestesının adı. parfumunu yenı öğrendımSurrender
Surrender ne demek yıllar önce bir arkadaşım bana surrrender diye bir parfüm hediye etmişti. Hep aklıma o geliyo![]()
3 gün daha bekleyemedı zilli..Ya sörün 1 ocakda doğsa diye indirdiği hatim okuttuğu mevlütler
En son 1 ocakta doğsa derken nişanlanmıştı![]()
normal dogum sancısını 4 cm acıklıkla ceke ceke sezeryana gırdımHatta peçete ile silmiştiinanmak istemmişti...zorla hastaneye sürüklemiştik
![]()
Ve sen sec'e cok tatlisin sec yaziyordun daha gecen gun...yahu akıllı ınsansın bulursun ne demek açık olsana?
ben whatsapın yasak oldugunu bılmıyordum.
yok ben etıket yaptımSur yöneticiye malum oldu herhal
Benim nickimde sevdigim sarki adibenım de çok sevdiğim bi çellistin bestesının adı. parfumunu yenı öğrendım![]()
Ve ayni gun geldiler3 gün daha bekleyemedı zilli..![]()
şimdi kim hatırlamıyorum. kımse cıksın ve nedenını söylesın. hatta 1 kişi de bişiler yazmıstı hatırlamadım.Ve sen sec'e cok tatlisin sec yaziyordun daha gecen gun...Dogum yapmadan evvel gecen yazda bunun gibi bisey olmustu onu hatirladim simdi, burda yazan (suan bu insanlar burda yok) bi kac kiz yapilan anketlere katilip itici mi ne demislerdi sana
niye sana takiyorlar sur ?
sen yine sasirmistin o zaman
![]()
seni beklerken benımkıde geldıVe ayni gun geldiler![]()
Mune liman parıltısı demek.Pembe mune ne demek.
Yönetici kim .
Sen ben gibi üye mi
Merak ettiğim çok şey var utancından soramiym![]()
profil resmınden dolayı çekinebilir insanMune liman parıltısı demek.
Yöneticiler ben, sitemizin kurucusu Kazen bey, birde editörlerimiz var onlarda yönetici.
Evet sizler gibi üyeyim.
Merak ettiklerinizi sorun çekinmeye utanmaya gerek yok
Birde diğer arkadaşınızın yorumuna cevap vereyim bana malum olmadı, yorum yaparken birinin adını etiketlerseniz, şöyle oluyorMune
birickm o zaman etiketlenen üyeye bildirim gidiyor, bildirimini kontrol ettiğinde hangi topikte etiketlendiğini görüyor ve o topiğe gidiyor
![]()
Pırıltıdan çok olaya güneş oldunMune liman parıltısı demek.
Yöneticiler ben, sitemizin kurucusu Kazen bey, birde editörlerimiz var onlarda yönetici.
Evet sizler gibi üyeyim.
Merak ettiklerinizi sorun çekinmeye utanmaya gerek yok
Birde diğer arkadaşınızın yorumuna cevap vereyim bana malum olmadı, yorum yaparken birinin adını etiketlerseniz, şöyle oluyorMune
birickm o zaman etiketlenen üyeye bildirim gidiyor, bildirimini kontrol ettiğinde hangi topikte etiketlendiğini görüyor ve o topiğe gidiyor
![]()
Benimde don adıBenim nickimde sevdigim sarki adi![]()
Vıy...karnını döktü gitiiGece gece sınırınm bozuldu teyzem arıyor bebek nasıl bir şey diyorum ya çalışsan nasıl olacak bebek rezil olacak benim kizim calismiyir şöyle boyleya bırak keyfini cikariyim şuan brbegimle sanane zamanı gelince yasar görürüz Rabbim dağına göre kar verir insanların yorumlarından biktim şöyle buyutuk sunu yap bunu yap çok biliyorsunuz
ya en iyisi telefonu açmamak iletişimi kesmek kafa ancak boyle rahat oluyor neyse ben uyuyorum iyi geceler hepinize
![]()