2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye ki :110: uzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm:anne:
Benimki de seninki gibi.
Anne sütü alıyo sadece.çok güzel bişey emxirmek yaa .duygulandım

:süslü: uyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Tam olarak istediğim bu değildi ..
Yatağında dönsün dursun ..bakınsın uyusun istiyorum:deli:

:süslü: uyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Ben ise baslamadan once Eymenin uyku aliskanligi nasildi biliyor musun.. İtiraf edeyim.. Kundak yap koy yataga uyurdu. No sallama no ninni no pış pış..
Cok rahattim.. Ama simdi:tokat:

Demir damlasını sorunca altıncı ay tahlil yapıcaz dedi sevindim ben de ne güzel mantıklı bi doktor diye ama dedi altınvı aya kadar pekmez ver sulandurıp .hiç bilimsel gelmefi bana su bile vermediğim çpcuğa pekmez vermek
Seminerlerde ojuka gidicem dedim.sütümü nr zaman sağayım dedim.anne sütü sulu.kaşıkla akabilir.bir öğün msma versinler dedi.ben şok böyle canım
Mama mi o kadar anne sutunu savunan hastane sutun varsa niye mama veresin ki barindirmazlar onu orada pekmez ne ya hakliymissin yeliz iyiydi ya:( senin doğumunu reşat bey mi yaptı

Hurma suyundan kasik mamasi yedirdim. İnsallah tok tutar uyar bi iki saat daha. Mamayi biraz kati yaptim yarim kaseden az oldu. Bi daha iki kasik yapacam. Bir iki gune ayarlarim herhalde kivamini kasik miktarini:deli:

Boşver bana kalsın sörr:KK14:
bende merak ettim :KK53:

Emerek uyuyo doğduğundan beri
Gece hep öyleydi
Şimdi gündüz dw öyle olmaya başladı
Masallah canim :nazar:
zeynep'i de ayni sekilde uyuttum simdi Ilk defa, emzigiyle tabi... Ben buna bile raziyim :dua:

Ben ise baslamadan once Eymenin uyku aliskanligi nasildi biliyor musun.. İtiraf edeyim.. Kundak yap koy yataga uyurdu. No sallama no ninni no pış pış..
Cok rahattim.. Ama simdi:tokat:
masallah dicemde coktan nazar degmis bile :63: ayaga alistirilinca oyle oluyo gerci, kendi annemde yapma dedigim halde yaptigi icin saolsun...

baş tırnaklar feci uzamıs kestım bende.
benimkininde öyleydi. ama kırıldılar ucundan bende ellemedim. diğerleri de uzun gibi ama nedense onları kesmek görmesem aklıma gelmez.

Emen cocuk dedigin gbi vallahi.. Sen de birakma zaten devam et gittigi yere kadar artik:) zeyno hanimin dikkati baska yerlerde dimek:)

Ben de esime diyorum ki Alp uzgunken,kizginken,mutluyken,uykuluyken, uyanmisken.. Kisacasi her an emmek istiyor :halay:emmek istedignde bi goreceksin ama ayakta duruken birden egilir,yalamaya baslar,totoyu diker boyle :) gozler de mayisik.. Bazen bi dk gec veriom guluyorum haline haha o da sinirlenio ama :bicak:
merhaba :)
aynen benimki de çok sabırsız. az biraz aç vereyim memeyi hemen sinrleniyor. diyorum ki, oğlum beklemeyi öğren. bakalım hep böyle olmaz İnşaallah.

Ben de daha hiç kesmedim kendi kiriliyo
aynen kırıldılar, kopardım ama diğerleri de uzun.

ben bişey daha soracağım :)
oğlumun poposunda, kuyruk sokumunda sayılır, sivilce gibi bişeyler çıkmış. pişik mi alerji mi ki... böyle bişey başına gelen var mı...

sebzesini yedirdim. sebzeden sonra meme güzel geldı emdi :KK70:
aradan 1 saat gectı banyo yaptırdım. o mahmur bı sekılde pepe izlerken ben kalan işleri tamamladım ve mamasını yedirdim
ee tabı sonra uyuttum işte :KK70:
Sör sen çok araştırırsın ve çok titiz büyütüyorsun bebişini biliyorum. O yüzden bana televizyon izletmen çok garip geliyor. Hani herkes izletir,Sör izletmez derim aslında:)
Bu tv. konusundaki düşüncelerini merak ediyorum.

Birde birsey daha soracagim kizlar mama veriyorsunuz ya sikca okuyorum, formul sutu kabul etmedigi icinmi? Yoksa daha mi yok tutuyor? Yada daha mi besleyici? Bilmedigimden soruyorum :olamaz:
Ben alternatif olsun diye veriyorum mamayı. Formül sütüde aliyor tabiki.meyve ve sebzeyede alissin diye veriyorum..

bende merak ettim :KK53:

Masallah canim :nazar:
zeynep'i de ayni sekilde uyuttum simdi Ilk defa, emzigiyle tabi... Ben buna bile raziyim :dua:

masallah dicemde coktan nazar degmis bile :63: ayaga alistirilinca oyle oluyo gerci, kendi annemde yapma dedigim halde yaptigi icin saolsun...
Evet kaynana kişisi ayaga alistirdi..

Back
X