- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.701
Aneaammm ne kadar dolmuşsum piçikolocimi bosmuş bu kilolar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 16 kilo verdim 8 kaldiBen de öyleyim gerçi bi de çok beyazım hele ki kış dönemlerinde. Çalıştığım dönemde işe makyaj yapmadan gittiğimde bu ne yaa sabah sabah bembeyaz hayalet görmüş gibi oluyoruz yüzüne gözüne bişiler sür diyolardı
Bi de o ne ka güzel zayıftım yandan bakınca görünmüyosun yok sen bu rüzgarda çıkma uçarsın falan diyolardıaahhh ahh nerden nereye şimdi nerden bakarsan bak bildiğin şişmanım abowww 20 kilo verdim 8 i kaldı gitmiyo eski kıyafetler popodan geçmiyo
![]()
Benimki de oyle 10 gundur. Aglayarak uyaniyir. Ataga ruyaya yorumluyoruz . İnsallah oyledir. Ya bir yeri ağriyorsaBenimki 9 da uyudu 11 de uyandı oturuyo şimdi bizimle. 2 gündür böyle bi de bunu çıkardı başımıza![]()
Atom 55 den 83 e çıktım ben atoomm. Çalışmayan tiroidimle 20 kilo iyi gitmiş. Gerçi bu tiroid zımbırtısı da doğumdan sonra çıktı meydana. Tedaviye başladık ammaa bakalım gidecek mi o 8 kiloBende 16 kilo verdim 8 kaldi![]()
Benimki de oyle 10 gundur. Aglayarak uyaniyir. Ataga ruyaya yorumluyoruz . İnsallah oyledir. Ya bir yeri ağriyorsa![]()
Biyeri ağrısa oynatıp hoplatıp zıplatıp gezdirince geçmez heralde. Oyuna başlayınca bütün dertleri bitiyo bizimkinin. Gerçi buna da şükür. Hamdolsun sağlıkları yerinde.Benimki de oyle 10 gundur. Aglayarak uyaniyir. Ataga ruyaya yorumluyoruz . İnsallah oyledir. Ya bir yeri ağriyorsa![]()
Sadece gunduz olsa iyi. Gece de uyumuyor. Gece uyurdu benimki. Gunduz uyumazdi. Agliyor hickira hickira. İnsallah agrimiyordur biyerleri yaBenimkide oyle emel uc gundur uyumuyo gündüz
terelelli34 nerdesin kiz. Misafirin var. İki cocukla hala uyuma
Canim bende diyom nerde bu vuracagdim agzancemre29 canım burdamisin diğer tarafta yazarken sarzim bitti cam rende diyodum nerden aldın
terelelli34 o konuda haklısın beni kaçtı sanmayın haaa
![]()
Canım gündüz biseydenmi korkuyor acabaSadece gunduz olsa iyi. Gece de uyumuyor. Gece uyurdu benimki. Gunduz uyumazdi. Agliyor hickira hickira. İnsallah agrimiyordur biyerleri ya
Aynen sarjim bitti. E bebek te var cnm .cemre29 canım burdamisin diğer tarafta yazarken sarzim bitti cam rende diyodum nerden aldın
terelelli34 o konuda haklısın beni kaçtı sanmayın haaa
![]()
Aynı durumdayız.Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum![]()
Sadece gunduz olsa iyi. Gece de uyumuyor. Gece uyurdu benimki. Gunduz uyumazdi. Agliyor hickira hickira. İnsallah agrimiyordur biyerleri ya
Pazar günü bakayım babalar günü ama kıza alışveriş yaparız artıkAynen sarjim bitti. E bebek te var cnm .
Gece uykuya gecince isleri yapiyordum bir kismini. Biyle olunca oyalansin diye arada tv aciyorum ama tam bakmiyor bide ayni seyleri izliyor. Sevdigi dikkatini cekenler var. Kotu birsey de yok . Aglamasa kafasi bi saga bir sola uykuya dalamiyor sanki. Benim pilimde bitmek uzere arada anneme kaciyorum uyuyorumCanım gündüz biseydenmi korkuyor acaba
Sarzim bitti konu yarım kaldı yarın kaldigimiz yerden devam ama![]()
Evet kucagima alinca susuyor.Benimki de öyle ağlıyo bazen özellikle uyanırken. Kucağına alıp konuştuğunda sakinleşip susuyorsa oyunlar oynuyorsanız gülücükler saçıyorsa biryerleri ağrımıyodur zannımca.
Benim esimin yas gunu bu ay bide babalar gunu . Bu ay cifte hediye alacak.Pazar günü bakayım babalar günü ama kıza alışveriş yaparız artık![]()