2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim gerçi bi de çok beyazım hele ki kış dönemlerinde. Çalıştığım dönemde işe makyaj yapmadan gittiğimde bu ne yaa sabah sabah bembeyaz hayalet görmüş gibi oluyoruz yüzüne gözüne bişiler sür diyolardı :KK70:

Bi de o ne ka güzel zayıftım yandan bakınca görünmüyosun yok sen bu rüzgarda çıkma uçarsın falan diyolardı :KK70: aahhh ahh nerden nereye şimdi nerden bakarsan bak bildiğin şişmanım abowww 20 kilo verdim 8 i kaldı gitmiyo eski kıyafetler popodan geçmiyo :işsiz:
Bende 16 kilo verdim 8 kaldi :işsiz:

Benimki de oyle 10 gundur. Aglayarak uyaniyir. Ataga ruyaya yorumluyoruz . İnsallah oyledir. Ya bir yeri ağriyorsao_O
Biyeri ağrısa oynatıp hoplatıp zıplatıp gezdirince geçmez heralde. Oyuna başlayınca bütün dertleri bitiyo bizimkinin. Gerçi buna da şükür. Hamdolsun sağlıkları yerinde.

Sadece gunduz olsa iyi. Gece de uyumuyor. Gece uyurdu benimki. Gunduz uyumazdi. Agliyor hickira hickira. İnsallah agrimiyordur biyerleri ya
Canım gündüz biseydenmi korkuyor acaba
Sarzim bitti konu yarım kaldı yarın kaldigimiz yerden devam ama:KK53::rapci:

Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum :bicak:
Aynı durumdayız.
Saydım geçen aksam 10 'dan sabah 7 ye tam 18 kez uyandi.
Dis problemi olabilir,
Gaz olabilir,
Ek gıdalarla değişen bagirsak florasinin cilveleri olabilir,
.
.
.
Bu da geçer insallah...

Sadece gunduz olsa iyi. Gece de uyumuyor. Gece uyurdu benimki. Gunduz uyumazdi. Agliyor hickira hickira. İnsallah agrimiyordur biyerleri ya

Benimki de öyle ağlıyo bazen özellikle uyanırken. Kucağına alıp konuştuğunda sakinleşip susuyorsa oyunlar oynuyorsanız gülücükler saçıyorsa biryerleri ağrımıyodur zannımca.

Canım gündüz biseydenmi korkuyor acaba
Sarzim bitti konu yarım kaldı yarın kaldigimiz yerden devam ama:KK53::rapci:
Gece uykuya gecince isleri yapiyordum bir kismini. Biyle olunca oyalansin diye arada tv aciyorum ama tam bakmiyor bide ayni seyleri izliyor. Sevdigi dikkatini cekenler var. Kotu birsey de yok . Aglamasa kafasi bi saga bir sola uykuya dalamiyor sanki. Benim pilimde bitmek uzere arada anneme kaciyorum uyuyorum

kızlar :KK70:
13413607_10206346289968674_435262799133613744_n.webp

Back
X