- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.061
Birazdan evden çıkıp demize gideceğiz.
Antalya'dan son dakika gelişmeleri dönince yazarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdiğim şey
Tuvalette kk okumak![]()
Ben dr su vermiyorum hiç.sadece anne süt ü alıyo benimli de
bulgur veren bendim. ne acelesı var ne demek ki? 1 hafta sonra 6. ayı bıtecek bebegımın.
bi şekilde alısacak dimi ama? gaz ise her yemekten sonra ben cıkarmasam da kendı yüz üstü dönüp hallediyor işini
ne olacak baska... Allah cezalarini versin.Bodrum da cnm.Seneye orada otel dikilir kesin![]()
ya mis gibi canakkale var iken antalya nedir yaBebikler erken kalktığı için biz de mecburen erken kalkıcaz. Sabah kargalar kahvaltısını yapmadan birkaç saat denize gircez sonra akşama kadar odadan çıkmıycaz (bu arada kocişler havuza falan girebilir) akşam saat 5 sularında tekrar çıkıcaz deniz gezme tozma vs. Bebikler de şort atlet gezecekler artık.
Şimdilik böyle düşünüyorum oraya gidince şartlar ne gösterecek bakalım. Napalm şimdi atom korkudan gitmeyelim mi tatile oralardaki insanların bebişleri napıyo ya ?
Ha bi de odaya girmeden klimayla güzelce bi serinletmek lazım![]()
Valla sadece bikini aldim oda buyuk geldi ama degistiremicem, sagini solunu icinden diker kullanirim, gunes koruyucusunu ve huggies bezini alicam herkes cok ovdu. Onun disinda aklima bisey gelmiyo canim, he bir de sisme zimbirtilar varya denize sokmak icin onlardan alicam.Sen onu bunu bırakta tatil için neler aldın ne hazırlıklar yaptın yawruya onu de hele![]()
benimkide sessizlige aliskin cisrik, beyaz gurultuyle biraz sese alistirdim ama ben tv bile acmayan biriyim, zor oluyor..Bebik uc gecedir her 1.5saate uyaniyor. Sabah 4e dogru artik yanima aldim,saat 8e kadar kesintisiz uyudu yanimda,ilginc :) birden boyle degisimim sebebi dis sanirm. Ah dis ahh..
Dun de hollandali komsumuz (kari&koca) geldi yemege davet etmistik. Hehe nefis yemekler ve tatlilar yaptm parmaklarini yiceklerdi resmen![]()
Bebek de masallah iyi uyudu,onlarla da cok akilli durdu.
Benimki sakinligi seviyor,sese gelemiyor yaa.. Turkiyeye gidince napcak acaba,tam bi yabani gibinereye geldik biz annneeeee
![]()
cile bulbulum cile...
Selam yavrukusselam kızlar![]()
smileyin ile cevap veriyorumbeni özleyenler bu mesajımı beğensin![]()
[/QUOTE] heyecanla bekliyorumBirazdan evden çıkıp demize gideceğiz.
Antalya'dan son dakika gelişmeleri dönince yazarım![]()
Ohhh ellerne sağlık harika görünüyordün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. Eki Görüntüle 1849411 sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi
Sör tarhana çorbası konusunda ne düşüyorsun ne Zaman vereceksinEki Görüntüle 1849412 bu kadar kaldı çorbadan. bunu da dökücem :=) dün daha güzel yedi. bugun az yedi. zorlasam yerdi, ama yemeklerde hiç zorlamıyorum
Nw bileyim valka annw sütünün yüzde sekseni su zatenBen de aynıyım canım,sadece anne sütü alıyor ve hiç su vermedim, çok da terliyor aslında versek mi ki?
bizim evi mi anlattın ne
Antalya'dan son dakika gelişmeleri dönince yazarım![]()
4 ocak doğumlu kızım suan 5.5 aylık bugün başladım pure ye 10.gün kuzu kıymasi eklenecek suyunu cektirip pureye ekler blender yaparım.10 gün sebze saat 14.00 te. 10. Gün meyve püresi sabah 10.30. 17. Gün yoğurt saat 16.00. 24. Gün muhallebi gece yatmadan once şeklinde bir menumuz var ama paylasamadim burda ekleyemedimBu arada biri kuzu kıymasından bahsetmiş alıntı yapamadım tel. Girdiğim için bebeği kaç aylık ve Nasıl vermeyi düşünüyor
ban yedim çünkü :=) siyasettenSurrender hoş geldin hesabın neden pasifti
onu hiç bilmiyorum canım. hiç bakmadım onaSör tarhana çorbası konusunda ne düşüyorsun ne Zaman vereceksin
hoş buldum :=) napim yaa yarın ne yapsam diye düşünüyorumSur nerlere gittin sen anacım, gözler seni aradınaptın nassın, hoşgeldin
![]()
bende yedim. evet maşallah cıkarıyor guzelce :) ekşi yemedim aynı sekıldeBen dogumdansonra bile hep yedim. Tek dikkat ettigm kola,tursu ve kuru fasulye olmustu. Kuruyu da yedm hatta sonramasallah su an pirtpirt dmi hepsi
![]()
ban yedim çünkü :=) siyasetten