2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dr su vermiyorum hiç.sadece anne süt ü alıyo benimli de

Ben de vermiyorum lollaa.. Bi ara cok sicakti bura,6dereceden 25-28olmustu ve minnos dayanamamisti. O ara hemsire su vermemi onerdi cok az.. Sanirm oyle zamanlarda su rahatlatiyor sadece sut de icseler

bulgur veren bendim. ne acelesı var ne demek ki? 1 hafta sonra 6. ayı bıtecek bebegımın.
bi şekilde alısacak dimi ama? gaz ise her yemekten sonra ben cıkarmasam da kendı yüz üstü dönüp hallediyor işini

Ben dogumdansonra bile hep yedim. Tek dikkat ettigm kola,tursu ve kuru fasulye olmustu. Kuruyu da yedm hatta sonra :kk77: masallah su an pirtpirt dmi hepsi:dondurma:

Bodrum da cnm.Seneye orada otel dikilir kesin:KK11:
ne olacak baska... Allah cezalarini versin.

Bebikler erken kalktığı için biz de mecburen erken kalkıcaz. Sabah kargalar kahvaltısını yapmadan birkaç saat denize gircez sonra akşama kadar odadan çıkmıycaz (bu arada kocişler havuza falan girebilir) akşam saat 5 sularında tekrar çıkıcaz deniz gezme tozma vs. Bebikler de şort atlet gezecekler artık.
Şimdilik böyle düşünüyorum oraya gidince şartlar ne gösterecek bakalım. Napalm şimdi atom korkudan gitmeyelim mi tatile oralardaki insanların bebişleri napıyo ya ?
Ha bi de odaya girmeden klimayla güzelce bi serinletmek lazım :KK14:
ya mis gibi canakkale var iken antalya nedir ya :KK43:

Sen onu bunu bırakta tatil için neler aldın ne hazırlıklar yaptın yawruya onu de hele :kahve:
Valla sadece bikini aldim oda buyuk geldi ama degistiremicem, sagini solunu icinden diker kullanirim, gunes koruyucusunu ve huggies bezini alicam herkes cok ovdu. Onun disinda aklima bisey gelmiyo canim, he bir de sisme zimbirtilar varya denize sokmak icin onlardan alicam.
Bebik uc gecedir her 1.5saate uyaniyor. Sabah 4e dogru artik yanima aldim,saat 8e kadar kesintisiz uyudu yanimda,ilginc :) birden boyle degisimim sebebi dis sanirm. Ah dis ahh..

Dun de hollandali komsumuz (kari&koca) geldi yemege davet etmistik. Hehe nefis yemekler ve tatlilar yaptm parmaklarini yiceklerdi resmen :KK76: :kk77: Bebek de masallah iyi uyudu,onlarla da cok akilli durdu.

Benimki sakinligi seviyor,sese gelemiyor yaa.. Turkiyeye gidince napcak acaba,tam bi yabani gibi :110: nereye geldik biz annneeeee:deli:
benimkide sessizlige aliskin cisrik, beyaz gurultuyle biraz sese alistirdim ama ben tv bile acmayan biriyim, zor oluyor..

cile bulbulum cile...

H hiuf kiz niye ordan bakinca arabesk sevmez gibi mi duruyorum? :halay: Severim muslum baba da severim :KK70:
Rota deyince cinnet gecirecek gibi oluyorum artik.. Az evvel dusun altina soktum evde, kafasindan su bile dokmedim korkuma agzina burnuna su gitmesinde daha beter olmasin diye... Valla sabah bi ara ayaklandim goturecektim doktora, sonra dedim kendime otur oturdugun yerde aimdi gitcen delik desik etcekler cocugu, bide 6. Ay asisindan 1 hafta sonra gidicez bakalim daha neler olacak bu ishalle asi yapacaklarmi falan... Filan...
Selam yavrukus :dondurma:
beni özleyenler bu mesajımı beğensin :deli:
smileyin ile cevap veriyorum :KK53:

Birazdan evden çıkıp demize gideceğiz.
Antalya'dan son dakika gelişmeleri dönince yazarım:KK48:
[/QUOTE] heyecanla bekliyorum

dün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. Eki Görüntüle 1849411 sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi
Ohhh ellerne sağlık harika görünüyor

Ben geçen ay baby sebamed güneş kremi almıştım onu kullanayım diyorum tekrar almıcam. Deniz için o gölgelikli zımbırtıdan alcam. Ben de şu yıkanıp kullanılan mayo bezlerden almayı düşünüyodum ama huggies e bi bakayım önce. Ha bi de bak hipp in kaynak suyundan alıcam bir litrelik orda çok içer sanıyorum. Bi de şu müslin bezlerden aldım zırt pırt üst değiştirmek sıkıntı olur terleyince sırtına koyarım diye :KK70:

Bu arada biri kuzu kıymasından bahsetmiş alıntı yapamadım tel. Girdiğim için bebeği kaç aylık ve Nasıl vermeyi düşünüyor
4 ocak doğumlu kızım suan 5.5 aylık bugün başladım pure ye 10.gün kuzu kıymasi eklenecek suyunu cektirip pureye ekler blender yaparım.10 gün sebze saat 14.00 te. 10. Gün meyve püresi sabah 10.30. 17. Gün yoğurt saat 16.00. 24. Gün muhallebi gece yatmadan once şeklinde bir menumuz var ama paylasamadim burda ekleyemedim

Kizlar doktora gittik.. Kilosu ve boyu persantil degerin üzeirnde yani %95 miş:nazar:
Su cok ictigi halde idrari az dedim.. Benimde idrarim bu sicaklarda az oluyor dedi:KK53: yoğurt ,meyve suyu ve devam sütü devam dedi.. Eymen nezleymis ama ben hic farketmedim:KK48: haliya yakin yerde tutma alerjikte olabilir dedi.:işsiz:muayene ederken eymen steteskopun hortumunu çekti steteskop doktorun kulagindan cikti:KK57: cok guclu bu oglan dedi :oops: haa bu arada kendi yedigin sebze yemeklerini bile püre yapip verebilirsin dedi.. Kan damlasi 6. Ayda basla dedi bizden bu kadar:rapci:

Back
X