- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.141
minik bebeklerı düşünemiyorum. benım ev şuan 23 dereceKardesim yolladi simdi![]()
şanslı hissedıyorum kendımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minik bebeklerı düşünemiyorum. benım ev şuan 23 dereceKardesim yolladi simdi![]()
aynenAynı bea,bıraktığın gibiyimek gıdaya geçince bi de bebiş yemeği çıktı düşünmek için,
![]()
Yok canim henuz baslamadim, baslayacagim...sebzeye basladın mı sen?
Super ya :) 30 derece suan evminik bebeklerı düşünemiyorum. benım ev şuan 23 derece
şanslı hissedıyorum kendımı
kışın bile 21 derecede yakıyordukSuper ya :) 30 derece suan ev![]()
Cikarsalarda rahatlasak artik yabenımkı muhakkak uyurdu gece uykuna yatırırken. 2 gündür sorun cıkarıyor. az önce uyudu mesela. dili sürekli damaklarında. diş sanırım
yerim onun agzını. şükür ki huzursuz degıl maşallahCikarsalarda rahatlasak artik ya
Masallah benimkide cok zor bi bebek degil sukur... Uykusuzlugada aliskin oldugum icin birde, zorlanmiyorum pek :) birde adam gibi emse tam olacakti...yerim onun agzını. şükür ki huzursuz degıl maşallah
seninkinin emme sorunu nıye bu kadar uzun sürdü acaba? agzında pamukcuk falan yok dimi, ya da kulagı agrımıyor?Masallah benimkide cok zor bi bebek degil sukur... Uykusuzlugada aliskin oldugum icin birde, zorlanmiyorum pek :) birde adam gibi emse tam olacakti...
Ah bi bilsem sorunun kaynagi cozecegim isi de bilemiyorumkiiiseninkinin emme sorunu nıye bu kadar uzun sürdü acaba? agzında pamukcuk falan yok dimi, ya da kulagı agrımıyor?
6. ay bıtmek üzere daha neyın sonrasıAh bi bilsem sorunun kaynagi cozecegim isi de bilemiyorumkiiioyunu sarkiyi aliskanlik haline getirdi zamanla, bazen inadi tuttuguda oluyo tabi.. Sikintisi olsa agzinda yada kulaginda durmazki cocuk boyle, ishalken bile keyfi yerinde masallah... Annem hep diyoki, bak goreceksin sonradan tutulacak memeye, sut gittikten sonra asik olsa ne olacakki diyorum bende :)
2 yasina kadar somurmusuz biz6. ay bıtmek üzere daha neyın sonrası5 yaşına kadar emecek degıl ya
ben hiç emmemişim2 yasina kadar somurmusuz bizlok lok
bizim kiz 1 yasini gorse opup basima koyarim :)
Seni cadi seniiben hiç emmemişim![]()
Nerde ayol
Merak ettim![]()
Cıkkss muşta değil.. Geziyor hatun kişisi... En son malatyadaydi
Baak seen şu pembişe dona, batıyı bitirdi doğu gezmesine mi çıktıCıkkss muşta değil.. Geziyor hatun kişisi... En son malatyadaydi![]()
Kakada beyaz normal. Balgamli mukuslu olmasi allerji den dolayi sanirim. Ek gida yapar mi bilmiyorum. Meyve muhallebi veriyorum. Mukuslu degil bizimki. Dr soyle bence belki normaldir
Canım ben sadece anne sutu veriyrm daha ek gıdaya gecmedm.Kakada beyaz normal. Balgamli mukuslu olmasi allerji den dolayi sanirim. Ek gida yapar mi bilmiyorum. Meyve muhallebi veriyorum. Mukuslu degil bizimki. Dr soyle bence belki normaldir