- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.181
heyecanla bekliyorum[/QUOTE]ne olacak baska... Allah cezalarini versin.
ya mis gibi canakkale var iken antalya nedir ya
Valla sadece bikini aldim oda buyuk geldi ama degistiremicem, sagini solunu icinden diker kullanirim, gunes koruyucusunu ve huggies bezini alicam herkes cok ovdu. Onun disinda aklima bisey gelmiyo canim, he bir de sisme zimbirtilar varya denize sokmak icin onlardan alicam.
benimkide sessizlige aliskin cisrik, beyaz gurultuyle biraz sese alistirdim ama ben tv bile acmayan biriyim, zor oluyor..
cile bulbulum cile...
H hiuf kiz niye ordan bakinca arabesk sevmez gibi mi duruyorum?Severim muslum baba da severim
Rota deyince cinnet gecirecek gibi oluyorum artik.. Az evvel dusun altina soktum evde, kafasindan su bile dokmedim korkuma agzina burnuna su gitmesinde daha beter olmasin diye... Valla sabah bi ara ayaklandim goturecektim doktora, sonra dedim kendime otur oturdugun yerde aimdi gitcen delik desik etcekler cocugu, bide 6. Ay asisindan 1 hafta sonra gidicez bakalim daha neler olacak bu ishalle asi yapacaklarmi falan... Filan...
Selam yavrukus
smileyin ile cevap veriyorum![]()
şimdi ortaya karışık yapcam iletilerinlee
öncelikle arabeskk
niye öyle görünmüyorsun
ruh halin çok arabesk değil gibi sanki
biraz daha soğuk kanlı ve mantıkla ilerleyen biri gibi çizdim kafamda seni
soğuk kanlıda kastım olumsuz manada değil yani kişilere karşı tutumundan değil hayata karşı yaklaşımından ötürü
malum arabesk sevenler çoğunlukta hep bi melankoli ruh halinde oldukları için
ben çok seviom valla
hiç sevmezdim aslında ama birden cengizle kanıma girdi sonra müslüm orhan vs vs bu kadar ötesi bayıyo
tatil konusunda da canını yerimmm
bozcada gitmek istiyom ben yaaa
rotaya gelince haftaya olcaz bakalım
ilk doz kabustu
yavrumun ilk kez acılar içinde ağladığını gördüm
ve buna rağmen götürmedim hastaneye
senin gibi düşündüm durduk yere deşecekler
sonuçta rota oldu ve yan etkisini yaşıyo diye düşündüm
başkaaa ımmm başka bişey demiycektim sanırım