2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aramizda adeti duzene giren var mi acepp?? Ben gecen ay olmustm,normalde geri gider bikac gun ama bu kez gecti uzerinden hala olmadim. Okudm boyle olmasi normalmis emmeeee insani su suphe kemiriomus: Hamile miyimm :oha::olamaz:o_O

ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
paylasım yapmıyor. bundan sonra bende paylaşmıycam :63:
Valla Çağann 7 Ocak doğumlu. Ben hala sadece su veriyorum anne sütü dışında. 7 Temmuz'da başlıycam.

ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
paylasım yapmıyor. bundan sonra bende paylaşmıycam :63:
Ben yapiyorum.
Aynen senin yaptığına benziyor.
Daha önce birkaç kez anlatmistim. Öğünlerimiz şöyle:
Sabah haşlanmış yumurta sarısınin 1/4u, 1 cay kasigi labne ile kahvalti yapiyoruz.
4 saat sonra sebze puresi+yoğurt (toplamda 1 corba kasigi kadar), 4 saat sonra meyve rendesi, yatarken de bazen pekmezli muhallebi. Bunun dışında anne sutu ve su var.

Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?

Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
Yine de acikip ağlama ihtimaline karşılık, bakacak kişiye bebeğini besleyebilecek bir alternatif sunmalisin bence.

Tabiki yeterli olmaz. Büyük insan bile 8de kahvaltı etse 12de öğle yemeğine kurt gibi acikmis oluyor. Süt sağıp birakmalisin. O arada iki kez daha içer. Bebeğin büyüdüğünde huyunu suyunu anlar ona göre hareket edersin gerçi. Belki ek gida da ufaktan başlamis olur. Ama pek tok tutan şeyler değil meyve. .yoğurt. .

Ben yapiyorum.
Aynen senin yaptığına benziyor.
Daha önce birkaç kez anlatmistim. Öğünlerimiz şöyle:
Sabah haşlanmış yumurta sarısınin 1/4u, 1 cay kasigi labne ile kahvalti yapiyoruz.
4 saat sonra sebze puresi+yoğurt (toplamda 1 corba kasigi kadar), 4 saat sonra meyve rendesi, yatarken de bazen pekmezli muhallebi. Bunun dışında anne sutu ve su var.
ben kahvaltıya gecmedım. gecsem mı o_O

Yeter mi hic.. Süt sagmalisin ya da devam sütü verebilir misin

Ama sör haklı yaa havuza kendim bile girmeyi düşünmüyorum yawruyu hiç sokamam heralde. Bunaldıkça duş daha iyi. Ben de hamilelikten beri ottan b.ktan mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu mantar vs olup duruyorum. Oğluşla bana sakıncalı babası girsin ona bişi olmaz :KK70:
Surrender Surrender H hiuf

Aramizda adeti duzene giren var mi acepp?? Ben gecen ay olmustm,normalde geri gider bikac gun ama bu kez gecti uzerinden hala olmadim. Okudm boyle olmasi normalmis emmeeee insani su suphe kemiriomus: Hamile miyimm :oha::olamaz:o_O
İlk olduktan sonra 2. Si baya gecikti hatta test bile yapmistim.. Sonrakiler düzenli oldu

Back
X