- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Çağann 7 Ocak doğumlu. Ben hala sadece su veriyorum anne sütü dışında. 7 Temmuz'da başlıycam.ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
paylasım yapmıyor. bundan sonra bende paylaşmıycam![]()
korunduysan degılsındırAramizda adeti duzene giren var mi acepp?? Ben gecen ay olmustm,normalde geri gider bikac gun ama bu kez gecti uzerinden hala olmadim. Okudm boyle olmasi normalmis emmeeee insani su suphe kemiriomus: Hamile miyimm![]()
Ben yapiyorum.ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
Ben gwçmedim ek gıdaya hwnüzya kızlar
Yine de acikip ağlama ihtimaline karşılık, bakacak kişiye bebeğini besleyebilecek bir alternatif sunmalisin bence.Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
ben kahvaltıya gecmedım. gecsem mıBen yapiyorum.
Aynen senin yaptığına benziyor.
Daha önce birkaç kez anlatmistim. Öğünlerimiz şöyle:
Sabah haşlanmış yumurta sarısınin 1/4u, 1 cay kasigi labne ile kahvalti yapiyoruz.
4 saat sonra sebze puresi+yoğurt (toplamda 1 corba kasigi kadar), 4 saat sonra meyve rendesi, yatarken de bazen pekmezli muhallebi. Bunun dışında anne sutu ve su var.
Erken değil miben kahvaltıya gecmedım. gecsem mı![]()
Kime netürkiye sezeryan dogumda birinciymiş
sezeryena en az başvuran van imiş
sana ne ister normal yaparım, ister sezeryanbenım bedenım benım kararım
Yeter mi hic.. Süt sagmalisin ya da devam sütü verebilir misinSlm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
İlk olduktan sonra 2. Si baya gecikti hatta test bile yapmistim.. Sonrakiler düzenli olduAramizda adeti duzene giren var mi acepp?? Ben gecen ay olmustm,normalde geri gider bikac gun ama bu kez gecti uzerinden hala olmadim. Okudm boyle olmasi normalmis emmeeee insani su suphe kemiriomus: Hamile miyimm![]()
gayyyysssııı banada yolla
![]()