- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.681
esimide kardesimide isliyorum suanaaaaaa bu neeee diye gir...elinde tabletle..
Yeni görmüş gibi yap
.
Alır kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimide kardesimide isliyorum suanaaaaaa bu neeee diye gir...elinde tabletle..
Yeni görmüş gibi yap
.
Alır kesin
Bende dudunu görürüm ozamanağzına ..
.....
![]()
İgrencsin pembeAllah cezanızı vermesin..
Oku oku kakam bitti daha kalkamadım![]()
Tatvana gelcez fHişt pembe be bir iki akşam da bizi al yemeğe yakınız musa zaten
Almazsa sen![]()
İgrencsin pembe![]()
Sen kaşık kocan kepçeesimide kardesimide isliyorum suanama bende dusunuyorum gercekten ise yariyormu acaba diye?
Yarin Hemen aliyim diye dalga geçiyor benle pembe ne yapiyim bu kocayibirgün herkes zürafalanacak..
Her zamanki gibi![]()
Ya ilk gün vardı ama şuan yok..Pembiş benim çeneye yenik düşen adamım da almış zürafee, de çok ağır kokuyor bence seninki de öyle mi![]()
Beklerim gel yemeğe..Tatvana gelcez f
Gezmeye![]()
Aynen bizimkininde mendiller babası da mendille hipnoz ediyor çocuğubenimkide emzigin kenarlarini kemiriyor ya, en kotu oyuncak olarak kullanir aslinda.... diyorum ama bizim kizin en sevdigi oyuncak mendiller![]()
Bende dudunu görürüm ozaman![]()
İgrencsin pembe![]()
çekip atıcam ama şimdi
Kızlar ankara yanıyor buhar olup ucacaz yakındapasa sudan çıkmıyor banyo yaptiriyorum elini yüzünü aksama kadar kaç kez yikiyirum kafası özellikle yanıyor zıbın yetistiremiyirum
ev kuzey olmasına rağmen yanıyor
suyu bırakmıyor
![]()
Aynen kadınlarda bu tüketim çılgınlığı varkenbirgün herkes zürafalanacak..
Hadi ya bizde hiç olmadı yandan yandan tebessüm ediyor ama kahkaha olmadı hicKızlar bebeğim su an uykuda kahkaha atiyo sizde de oluyor mu. Çok tatlı oluyolar![]()