- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımValizi hazirladim bekliyoruz.
Aciklama da yapmadilar sanirim kandilliden daha olup olmayacagi ile ilgili
Ben ben, daphneay, gitmesin Pembiş
A onu görmedim ben baktığımda yoktu
Geçmiş olsun atom
Allah beterinden saklasin hepimizi... Bebekle ozellikle daha bir korkutucu..
Kecisutu yogurdu dahha tatli mi oluyor. Mayaladin mi hic. Daha once yemistim tadi guzel diye hatirliyorum. Daha kati oluyor bormal yogurttan .Ben buralardan değilim :)) ama bende sormuştum tanıdıklara da görünce yazayım dedim; 1 litre sütü (keçi sütü galiba)
kaynat hemen ocaktan al. Ilınsın el sokunca yanmıcak kadar baya bi ılınsın yani. Sonra 1 dolu kaşık yoğurdu çırp, süte kat karıştır. Sonra yayvan bi borcam veya kücük kaplara artik nasıl istersen koy iyice sarmala sofra beziyle falan .. 1 gün kalsın öyle .. Benimki mayasız falan da farklıymışş neyse artık :))
Ishaldi 1 haftadir, iki gundur patates puresi veriyordum, 3. Gun havucla karistirip verdim, zor yapti kakasini kizarmis birazda, ishal gecti sanki biraz ama ikinarak uyanmasi ve kaka adeti azalmadi. yemesi ayri sikintili... Boyle ...
Bir daha olacak demezlerki belli olsa bile :)Valizi hazirladim bekliyoruz.
Aciklama da yapmadilar sanirim kandilliden daha olup olmayacagi ile ilgili
Benimkininde fazla calisiyor bagirsaklari hep. Bi ortasi yok bu bokun.Bizim kabizlik dorunumuz vardi. Disten dolayi rahatladik. Meyve pureleri princ sutlu kasik mamasi sabah aksam veriyorum. Kabiz gibi yine zorlaniyorz. Yag iciriyorum carlsonla . Princ kasik mamasi mi kabiz yapiyor acaba
Heyybende noktayı koydum canım benim mesajlarımda silindi.. o yüzden bende yokum artıkın
Acelya58
Geçmiş olsun canım, Rabbim Zeynoya güzeeel bir iştah versin tez zamandaIshaldi 1 haftadir, iki gundur patates puresi veriyordum, 3. Gun havucla karistirip verdim, zor yapti kakasini kizarmis birazda, ishal gecti sanki biraz ama ikinarak uyanmasi ve kaka adeti azalmadi. yemesi ayri sikintili... Boyle ...
Su benimki kasikla iciyor. Biberonla iciyor. Alistirma bardaklari var. Su icmeyenler onda icebiliyor. Bide onu dene istersen . Kasikla zor oluyo onlardan alacagim bende. Kasik mamasina katabilirsin sutunuZaten biberonuda birakti birakacak zorla aliyo, bu sefer sagdigim sutu nasil vericem onu dusunuyorumbiraz fazla yuklendim sanirim ... Birde circir zaten diye, zeytinyagi eklemedim, keske ekleseydim.. Su da iciremiyorum zar zor. Cisli bezi de bitti
![]()
Canım Allah şifa versin .Ishaldi 1 haftadir, iki gundur patates puresi veriyordum, 3. Gun havucla karistirip verdim, zor yapti kakasini kizarmis birazda, ishal gecti sanki biraz ama ikinarak uyanmasi ve kaka adeti azalmadi. yemesi ayri sikintili... Boyle ...
bende noktayı koydum canım benim mesajlarımda silindi.. o yüzden bende yokum artıkın
Geçmiş olsun mis Allah esirgesin
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Sagol canim. Birsey yok. Annemdeyiz biraz fazla sallandik korktum. Cocuk var aklindan binlerce sey geciyor. Neyse birazdan evimize gececegiz. Cocuga valiz hazirlayacagim ya ne olur ne olmaz sutum de yok ac kalir mama olmasa.Allah korusun . Mama su kiyafet battaniye gibi.Geçmiş olsun mis Allah esirgesin
Eşime çok düşkün annesi..ona dedirtcem eğer huzurlu olmamı istiyosan poların dırdırını çekmemi istemiyosan istemediği şeyleri yapma diye..en son çare bunu düşündüm..inş işe yarar..psikoloğa gidicem ama kendime ve aileme çok zararı var..Cnm psikolojik destek alabilirsin bunda birsey yok.Nerede oturyorsunuz? İstanbul mu? Ayıp olur diye kendi kendini hasta mi etceksin? Eger bakıcı için maddi durumunuz elveriyorsa bence evine kamera dosettitip baktirtabilirsin.. ya da kesin bir dille konuscaksin kV ile bunları bunları yapmanı istemiyorum yaparsan hakkımı helal etmem fln de. Bebegini birakip ise başlayan o kadar çok insan var ki.düşün ben 8 5 çalışıyorum.7 ceyrekte çıkınca evden ne kadar uzun bir süre gormicem kızımı. Ben de ozlicem diye üzülüyorum. Az kaldı ağustosa.zaman geçmez gibi geliyordu ama o kdar çabuk geçiyor ki. Eğer bu süreci atlatamayacaginı düşünüyorsan bence esinlenerek birlikte bir uzmanları görüşebilirsin. Lohusalik depresyonu diye bişey gerçekten var.ben ilk zamanlar uykusuzluktan girmiştim ama kendime geldim sonra.biz ne yaptık fln diyodum ben bu çocuğa bakamam diyodum.ne zaman istedigim zaman uyanicam diyodum.diyodum da diyodum.bebeğin altını almak bile zor geliyordu ama şimdi geçti gitti.