- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.881
Gule gule kullan. Yolmuyor mu saclarini cadı minnoşsağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
hatta model böyle bişi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan. Yolmuyor mu saclarini cadı minnoşsağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
elını uzatıyor ben gulunce gerı cekıyor :=)Gule gule kullan. Yolmuyor mu saclarini cadı minnoş
Cok güzel modeli iyi yapmışsın. Gule gule kullan bende böyle istiyorum beyefendi kisa sac sevmiyormussağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
benımkıde ıstemedı zaten. ama ben ıstıyorsam kusura bakmayacak. bakamıyorum da sacaCok güzel modeli iyi yapmışsın. Gule gule kullan bende böyle istiyorum beyefendi kisa sac sevmiyormus
Aynen canim. Tepemde ikinci bir kafa varmis gibi hissediyorum. Topuz yapiyorum cekince elinde kaliyo sac.benımkıde ıstemedı zaten. ama ben ıstıyorsam kusura bakmayacak. bakamıyorum da saca
bır de yumru seklınde bırbırıne dolandı mı al sana kabusAynen canim. Tepemde ikinci bir kafa varmis gibi hissediyorum. Topuz yapiyorum cekince elinde kaliyo sac.
Yok dolanmasina izin vermiyorum. Taıyorum hergun. Tabi bazen taramayinca dolaniyobır de yumru seklınde bırbırıne dolandı mı al sana kabus
valla taramaya hevesın oluyorsa bravoYok dolanmasina izin vermiyorum. Taıyorum hergun. Tabi bazen taramayinca dolaniyo
aynen. her sey cok sıkıcıSelam kizlar.. Bugün temizlik yapmadim.. Dün hepsini koca kişisine yaptirmiştim..
Ne yemek yapsam acaba ya.. Birazdan gelecek işten..
Herşey cok sıkicı![]()
hee annedırAnne dedi bugün ilk defa.. Ennnne gibi bişi diyo annedir heralde![]()
Her gün taramak mıYok dolanmasina izin vermiyorum. Taıyorum hergun. Tabi bazen taramayinca dolaniyo
Bi umut iştehee annedır![]()
Valla bazen useniyorum yalan degilvalla taramaya hevesın oluyorsa bravo![]()
Topuz olunca iki gun gecse karisiyo bide ince telli oluncaHer gün taramak mıişe gittiğim halde taramiyorum
![]()
Patates yemegi kiymali,pilav bide et kavurcam daha yapmadim bende boyle düşünüyorumNe yemek yaptiniz ya fikir verin bana![]()