- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.041
Ayy ne iyi olurdu maze amin cumlemizin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne iyi olurdu maze amin cumlemizin
Hepimizin evi ayni piticigim gidiyo valla evleraliriz adres gondert gelini alir gelirm geri ama
![]()
Ooyy piti piitii siz hamuru alın ben çay yapayım hamuru kızartayım evi pok götüredursun biz keyfimize bakalım![]()
bende bazen aynını yapıyormEve göndermezler de tel no alıp ayırtayım hif iyi fikirOğlan uyudu şimdi ben de tabi 4 saattir aç olduğum için şurdan şuraya gitcek halim yok
Hayaller pişi hayatlar peynir ekmek![]()
ya bu saçlar oğlum 3 aylık olduğunda dökülmeye başladıBen çamaşırları katladım yerleştiremeden ordan oraya sürünmekten geri bozuldular süpürmek şurda dursun.
Açım peynir ekmeemi yiyim.
Benim de kafadaki saçların yarısı eve yayılmış durumda..
ne olacak bizm bu saçlar aay,,her gün süpürüyorum,saçlarımı topluyorum yine her yer saçç.eşim artık bıktım diyor yerde saç gördükçe![]()
çok iyi olur amaAy sen söyleyince hatırladım, kafam kazık gibi olmuştu terden, hastane günleri ooooy
Yavaş kız, nettin hemen 5 tane
Ay valla ya, çıksam gelsem ben mesela, evleri bok götürsün, biz çay & pişi keyfi yapsak
Geçerken beni de al, beni de![]()
onun arabası varrrrr1 saatlik aramda gaza basıp eve gittim..oğlumu öptüm kokladım
Suyu henüz kaynamakta olan 1 bardak çayla penir ekmek yedim ayakta hızlıca..oğlum kucağımda ve öperek 17.00. Geleceğimi söyledim ve popo acıtan sıralardan size yazmaktayım..
Evlat başka bişi be anacım başka bişi..
Valla ne cabuk gecti zaman ne ara buyudulerAy sen söyleyince hatırladım, kafam kazık gibi olmuştu terden, hastane günleri ooooy
Yavaş kız, nettin hemen 5 tane
Ay valla ya, çıksam gelsem ben mesela, evleri bok götürsün, biz çay & pişi keyfi yapsak
Geçerken beni de al, beni de![]()
Aynen canım ya bizde dışarı çıktık geldik Kıymalı sebze çorbası yaptım yemedibazen hiç eve girmek istemiyorum
minnoş uyusun yemeğini yesin
hop dışarı
Hayırlı olsun...Dün prensesime LC vaikiki den ev botu aldık biri atmıştı resmini galiba
Koyu lacivert esnek Tayt pantolon üzerine toz pembe bluz aldık
Brezeee diye bir bebek mağazası var ordanda kadife tulum aldık indirimdeydi çoğu ürün
9 12 aylık aldık olmadı
12 18 aylık olaniyla değiştirmiş eşim
Bir kaç tane daha alsam tulum yeter surunup duruyor
En azından beli acilmaz
Kızlar ya
Çarşamba günü dahiliyeye randevum var
Kızıma görümcem bakarım dedi
Bende götürme taraftarı değilim enfeksiyon fln kapar diye
Eşime dedim ablana bırakmak istemiyorum içim rahat olmaz dedim
Eşim Ogün öğleden sonra giderim işe dedi
Ben bakarım dedi
Sizce abartiyormuyum
Altına kaka fln yapsa değiştirmez
Bide arada beli tutuluyor şimdi der çocuğu tutmaktan belim tutuldu çok ağır der eltimlere konuşup durur zati görümce kisisine gicigim
Dentinox jelDiş jeli aldiracagim eşime evdeki dencol diye bir jel
Sizler hangi jeli kullanıyorsunuz bir saat sonra ara dedi eşim kk sormam lazım diyince![]()
Aynen canım esimde belli etmesede bilir ablasının huyunu çok sever kızımı ayrı oEşin bakarım dediyse başka alternatif hiç düşünme bence
Dentinox jel
Dr umuz önerdi
Fiyatı 10 tl
Bizimkide uyudu
Uyanınca priz kapatıcı almaya gitmem lazım
Prizler çok alçakta ve elini sokmaya çalışıyor...
Korkuyorum..
Temizlik işi
Bizim için görünürde artık...
Evet yerlerde kirli çorap olmasada
Kirli sepeti dolu
Mutfak tezgahında bulaşık olmasada
Kaşıklıkta alakasızca yarım makarna poşeti..
Yada buzdolabında bir haftalık çürümüş atmaya bile vakit bulamadığım sebze
Tülü yıkasan cam leş... camı silsen tül l
Kara
Saçları süpürsem yerler lekeli tozlu
Banyo yapsam tırnaklarımı kesemiyorum
Saçımı tarayamıyorum
Yemek yapsam yiyemiyorum
Yesemde soğuk yemek mecburiyeti oluyor
Yani anlayacağınız herşeyim yarım artık
Evim yarı temiz
Ben yarım temiz
Karnım yarı gün tok