- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.081
Saol lollaDualarımız seninle eymentaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol lollaDualarımız seninle eymentaa
Ben hepsini yapyrm ama dinlenmeye firsatim yokBizimkide uyudu
Uyanınca priz kapatıcı almaya gitmem lazım
Prizler çok alçakta ve elini sokmaya çalışıyor...
Korkuyorum..
Temizlik işi
Bizim için görünürde artık...
Evet yerlerde kirli çorap olmasada
Kirli sepeti dolu
Mutfak tezgahında bulaşık olmasada
Kaşıklıkta alakasızca yarım makarna poşeti..
Yada buzdolabında bir haftalık çürümüş atmaya bile vakit bulamadığım sebze
Tülü yıkasan cam leş... camı silsen tül l
Kara
Saçları süpürsem yerler lekeli tozlu
Banyo yapsam tırnaklarımı kesemiyorum
Saçımı tarayamıyorum
Yemek yapsam yiyemiyorum
Yesemde soğuk yemek mecburiyeti oluyor
Yani anlayacağınız herşeyim yarım artık
Evim yarı temiz
Ben yarım temiz
Karnım yarı gün tok
Uykum çeyrek...
Ama kalbim dolu
Dop dolu...
Tarifsiz bir sıcaklıkla...
İşte bu varlık
Diğer tüm boşlukları dolduruyo...
Her gün makyaj miBen hepsini yapyrm ama dinlenmeye firsatim yokevi temzlyrm yemek yapyrm banyo yaptgm zaman sacimi yapiyorm her gun makyaj yapyrm sonra aksama pilim bitiyo yani
Evdeyim beea
Pek girmiyorum siteye eskisi kadar. Girsem de çok kalmıyorum. Bebişin durumu pek iyi değil bahsetmiştim. Haftaya samsuna kontrole gidicez. Burdaki arkadaşların moralini bozmamak için girmiyorum biraz da. Bnm açımdan da ister istemez zor oluyor herkesin bebeği normal gelişirken bizim görmeye bile hasret olmamız...ve daha birsürü sıkıntı. Şarkıcı özgün,down sendromlu oğlu için:biz bebek bekliyorduk Allah bize bir melek yolladı demiş. O da bizim meleğimiz.
Kağıt mağıt isterlerse hiçbir şeyi yok ama (fatura vs) bi deniyim madem. Soğanı iyi yapıyordu yaa rondo cılkını çıkarıyor soğanın.dün bi blokta aynen senın tarzında bi sorun yaşayan blokçuya denk geldım. 5-10 yıl ya bunların garantısı
güya aramıs değiştirmişler. hemen reklamını yapmıs blog da
dene ıstersen![]()
Kac tane aldigim alt elimde patladi oyle...ev botu harıka bişi yaa. yürütece koyacagım zaman gıydırıyorum. lanet lcw den kadıfe tayt aldım 12-18 ay olandan. bacakları sıktı yaaa. şu altları cucuk kadar yapıyorlar. alırken 2 yaş almalı
Yapyrm valla canim yani bi eyeliner bi goz kalemi bide nemlendirici krem suruyorm o kadar bakimsiz dolasmak istemyrm ama aksam o makyaji cikarmak zor geliyo isteHer gün makyaj miben biyiğimi almayi unutuyorum
![]()
Canım 1100 kira miBeni anlatmışsın sanki ev borcu hariç
1100 lira gerçi ev kiramız ,kredi kadar
Ay ben de olmuyorum halaYarin kadın doğuma gidecem adet olmuyorum hala 9 ay olfu ara ara bir oiki gun oluyor bitiyor kist de vardı ne oldu bilmiyorum merak ediyorum inşallah yoktur![]()
İZmir böyle ya merkezi yerlerCanım 1100 kira miçok pahalı ya bizim de hem kira oduyoruz 750 bizim hem ev borcu tasinacaz ama yakıt olsa hemen gidecez ev bitti cevre duzenlrmesi yapiliyor kira biktirdi bizi
![]()
Ne güzel yaYapyrm valla canim yani bi eyeliner bi goz kalemi bide nemlendirici krem suruyorm o kadar bakimsiz dolasmak istemyrm ama aksam o makyaji cikarmak zor geliyo iste
aynen öyle.Kac tane aldigim alt elimde patladi oyle...gerci ustlerde de oyle bizim 92 anca oluyo rahatca
bravo vallaYapyrm valla canim yani bi eyeliner bi goz kalemi bide nemlendirici krem suruyorm o kadar bakimsiz dolasmak istemyrm ama aksam o makyaji cikarmak zor geliyo iste
3 yıla kagıdı mı kalır yaa. şikayet edıcem sizi deKağıt mağıt isterlerse hiçbir şeyi yok ama (fatura vs) bi deniyim madem. Soğanı iyi yapıyordu yaa rondo cılkını çıkarıyor soğanın.
Ay hic gulecegim yoktuNe güzel ya
Ben iiicr saldım kendimi
Hint dilencisi gibi geziyorum
Yarn kalkiyomsm bi daha makyaj felan yapmiyomsm bidebravo valla![]()