- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.281
Ülen eline koluna yazık..şaka yaptım alınma sakın![]()

Ben alıncam ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülen eline koluna yazık..şaka yaptım alınma sakın![]()
geçmiş olsun.Selam kızlar dun evim temizlendi çok sukur çok temiz oldu bu bana taşınana kadar giderama hasta oldum sabaha kadar dondum
sabah da boğaz sis grip başladı derken anneme geldim
pasa zaten uyumuyor inşallah ona geçmez
uyumak istiyorum tüm vucudum ağriyor
![]()
olsun belli olmazÜlen eline koluna yazık..
Ben alıncam ha![]()
bugün dünya kız cocukları günüymüş kızlar. ne kadar saçma bişi
Gecmis olsunSelam kızlar dun evim temizlendi çok sukur çok temiz oldu bu bana taşınana kadar giderama hasta oldum sabaha kadar dondum
![]()
olsun belli olmaz
sonra içten içe bana gıcık olursun, alakasız bir şeyde saçma sapan çıkışırsın![]()
bak bu iyiydieymenta olsa faydacılık güder kaynanasına bişiler aldırırdı ama malesef erkek evladı var
![]()
len pempe, siparişimi ne zaman göndercen![]()
Nasil yedirmisler kiEvime kalorifer doseniyor heryer ayaga kalkti minnos.surekli kucagimda dun aksam oglum yemedi bende uzuluyordumki benim oglanlar ilgilenemiyorum diye kardeslerine asure yedirmisler4 saat boyunca yemedi emmedi ne oluyo buna deyince ogluslar sana bisey dicez ama kizma biz ona asure yedirdik dediler
sormadan yedirmezlerdi ama bu karisiklikta yapmislar minik dipada bende yemedigini abilerinde yiyor
![]()
Kasikla yedirmisler o da yemis bi guzel uyardim bana sormadan ve ben yaninda yokken bisey yedirmeyin dedimnasıl yedırmısler ki? ben olsa kızardım sanırım![]()
sen versen yemezdiKasikla yedirmisler o da yemis bi guzel uyardim bana sormadan ve ben yaninda yokken bisey yedirmeyin dedim
Bende aynen oyleyim ilaclarla geziyorumSelam kızlar dun evim temizlendi çok sukur çok temiz oldu bu bana taşınana kadar giderama hasta oldum sabaha kadar dondum
![]()
Yemez yemez inlar ne verse yiyor hatta kahkaha atarak yiyor cok seviyor onlarisen versen yemezdi![]()
Kasikla 1 kaseye yakin yedi dedilerNasil yedirmisler ki![]()
tanelerı? fasulye, nohut.. yok muydu içinde?Kasikla 1 kaseye yakin yedi dediler
eline degısık seyler versen o da mı olmuyor?
Aklınıza gelebilecek her yol denendikten sonra bu yola basvuruldu ( :Baska bir cozum bul ya. Sanada yazik
Tanelerini nasl yemis canim bende onu merak ettmKasikla 1 kaseye yakin yedi dediler
Olmaz mi fasulye yoktu ama nohut bugday incir ceviz kuru kayisi falan filan bicok sey vardi bi arkadas getirmisti nohutta yemis olduk bu sayedetanelerı? fasulye, nohut.. yok muydu içinde?