2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy aynen benimki de öyle gece uyandığında illa emecek:KK200: beşiği sallsam da uyumuyor:anne: ama emzirmek çok güzel bir duygu ya ben emziirkrn saçlarını yüzünü oksuyirum:anneadayı: çok alıştı hoşuna gidiyor çok masumlar ya bazen çok sinirleniyotum ama sonra üzülüyorum:bicak: bu günleri bir daha gelmeyecek anne olmak çok güzel ve degisik bir duygu çok şükür rabbime :KK68:
Aynen canim bende hep emzirmeyii birakirsa boşluğa duserim uzulurum diye dusunuyorm emzirirken elleriyle yuzume dokunuyo gozumun icine bakiyo ya bayılıyorum dur bi opuyum bak :D zaten aksama kadar opup duruyorum

Gündüz uyku diye ölüyorum oğlanı uyutunca da zamanım bana kaldı düşüncesiyle sanırım uyuyamıyorum :işsiz:
Sonra gece uykusuz kaldığım için gündüz yine uykusuzluktan ölüyorum..
Böyle de bir kısır döngü içerisindeyim :işsiz:
Aynen banada aynisi oluyo uyutuyrum napcagimi şaşırıyorum uyusam mi soyle tv karsisina uzanip keyif mi yapsam diye dusunrnene kadar uyaniyo cocuk

Aciktigi icin uyandigini bi kez daha anlamis oldum dun oglen 1 bucuk saat ugrastm yemrk yedrmrk icin 4 5 kasik yedi aksamda pirinc unundan muhallebi yapmistim içine de elma uzum mandalina hurmayi robottan cekip koydum birazda kendi sutumden 15 kasik yedi ve gece 1 kez uyandi :KK53:masallah :nazar:diyim hemen nazarim degiyo

Ayy kızlar inanmayacaksınız ama ben bu çocuğu tekrar kundak yapicam.:ruh:
Uyumuyor yaaa:KK34:
Ama sanki kollarını falan tutunca daha iyi uyuyo:mad:
Benimki cok zor uyuyor . uyuturken kallarini sabitliyorum. Yuzunude ortuyorum. Yuzustu yatmayi sevdigi icin yuzunu kapatmayi seviyo. Onceden hic ortturmezdi kundak yaptirmazdi degisiyor huylari

Aciktigi icin uyandigini bi kez daha anlamis oldum dun oglen 1 bucuk saat ugrastm yemrk yedrmrk icin 4 5 kasik yedi aksamda pirinc unundan muhallebi yapmistim içine de elma uzum mandalina hurmayi robottan cekip koydum birazda kendi sutumden 15 kasik yedi ve gece 1 kez uyandi :KK53:masallah :nazar:diyim hemen nazarim degiyo
Pirinç unu bir de ben deneyim ah ah bir kez uyanmak bana da nasip olur inşallah :rapci:

Back
X