2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm
Bugün tam 8ay 25gunluk kızım
Kızamık aşısı için gittik hastaneye yokmuş kasimda gelin yapalım dedi
Menenjit aşısı yapıldı Dr önemli yapılması çoğu hasta ücretli olduğu için yaptirmiyor
Tavsiye ederim yapılmasını dedi yaptirdik

Kan sayımı, B12, dvitamini,demir,ferritin yapıldı kan sayımı ve demir iyi çıktı diğerleri pazartesi

Kan alınırken ağladı kırmızı balığı açtık az ağladı kuzum annesinin bal suratlisi

Boy 73cm kilo 10.300 gr maşallah

Kızlar açılmış suruplar içinde Dr bir ay kullanılabilir dedi
Pedifen, peditus, paranoxs aldım evde bulunsun diye
maşallah . kan ilacı kullandınız mı peki?çok agladı mı?

maşallah . kan ilacı kullandınız mı peki?çok agladı mı?
Kan ilacı kullanmadim meyve puresine Migrostan almistim organik üzüm pekmezi atıyorum
Ağladı ama kendini parcalarcasina aglamadi kırmızı balık şarkısını duyuyunca aglamasi okadar şiddetli olmadı
Kanı alan çocuk ve bi kız vardı onlarda dikkatini dağıtmaya çalıştılar
Çok zor ama onların sağlığı için önemli
Merakla diğer sonuçları bekliyorum canım

Benim kizimda ge ge diyo gel demesi
Baba, dede, mama aglarkende enneee diyor :KK200:
Kızım süt nerde diyince tsortun yakasını açıp goguslerime bakıyor:KK49:

Hatta tsort ben açınca oda sutyeni çekip emiyor :nazar:

Yeni bişey ogretiyorum annenin burnu nerde diyorum eliyle gösteriyor kendi burnunu ogrenemedi daha:anne:
maşallah kızıma

Kan ilacı kullanmadim meyve puresine Migrostan almistim organik üzüm pekmezi atıyorum
Ağladı ama kendini parcalarcasina aglamadi kırmızı balık şarkısını duyuyunca aglamasi okadar şiddetli olmadı
Kanı alan çocuk ve bi kız vardı onlarda dikkatini dağıtmaya çalıştılar
Çok zor ama onların sağlığı için önemli
Merakla diğer sonuçları bekliyorum canım
benımkı kanmaz kırmızı balığa falan :D hadi gecmış olsun
darısı bize. yarın gitmeyi düşünüyoruz

Onuda yaptim hatta 4-5 saat yok köftehor dilini değdiriyor baktı ki tarhana kapatıyor ağzını, mercimek corbasi,kuru fasulye pilava bayılıyor tam erkek yemekleri soğanda kırıp vericem eline bir daha yaptigimda :KK48:
Bnmkide yemiyodu icine sehriye atip pişiriyorum bide kemik suyu atyrm kemik suyuyla yaptgm seyleri seviyo en azndan 4 5 kasik yiyo bunada sukur

Sağol canım
Sevdiği neyse onu aç izlesin elinin üzerinden aldılar sizde hayırlısıyla gider gelirsiniz inş
Kirmizi baliktan gina geldi artk yemek yedirirken acyrm arada biktm valla :D acar acmaz heycanlaniyo agzini aca aça guluyo o arada hemen sokuyorm kasigi :D

Kirmizi baliktan gina geldi artk yemek yedirirken acyrm arada biktm valla :KK70: acar acmaz heycanlaniyo agzini aca aça guluyo o arada hemen sokuyorm kasigi :KK70:
Sorma canım ya gina geldi :KK70:
Yemek yedirirken ya açıyorum ya ben söylüyorum Bide küçük kurbağa şarkısı :ıslık:

Pazardan küçük minik kabak aldım yarın kizceye dolmasıni yapıcam bulgurla doldurup nane kekik kimyon bide domates rendelerim iç malzemesine
Cacıkla yedirmeyi düşünüyorum inş yer puturlu yemeye alismasi lazım :işsiz:

Tarhana mi ne guzel sizin bebikler yiyor bizimki tarhanada ağız kitleniyor kac çeşit denedim nerelerden getirttim yok yemiyor halbuki yemesini çok istemiştim:KK43: brokoli nasil veriyorsun çorba olarakmi hiç denemedim yemeyecegine eminimde belki iste bir umut
Ben sebzeleri pure yapiyorum. Corba yapinca su icmis oluyo. Tarhanayida biraz kivamli kati yapiyorum sulu da yaptim biraz kati daha iyi yedi. Brokoli semizotu havuc sogan irmik et kimyon az tuz , z. Yagi. Sen ne koymak ustersen. Et yada kiyma koymazsam tuzsuz tereyagi . Cok az suyla Hasliyorum. Catalla eziyorum. Brokoli corbasini seviyorlar genelde

Kirmizi baliktan gina geldi artk yemek yedirirken acyrm arada biktm valla :KK70: acar acmaz heycanlaniyo agzini aca aça guluyo o arada hemen sokuyorm kasigi :KK70:
Alibabadan da bize gina geldi. Tlf ucak miduna alip aciyorum yada baby tvden iki tane cizgi film kaydettim. Hem onlar hem biz bi taraftan sarki soyluyoruz

Pazardan küçük minik kabak aldım yarın kizceye dolmasıni yapıcam bulgurla doldurup nane kekik kimyon bide domates rendelerim iç malzemesine
Cacıkla yedirmeyi düşünüyorum inş yer puturlu yemeye alismasi lazım :işsiz:
Oo masallah afiyet olsun. Benim bile canim cekti:KK70:. Soganda koymata basladik biz. Gecen aydi ama ancak bu ay gectik. Boyu kilosu iyi masallah

2 gün önce eczaneden calson d vit aldım. Kullanamaya fırsat bulamadık. Şimdi baktım calson kids almışım 4-10 yaş arası çocuklar için yani. Dikkat etmemişim. Bugün de çıkamıcam. Yarın gitsem değiştirirler mi acaba yaa fiş falan da yok. Adamın dilinden kurtulamam vallahi :işsiz:

Bende takiliyorum bu konuysa ya benmkide arada anne diyo ama bilincli mi diyo bilmiyorm cak yapiyo gel gel yapiyo by by yapiyo uyurken ben ninni soyluyorm ben susunca o ee ee diyo ama oyle anne baba demiyo blincli bi sekilde
bu konu günlerdir kafama takılıyordu..bugün kuzumu üç gündür geçmeyen ateş yüzünden doktoa götürdüm boğazları kızarmış...o arada doktora sordum bu konuyu...10. aydan sonra beklenir bilinçli kelimeler o da tektük,18 aydan önce pek konuşma olmaz,internete bakmayın aldanırsınız,göz teması önemli o da var,çok konuşulan ilgilenilen çocuklarda kouşma hızlı gelişir ,9. ay bilinçli kelimeler söylemesi için erken dedi..valla içim çok rahatladı..bebeğime antibiyotik ,peditus verdi eve geldik..ha bi de anneler genelde geldiklerinde hep boyu,kiloyu merak ederler sizin gibi sosyal gelişimini soran çok az anne gördüm dedi

Son düzenleme:
Ben sebzeleri pure yapiyorum. Corba yapinca su icmis oluyo. Tarhanayida biraz kivamli kati yapiyorum sulu da yaptim biraz kati daha iyi yedi. Brokoli semizotu havuc sogan irmik et kimyon az tuz , z. Yagi. Sen ne koymak ustersen. Et yada kiyma koymazsam tuzsuz tereyagi . Cok az suyla Hasliyorum. Catalla eziyorum. Brokoli corbasini seviyorlar genelde
aynı şekilde bende püre şeklinde yapıyorum yemeklerını.

oyunla falan idare edıyorum işte. dediğim gibi biraz da aç kalıyor mecbur yıyıyor. böyle yemek secerse daha sonra cok zor olur işimiz. mecbur yıyecek kusura bakmasın hanfendı :KK53:
sogan kırıp ver gayet mantıklı. gecen benımde aklıma geldı ama agzı yanar dedım :KK70:
Yok bizimki beyfendi :) maaşallah senin bebik çoğu yemegi yiyor sen yazdıkça ben ozeniyorum

Back
X