2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bişi dicem. bıraz baktım çok salak tiplli biri yaaa
hareketlerıne uyuz oldum:deli:
:KK70:böyle diyeceğini biliyordum
ama biz seviyoruz ben o şarkıları parmak oyunlarını söylüyorum Minnoşa
Bazen sıkışınca aciyorum ordan tekrar etmiş oluyor bende dinlenmiş oluyorum hikayede dinletiyorum arada
TV açma konusunda hala direniyorum. :rapci:

Kızlar bugün paşaya yemek yedirirken ağlamaya başladı sonra sesi gitti 30 saniye falan rengi gitti :KK42:elim ayqgima dolasti agladim çok korktum :cry:boğazına bir şeyde kaçmadı yutmuştu verdigimi niye boyle oldu ya tekrar olur mu doktora gitsem mi

:KK70:böyle diyeceğini biliyordum
ama biz seviyoruz ben o şarkıları parmak oyunlarını söylüyorum Minnoşa
Bazen sıkışınca aciyorum ordan tekrar etmiş oluyor bende dinlenmiş oluyorum hikayede dinletiyorum arada
TV açma konusunda hala direniyorum. :rapci:
o bitince başka video acıldı. ceylın dıye kucuk bı kız çocuk sarkılarını söyluyor
onu sevdı mesela :D

Kızlar bugün paşaya yemek yedirirken ağlamaya başladı sonra sesi gitti 30 saniye falan rengi gitti :KK42:elim ayqgima dolasti agladim çok korktum :cry:boğazına bir şeyde kaçmadı yutmuştu verdigimi niye boyle oldu ya tekrar olur mu doktora gitsem mi
tekrar ederse git bence. aglarken katılıyor olmasın?

Aglarken cok yanlus kacabiliyor. Bence yanlis kacmistir. durduk yerde niye aglasin. Yada yanlis kacinca agladi bence

sus dıyorum sana :tokat:
Hazır masaya oturdum..
:deli:
Yedim ve lookanta edası ile hızla mutfaktan uzaklaştım:deli:
Nereye mi? Yatağıma..
Arkadaşlarımla takıldım ve uyudum:deli:
Bulaşıkları annem topladı:deli:
Sabah hazır kahvaltıya uyanacağım..
Minnoşumu sabah annem alacak ve ben öğlene kadar uyucam:deli:

len ne tıkanmıslığı. bunu çiğniyor cocuk. büyük lokmalar yıyor hemde.
ötekı türlü muhallebı yapıyorum. böyle yemesi hem benım hem onu hosuna gıttı
kıskanç :tokat:
:deli:
Bizimkinin önüne bi parça nugar et at yer..:deli:
Balık at kılçıklarını temizleyerek yer:deli:
Düddürü düüüü :bicak:

Back
X