2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de dün bilemedim ne olduğunu. Bugün calpol verdim 3 saat kesintisiz uyudu. Şimdi uyandı emdi yatırdım. Ağrısı varmış sizin gibi demekki rahatladı yawrum :anne:
Yanlış ne oşsun kız sör ilk dişlerimiz çıkıyo inşallah şükür :KK48:
benımkı agrı kesiciden sonra horul horul uyudu resmen. ulen diş sıkıntımız olmasa demek kı cocuk baya iyi uyuyacak :D

Bende kızınca bi bakıyor sonra gülüyor yapacagini yapiyor yine. Annem ben size kuzinca tutmazdiniz diyor. Ben hayır deyince umursamiyor. Annem hayır deyince yapmiyor, tutmuyor tutacagi bir şey varsa da. Beni takmıyor mu anlamadim
benımkı de bakıyor önce. şaka mı gercek mı yapıyorum dıye anlamaya calısıyor. şaka oldugunu anlayınca gülüyor, gercekse garip bi tonla mızıldanmaya başlıyor. çok fena bunlar yaaa

Benimkinede kısa etki ediyor. Oyle uzun bir uyku nerde. Acikiyor sutunu hazirla . Agliyor gelene kadar uyaniyor. Bazen mirildaniyor aglamadan yetisiyorum. Gunduz sacinin teline tutsam uyaniyo
senınkı emse aslında biraz rahat ederdın. benımkı aglıyor meme verınce uykuya gerı dönuyor mesela. senınkı aglayınca napıyorsun? ya mama hazırlıyorsun ya da uykuya daldırmak ıcın ugrasıyorsun. cidden kötü ama yaa
emzik alsaydı harıka olurdu işte

Back
X