- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.901
aa bende ataparkta büyüdüm evlendim canım..annemler ufuktepedeler halaSanatoryum hastanesini biliyosundr o taraflarda oturuyorm canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bende ataparkta büyüdüm evlendim canım..annemler ufuktepedeler halaSanatoryum hastanesini biliyosundr o taraflarda oturuyorm canim
yok len et var şuan. zar yani. etin zarı yani.Dişin rengi
Yeşil bizimli
Akıllı ol sör![]()
evet gözükmüyor. şeffafımsıDişin rengi gözukmuyor bizimkininde oyleydi . Buyudukce koyulaşıyor dış minesi
benımkı agrı kesiciden sonra horul horul uyudu resmen. ulen diş sıkıntımız olmasa demek kı cocuk baya iyi uyuyacakBen de dün bilemedim ne olduğunu. Bugün calpol verdim 3 saat kesintisiz uyudu. Şimdi uyandı emdi yatırdım. Ağrısı varmış sizin gibi demekki rahatladı yawrum
Yanlış ne oşsun kız sör ilk dişlerimiz çıkıyo inşallah şükür![]()
Evet şeffaf bi renkevet gözükmüyor. şeffafımsıyani etin zar halı
benımkı de bakıyor önce. şaka mı gercek mı yapıyorum dıye anlamaya calısıyor. şaka oldugunu anlayınca gülüyor, gercekse garip bi tonla mızıldanmaya başlıyor. çok fena bunlar yaaaBende kızınca bi bakıyor sonra gülüyor yapacagini yapiyor yine. Annem ben size kuzinca tutmazdiniz diyor. Ben hayır deyince umursamiyor. Annem hayır deyince yapmiyor, tutmuyor tutacagi bir şey varsa da. Beni takmıyor mu anlamadim
İlac uyku yapiyor . Dis olmasada gene ayni uyku yok.benımkı agrı kesiciden sonra horul horul uyudu resmen. ulen diş sıkıntımız olmasa demek kı cocuk baya iyi uyuyacak![]()
dedim acaba diş çıkmış ama patlayamıyor mu etten. nette dişin patlaması için etı yardıklarını duymustum. dedım öyle bişi miEvet şeffaf bi renk![]()
Sana şimdiden cdvap vermeye başlamışbenımkı de bakıyor önce. şaka mı gercek mı yapıyorum dıye anlamaya calısıyor. şaka oldugunu anlayınca gülüyor, gercekse garip bi tonla mızıldanmaya başlıyor. çok fena bunlar yaaa
geçen gün verdığımde hiç öyle uyumamıştı ama.İlac uyku yapiyor . Dis olmasada gene ayni uyku yok.
ilk renkten dolayi anlasilmiyor zaten cikip cikmadigi elime gelince anladim.dedim acaba diş çıkmış ama patlayamıyor mu etten. nette dişin patlaması için etı yardıklarını duymustum. dedım öyle bişi mi
kafa sürekli kuruyor napcan analık işte
başlamaz mı..Sana şimdiden cdvap vermeye başlamış![]()
o zaman bizimki patladıilk renkten dolayi anlasilmiyor zaten cikip cikmadigi elime gelince anladim.
Benimkinede kısa etki ediyor. Oyle uzun bir uyku nerde. Acikiyor sutunu hazirla . Agliyor gelene kadar uyaniyor. Bazen mirildaniyor aglamadan yetisiyorum. Gunduz sacinin teline tutsam uyaniyogeçen gün verdığımde hiç öyle uyumamıştı ama.
senınkı emse aslında biraz rahat ederdın. benımkı aglıyor meme verınce uykuya gerı dönuyor mesela. senınkı aglayınca napıyorsun? ya mama hazırlıyorsun ya da uykuya daldırmak ıcın ugrasıyorsun. cidden kötü ama yaaBenimkinede kısa etki ediyor. Oyle uzun bir uyku nerde. Acikiyor sutunu hazirla . Agliyor gelene kadar uyaniyor. Bazen mirildaniyor aglamadan yetisiyorum. Gunduz sacinin teline tutsam uyaniyo