Carlson kullanan kimlerdi acaba ben bi sörü hatırlıyorum
@Surrender
D vitamini kullanmıyodum ben sağlık ocağından verdikleri dokundu oğluşuma. E yazında güneşlendirdim hep malum ama kış geldi ben d vit derdine düştüm. Bir arkadaşım eczaneler getirtiyo dedi gittim bi eczaneye ısmarladım carlson kids getirmişler 4-10 yaş arası çocuklar için olanı. Dedim ben baby istiyorum oğlum 9 aylık bunu nasıl kullanayım. Mal kadın diyo ki bebeğin kilosuna göre 5-6 damla veriliyo sen dozunu ayarlarsın 1 damla verirsin diyo geri. Dedim sadece 1 damla veriliyo nasıl ayarlayım bir gün durup bir gün verirsin diyo. Deli midir nedir. Bebekler için olanı getirtin dedim bin kere depoyu aradılar bunun bebekler için olanı yok bu var sadece. Sizde olmayabilir mi acaba var çünkü biliyorum dedim. Ay biz türkiye nin en büyük depolarından biriyle çalışıyoruz olsaydı bizde olurdu dedi. Tamam dedim iade ettim damlayı. Delirtti beni.
Şimdi sorum şu ki ben bu damlayı nerden edinicem. Siz nerden aldınız güvenilir bir yerden almak istiyorum. Ya da kullandığınız önerebileceğiniz başka d vit var mı ?
Ne diyorsunuz ?