2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir kacgunden birsey olmaz ya. Domateslerde sert birsz pisiriyorum yagsiz hem daha yararliymis pismisi. Kahvaltida veriyorum. Zeytin de serbest. Gerci zeytine gecen ay baslamistim. Zeytinin tuzu alinmasina gerek yok. 2 zeytin veriyorum. Yada bir cay kadigi zeytin ezmesi. Bugun 3. Gun kabiz. Fitil attim . Fitili cikardi kaka yok sertlesti. Nobetci eczaneden surubunu aldim. İkin ikin yok birsey. İki gun princ unu muhallebi verdim bidaha vermem. Gun kurusuyla yaptim bide onlari
Bwn zeytinyagi katiyorm canim pirinc ununa yoksa yedigi gunun ertesi gun hic kaka yapmiyo gaz cikarip ikinip duruyo

Selam kızlar paşanın dış tırnak ucu kadar çıktı öyle kaldı buyumuyor 3 gündür ne zaman çıkacak ya uyku da yok çok zor ya :bicak: bu arada sayfalar hic ilerlememis :anneadayı:

kabızlık benım kabusum diyebılırım. senınkı çok sık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. z. yagı ve lifli meyvelerı eksık etmemen lazım. sürekli kuru kaysı, armut z. yagı kullanıyor musun?
Evet sebze, yogurt, armut yiyor. Hatta devam sutunu degistirdim. İcine z. Yag damlatiyordum iyiydi yapiyordu . Princ unundan boyle oldu. Yemegine patatesde koymuyorum. Su az iciyor devam sutunu bir olcek eksik mama koyuyorum suyu fazla oluyor. Demir ilacinda bile boyle olmadi. Bir kac gun ust uste verdim princ unu. Cok az cikardi. Gerisi iceri kacti. Yarina vercem surubu.

kabızlık benım kabusum diyebılırım. senınkı çok sık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. z. yagı ve lifli meyvelerı eksık etmemen lazım. sürekli kuru kaysı, armut z. yagı kullanıyor musun?
Ne yaparsam kabiz bebekkende bir ay sabah aksam kabizlik icin surup kullandik ona ragmen hergun yapmiyordu. Bide hareketli nasil birsey anlamiyorum

Evet sebze, yogurt, armut yiyor. Hatta devam sutunu degistirdim. İcine z. Yag damlatiyordum iyiydi yapiyordu . Princ unundan boyle oldu. Yemegine patatesde koymuyorum. Su az iciyor devam sutunu bir olcek eksik mama koyuyorum suyu fazla oluyor. Demir ilacinda bile boyle olmadi. Bir kac gun ust uste verdim princ unu. Cok az cikardi. Gerisi iceri kacti. Yarina vercem surubu.
çok zor gercekten kabızlık. inş bi an önce düzelir

Valla baya uzun suruyo buyumesi :KK70: bi disin cikmasi 1 ayi buluyo nerdeyse

Günaydın herkese,

Evet İlknur, dişin çıkması bayağı sürüyor ve çıkınca rahatlama diye bir şey yok maalesef bizde :kızgın:

Üst dişleri yardığından beri daha da beter oldu, uykusu gayet güzel olan çocuk zombi kesildi başımıza. Her uyutma seansı bir kıyamet :kızgın:
Yemek yememe zaten doğdu doğalı sorundu, uyku da gitti ben tam lohusaya bağladım :işsiz:

Günaydın herkese,

Evet İlknur, dişin çıkması bayağı sürüyor ve çıkınca rahatlama diye bir şey yok maalesef bizde :kızgın:

Üst dişleri yardığından beri daha da beter oldu, uykusu gayet güzel olan çocuk zombi kesildi başımıza. Her uyutma seansı bir kıyamet :kızgın:
Yemek yememe zaten doğdu doğalı sorundu, uyku da gitti ben tam lohusaya bağladım :işsiz:
Anlyrm seni gecen haftalarda depresyoba girmistim resmen sabaha kadar 5 dkda bi uyanilir mi yatagina yatyrm beklyrm 10 dk uyuyo tam yataga gecyrm kafami yastiga koyar koymaz aglamaya basliyodu sinirimden aglamstm 2 saat kizsan ne diceksn küçücük cocuk ne anlar

Kiyamam ya cok cekiyor kabizliktan.. bazi bebeklerde kendinden mi var bu problem nedir :/
Alp mi profil resimdeki. Yerim onu. Buyudulerde nerde oturuyorlar.
Evet malesef ya taze hurma verdim. Kabizlik surubuda zor ise yariyor nasil birseydir anlamadim. Bi doya doya kaka temizleyemedim:63:. Bunu yazacagim kirk yil dusunsem aklima gelmezdi. Her ikinmada altini ac. Bugun kirk kere actim acmadan yapamiyor

Evet cnm benim bebis,buyudu de zevk aldi bu sekil oturmaktan,kerata. Kaka beklemek de cok zor ya bn bi kez zor yapti diye nasil telaslanip uzulmustm,o da 1.5gun beklemisti sade anne sutu aldigi donemlerdeydi. Umarim cok uzun surmez duzelir diyeyim ins :/

Back
X