- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #105.181
Evde sıkılıyorum dedim bugün bir arkadaşa gidiyim dedim hic durmadı ya peşinde koşmaktan ne oturdum yedim ne içtim daha çok Yoruldum geldim ya gezmek falan çocukla neyime 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yakin degildi biraz da gerceklerden korktum esimden istedim ama almaz buyuk ihtimalle yarin mutlaka yaparimTest yapsana bir hafta olmus. Yakinda eczane varmi
Yaa hayir bide ilk benmiyimmm yahuuHayırlısı olsun canım bende merak ettim ocak annelerinin ilk hamilesi sen mi olacaksın bakalım
bı yandan da şanslısın benceHem de tam aboooo![]()
yediğini söylemek istemıyorum pek . benım istediğim kadar yıyor dıyelımCok merak edyrm o kaadar sey yapiyosn ne kadsr yiyo mesela benimki. 4 5 kasigi geciremedi dealip tabagi firlatasim geliyo artk
Sonuc pozitifse oyle olcak insallah ama su millet acelesi neymis soleymis boyleymis dermi birde gencligimdeki korkulu ruyam cok cocuklu kadinlar gibi ortamlarin istenmeyen kisisimi olurum acepne güzel işte.üzüldüğün şeye bak ozo ..ikisi birlikte büyürler
Nazar etmeyiz afiyet olsin minnosa. İsimleride niye soylemiyorsak minnos deyip duruyoruz.yediğini söylemek istemıyorum pek . benım istediğim kadar yıyor dıyelım
oyunla, videoyla falan yedırıyorum. bır de beslenme arasını actım
Neden sur haydi bana güzel şeyler soylebı yandan da şanslısın bence![]()
sen 3 yıl sonra az da olsa rahatına bakarken, biz senın şuan ki durumunda olucazSonuc pozitifse oyle olcak insallah ama su millet acelesi neymis soleymis boyleymis dermi birde gencligimdeki korkulu ruyam cok cocuklu kadinlar gibi ortamlarin istenmeyen kisisimi olurum acep![]()
Milleti bosver ya sanki onlar mi bakacak. Onemli olan sizin dusunceniz. Herkesin kendine gore duzeni var. Kesin kati kuralida yokki arasi su kadar olcak diye. Elalemi salla gitsinSonuc pozitifse oyle olcak insallah ama su millet acelesi neymis soleymis boyleymis dermi birde gencligimdeki korkulu ruyam cok cocuklu kadinlar gibi ortamlarin istenmeyen kisisimi olurum acep![]()
minnoş daha güzelNazar etmeyiz afiyet olsin minnosa. İsimleride niye soylemiyorsak minnos deyip duruyoruz.
Ya aslinda kendimi sogutmadan olsun aradan ciksin kafasindayimda oglusum bana acayip duskun bebis gelipte ona ayirdigim vakit zorunlu olarak azalir diye korkuyorum suan onu gordukce aglayasim falan gelio aha kesin hamileyim duygusala baglamisim farkinda olmadansen 3 yıl sonra az da olsa rahatına bakarken, biz senın şuan ki durumunda olucaz
hemde rahata ermısken!!! bi yandan çok iyi bence.
minnoş daha güzel
burada isim falan söylemek ıstemıyorum pek
eskı uyeyım ve bazı manyaklar var çünkü
şuan farkında olmasa bile ona arkadaş gelıyorYa aslinda kendimi sogutmadan olsun aradan ciksin kafasindayimda oglusum bana acayip duskun bebis gelipte ona ayirdigim vakit zorunlu olarak azalir diye korkuyorum suan onu gordukce aglayasim falan gelio aha kesin hamileyim duygusala baglamisim farkinda olmadan![]()
K.v de oyle diyo benm esimin bi halasi var 3 tane pespese birazda pasakli cok kinadim onu yasicam kesin oyle bi donem =)Milleti bosver ya sanki onlar mi bakacak. Onemli olan sizin dusunceniz. Herkesin kendine gore duzeni var. Kesin kati kuralida yokki arasi su kadar olcak diye. Elalemi salla gitsin![]()
Evet ya degilsem bile suan olasim geldi ahahahaşuan farkında olmasa bile ona arkadaş gelıyor
canı hiç sıkılmayacak. batmışken tam batmalı kafasındayım ben![]()
çok zor ama keşke bende olsamEvet ya degilsem bile suan olasim geldi ahahaha
kınadıysan emın ol yaşayacaksın. ben kimi kınadıysam yaşadım ve yaşıyorumK.v de oyle diyo benm esimin bi halasi var 3 tane pespese birazda pasakli cok kinadim onu yasicam kesin oyle bi donem =)
Ayy canım ciddimisin ben geçen adet oldum her ay düzenli olacak mi bakalımYaa hayir bide ilk benmiyimmm yahuu![]()